Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی استان قزوین گفت: در حال حاضر 118 مهدکودک مجاز زیر نظر بهزیستی فعال است و خدماتی از قبیل آموزش و نگهداری به کودکان ارائه می‌دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهاره رحمانی معاون امور اجتماعی بهزیستی استان قزوین در گفت‌وگو با  شاخص، تصریح کرد: در حال حاضر ۱۱۸ مهدکودک در سطح استان فعال هستند که از این تعداد یک مهدکودک به‌صورت شبانه‌روزی و سه آدینه مهد هستند، آدینه مهد درواقع مهدکودک‌هایی است که در مصلی‌ها و محل‌های برگزاری نماز جمعه و جماعت برپا می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مهدهای غیرمجاز افزود: مهدکودکی مجاز است که دارای مجوز فعالیت از بهزیستی باشد؛ جهت شناسایی مهدهای مجاز تابلو آبی‌رنگ سازمان بهزیستی به انضمام آرم نارنجی در بالای سر درب مهدکودک‌های مجاز استان نصب‌ شده است.

معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی استان اظهار کرد: فعالیت هرگونه عنوانی مثل خانه‌بازی، سرای محله، فرهنگسرا، مراکز خلاقیت کودک و مراکز مشابه که کاری جز آموزش انجام می‌دهند و درواقع نگهداری از کودک را بیش از سه ساعت قبول می‌کنند ازنظر بهزیستی مراکز غیرمجاز شناخته می‌شوند.

وی عنوان کرد: این مراکز مجوز خود را اغلب از شهرداری یا سازمان تبلیغات دریافت کرده‌اند که طبق قانون در صورت پذیرش کودک زیر سه سال و عدم رعایت سقف نگهداری کودک، بهزیستی می‌تواند از طریق اداره اماکن برخورد قانونی نماید، طبق قانون بهزیستی تنها مرکزی است که می‌تواند خدمات مربوط به مهدکودک ازجمله نگهداری و آموزش را از شش ماه تا شش سال به کودکان ارائه دهد.

رحمانی خاطرنشان کرد: در حال حاضر محور فعالیت مهدکودک برخلاف گذشته که محل نگهداری بچه‌ها بود محور آموزشی است و از محتواهای آموزشی به‌روز استفاده می‌شود، آموزش‌هایی از قبیل زبان انگلیسی، آموزش‌های مفاهیم دینی، علوم و ریاضی ارائه می‌شود و فضای مفرحی را ایجاد می‌کنند.

معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی استان تأکید کرد: خدمات ارائه‌شده در مهدکودک‌ها طبق استاندارد صورت می‌گیرد و به همه مسائل ازجمله کف‌پوش، دیوارکوب، صندلی‌های مخصوص کودک و تخت تعویض توجه شده است و خدمات مبنای محاسبه شهریه مهدکودک است.

وی یادآور شد: کارشناسان دفتر کودکان و بازرسی بهزیستی همواره بر روی مهدکودک‌ها نظارت می‌کنند، همچنین همه مهدکودک‌ها مجهز به دوربین مداربسته هستند، درواقع نصب دوربین مداربسته در همه مهدها اجباری است و دوربین‌ها کاملاً بررسی می‌شود.

رحمانی تصریح کرد: مربیان مهدکودک‌ها نیز عموماً افراد تحصیل‌کرده در رشته‌های تحصیلی روانشناسی، علوم تربیتی، مشاوره و پیش‌دبستانی هستند و در طول فعالیت نیز طبق نیازسنجی صورت گرفته دوره‌های آموزشی متناسب برگزار می‌کنیم.

وی بیان کرد: خانواده‌ها قبل از انتخاب مهدکودک باید اطلاعات درست در خصوص مهدکودک را به دست بیاورند برای این کار می‌توانند به سایت بهزیستی مراجعه کنند و آدرس مهدکودک‌ها مجاز را دریافت کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۷۷۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایگاه رسمی آموزش سیلینگ هرمزگان راه‌اندازی شد

ایسنا/هرمزگان دبیر هیات بادبانی استان هرمزگان گفت: با حضور مدیر کل بنادر و دریانوردی و رئیس هئیت بادبانی هرمزگان نخستین پایگاه رسمی آموزش سیلینگ هرمزگان در اسکله شهید حقانی بندرعباس راه اندازی شد.

 اسماعیل مکی زاده دبیر هیأت بادبانی استان هرمزگان امروز (۱۵ اردیبهشت ماه ) با بیان اینکه پس از بازسازی بانتوم و اسکله شناور، شرایط برای نگهداری قایقهای بادبانی مهیا شده، اظهار کرد: با احداث بانتوم شرایط بسیار مطلوب جهت نگهداری قایقهای لیزر، آبتیمیست، ۴۲۰ و استقرار ورزشکاران جهت رفتن روی آب فراهم شده است.

وی بااشاره به راه اندازی اسکله شناور در راستای نگهداری قایقهای هوبی و استفاده ورزشکاران جهت سوار شدن در قایقها گفت: بانتوم و اسکله شناور به جهت تردد ایمن ورزشکاران تجهیز و بهینه سازی شده است.

دبیر هئیت قایقرانی بادبانی هرمزگان گفت: این بانتوم به طول ۱۵ متر و اسکله شناور به طول ۲۲ متر در ضلع شرقی اسکله بندر حقانی بندرعباس قرار دارد که میتواند به گردشگری دریایی کمک شایانی کند.

مکی زاده با بیان اینکه در این پایگاه امکاناتی مانند رختکن، دوش آب، سرویس بهداشتی، حمام و پیست دو ومیدانی جهت بدنسازی ورزشکاران ودیگر امکانات برای استفاده ورزشکاران این رشته مفرح ورزشی مهیا شده گفت: با وجود امکانات لازم، شرایطی مهیا شده تا علاقمندان به رشته بادبانی بتوانند با فراغ بال به تمرینات خود بپردازند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ابطال مجوز فعالیت نانوایی های بی کیفیت
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  •  تلاش برای شاد کردن کودکان غزه
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • پلمب یک واحد آلاینده غیر مجاز در ورامین
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 
  • ۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند
  • چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • پایگاه رسمی آموزش سیلینگ هرمزگان راه‌اندازی شد