Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کشور گفت: درآمد گردشگری برخی کشورها همچون ترکیه با درآمد نفتی کشورهای نفتخیز برابری می کند پس باید هرچه زودتر نگاه مان به این حوزه تغییر یابد.

به گزارش ایسنا، ‌احمد دانیالی صبح امروز در آئین تکریم مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان هرمزگان و معارفه سرپرست جدید، افزود: سازمان میراث فرهنگی از ادغام سه بخش میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تشکیل شده است، بخش میراث که فرهنگ و قدمت ایران را نشان می‌دهد و همه، ایران را با این قدمت می‌شناسند و ما در دنیا کشوری تمدن ساز بوده‌ایم و در تمدن بشری نقش مهمی ایفا کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در اقلیم آب و هوایی ما کشوری منحصر به فرد هستیم و از شمال به جنوب و شرق و غرب با اقلیم‌های مختلف روبه‌رو هستیم که این موضوع جاذبه خوبی برای گردشگران دنیا است.

این مقام مسئول بابیان اینکه نگاه به نیرو‌ها و ظرفیت‌های مدیریتی درون سازمانی در دستور کار سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری است، اضافه کرد: همچنین در حوزه صنایع‌دستی، هنرمندان این مرز وبوم به عنوان سفیران ذوق و هنر و سایقه ایرانی در دنیا معروف هستند و در تمام دنیا میراث فرهنگی به عنوان یک برند می‌تواند مطرح باشد.

دانیالی تصریح کرد: میراث فرهنگی می‌تواند در تمام دنیا مطرح باشد و این هنر و پیشینه تاریخی سبب شده تا اسلام‌ستیزی و ایران‌هراسی رنگ ببازد.

معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی کشور بیان کرد: خدمتگزاری به مردم هرمزگان امری بزرگ است که این افتخار بزرگی برای مختاری است که در قامت معونت توانست خود را به اثبات برساند و امروز امانت‌دار پست جدیدی باشد و امیدوارم بتواند از این رسالت امانت‌داری کند.

وی عنوان کرد: ضیایی اقدامات بزرگی در میراث فرهنگی هرمزگان انجام داد و توانست بودجه‌های خوبی را جذب کند و از علم و تجربه خود در این حوزه استفاده کرد.

دانیالی بابیان خاطراتی از دفاع مقدس خاطرنشان کرد: امیدواریم که سال‌های جهادی دفاع مقدس در این دوران نیز اتفاق بیفتد و ما آن دوران را درک کردیم با وجود کمبود‌ها و فشارهای بین‌المللی و جنگ اما با امید و توان زندگی می‌کردیم و امیدوارم این فضا امروز نیز ایجاد شود.

وی با اشاره به اینکه استان هرمزگان پتانسیل بالایی در حوزه گردشگری دریایی و تعطیلات زمستانه دارد، خاطرنشان کرد: باید از این ظرفیت به نحوی درست بهره گرفت تا شاهد رونق گردشگری و افزایش اشتغال در این استان باشیم.

معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی کشور در پایان گفت: درآمد گردشگری برخی کشورها همچون ترکیه با درآمد نفتی کشورهای نفتخیز برابری می کند پس باید هرچه زودتر نگاه‌مان به این حوزه تغییر یابد.

به گزارش ایسنا، صبح امروز آئین تکریم "محسن ضیایی" مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان هرمزگان و معارفه "اشکان مختاری"سرپرست جدید میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان هرمزگان در حالی برگزار شد که استاندار و معاونینش در این مراسم حضور نداشتند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام گردشگري منطقه هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۷۷۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود

به گزارش خبرنگار مهر، حسن محمدی ادیب پیش از ظهر یکشنبه در نشست با فرماندار شهرستان گرمی با اشاره به ظرفیت مهم دریاچه گیلارلو این شهرستان در راستای جذب گردشگر اظهار کرد: فرمانداری شهرستان باید با همکاری سایر نهادهای دولتی یک جشنواره بزرگ در راستای معرفی این ظرفیت بزرگ برنامه‌ریزی و تدوین کند.

وی با بیان اینکه جشنواره‌ها نقش مهمی در دیده شدن و جذب سرمایه‌گذار برای منطقه دارند، افزود: لازم است که در شهرستان گرمی نیز جشنواره‌هایی برای معرفی ظرفیت‌های منطقه تعریف شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل بیان کرد: همچنین لازم است که از اعتبارات شهرستانی برای آموزش صنایع‌دستی، تولید محتوا برای معرفی ظرفیت‌ها و کاوش محوطه «تپه دیگه‌ور» نیز اعتبار تخصیص پیدا کند تا بتوانیم اقدامات مهمی را در این شهرستان انجام دهیم.

محمدی ادیب خاطرنشان کرد: حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی باید جز اولویت‌های اول در شهرستان گرمی باشد و اعتبارات ویژه برای این حوزه تخصیص داده شود.

کد خبر 6097075

دیگر خبرها

  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • حفر گودال ۱۵ متری برای کشف اشیای تاریخی موجب دستگیری ۳ نفر شد
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود