Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار رشت با اعلام اینکه شاخص‌های بهره‌مندی در شهرستان رشت وضعیت مطلوبی ندارد گفت: عدم تعریف ساختار سازمانی برخی ادارات در شهرستان رشت یکی از عوامل بروز این مشکل است. ۰۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۰ استانها گیلان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، محمد احمدی ظهر امروز در جلسه کارگروه اشتغال و توسعه استان گیلان در رشت اظهار داشت: افزایش آمار اشتغال یکی از اصلی‌ترین برنامه‌ها برای تحقق توسعه استان گیلان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار شهرستان رشت افزایش آمار اشتغال بهبود وضعیت کشاورزی و توسعه تجارت را سه برنامه اصلی برای توسعه استان گیلان دانست و اعلام کرد: مسئله اشتغال اصلی‌ترین دغدغه تمام ارکان نظام است.

احمدی با اعلام اینکه تاکنون هزار و 98 طرح اشتغالزا از شهرستان رشت در سامانه کارا به ثبت رسیده است ابراز داشت: سهم شهرستان رشت از تسهیلات ارائه شده در راستای اشتغالزایی 315 میلیارد تومان است.

وی با اعلام اینکه 222 میلیارد تومان از سهم شهرستان رشت در راستای دریافت تسهیلات اشتغالزایی مربوط به حوزه اشتغال فراگیر است گفت: از مجموع سهم شهرستان رشت در زمینه دریافت تسهیلات اشتغالزایی 93 میلیارد تومان مربوط به حوزه اشتغال روستایی است.

احمدی با اعلام اینکه تاکنون 151 طرح اشتغال‌زا به ارزش 116 میلیارد تومان در کمیته فنی شهرستان رشت تصویب شده است افزود: تاکنون 37 درصد از طرح های اشتغالزایی ارائه شده از شهرستان رشت به سامانه کارا مورد تصویب قرار گرفته است.

نماینده عالی دولت در شهرستان رشت به بیان اینکه 114 طرح از 116 طرح به تصویب رسیده در کمیته فنی شهرستان رشت مربوط به حوزه اشتغال روستایی است اظهار داشت: این طرح ها ارزشی معادل 61 میلیارد و 475 میلیون تومان دارد.

وی با اعلام اینکه طرح های تصویب شده در کمیته فنی شهرستان رشت تعداد هزار و 599 فرصت شغلی ایجاد می کند افزود: طرح‌های ارائه شده تا سقف 250 میلیون تومان در کمیته فنی شهرستان و طرح‌های ارائه شده با سرمایه بالای 250 میلیون تومان در کمیته فنی استان بررسی می‌شود.

نماینده عالی دولت در شهرستان رشت با انتقاد از کمبود تعداد طرح‌های ارائه شده در حوزه گردشگری خاطرنشان کرد: تنها 42 طرح در راستای ایجاد اشتغال مبتنی بر گردشگری برای ثبت در سامانه کارا ارائه شده است.

فرماندار رشت با اعلام اینکه طرح‌های ارائه شده در حوزه گردشگری ارزشی به مبلغ 15 میلیارد تومان دارند اظهار داشت: این مبلغ تنها 13 درصد از سهم شهرستان رشت در راستای اخذ منابع مالی برای ایجاد اشتغال است.

وی با بیان اینکه از مجموعه طرح‌های ارسالی به کمیته فنی استان گیلان 57 طرح با ارزشی به مبلغ 28 میلیارد و 420 میلیون تومان به بانک‌ها معرفی شده است گفت: 400 طرح توسط دهیاری‌ها و بنیاد مسکن در راستای ایجاد واحد‌های بوم گردی دریافت شده است.

فرماندار رشت با اشاره به تصویب 120 طرح از طرح‌های ارائه شده در حوزه بوم گردی و ارسال آنها به کمیته فنی استان گیلان ابراز داشت: از این میان تاکنون 48 طرح در کمیته فنی استان به تصویب رسیده است.

وی با بیان اینکه از 48 طرح به تصویب رسیده در حوزه بومگردی تنها 12 طرح موفق به دریافت موافقت اصولی شده است افزود: اینکه از دستگاهی انتقاد می‌کنیم به معنای زیر سوال بردن آن دستگاه نیست بلکه به دنبال رفع نواقص هستیم.

نماینده عالی دولت در شهرستان رشت با تأکید بر اینکه فرمانداران در خط مقدم توسعه اشتغال در استان گیلان قرار دارند خاطرنشان کرد: به طرح های ارائه شده در حوزه تولید مبلمان و مصنوعات چوبی تسهیلات اشتغالزایی تعلق نمیگیرد.

وی با انتقاد از عدم حضور مسئولان نظام مهندسی استان گیلان در جلسات کارگروه اشتغال شهرستان رشت تصریح کرد: اینکه برای ایجاد طرح بومگردی 18 میلیون تومان وام به روستاییان بدهیم و بیشتر آن خرج نظام مهندسی شود براب روستاییان سخت است.

فرماندار شهرستان رشت با اعلام اینکه شاخص های بهره‌مندی در شهرستان رشت وضعیت مطلوبی ندارد عنوان داشت: عدم تعریف ساختار سازمانی برخی ادارات در شهرستان رشت یکی از عوامل بروز این مشکل است.

وی عدم توجه مدیران این شهرستان به امر توسعه را یکی دیگر از عوامل نامطلوب بودن شاخص‌های بهره مندی شهرستان رشت دانست و گفت: متاسفانه مدیرانی که باید از حقوقشان در چنین جلساتی دفاع کنند اصلاً در جلسه حضور ندارند.

احمدی با انتقاد از عدم هماهنگی با فرمانداری رشت در راستای ایجاد برخی طرح ها در منطقه "ساقلکسار" تصریح کرد: هرگونه طرح و تغییری در این منطقه باید با هماهنگی فرمانداری رشت انجام شود.

انتهای پیام/ ز

R7877/P41362/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۷۸۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور پاک است

به گزارش خبرنگار مهر، شاخص کیفی هوای کلان‌شهر اصفهان بر اساس داده‌های ۱۵ ایستگاه سنجش فعال در ۲۴ ساعت منتهی به ساعت ۹ صبح شنبه پانزدهم اردیبهشت با میانگین ۴۴ وضعیت پاک را نشان می‌دهد.

بر اساس داده‌های سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان محیط‌زیست (منطقه اصفهان) شاخص هوای این کلان‌شهر امروز در ساعت انتشار این گزارش در ایستگاه خیابان ۲۵ آبان و سپاهان‌شهر با عدد ۲۹، پارک زمزم ۴۲، دانشگاه صنعتی ۴۹، خیابان زینبیه ۴۳، خیابان فرشادی ۲۱، خیابان فیض ۲۴، بولوار کاوه ۳۷، کردآباد ۳۱، میرزا طاهر ۳۰ و ولدان ۴۱ AQI در وضعیت پاک است.

شاخص هوای اصفهان همچنین در ایستگاه خیابان احمدآباد با عدد ۹۵، میدان انقلاب ۶۱، بزرگراه خرازی ۶۹ و رهنان ۵۴ AQI وضعیت قابل قبول را نشان می‌دهد.

امروز شاخص هوا در خمینی‌شهر با میانگین ۲۰، شاهین‌شهر ۳۴ و مبارکه ۳۸ AQI در وضعیت پاک و در زرین شهر، قهجاورستان و سجزی با میانگین ۶۶، نجف آباد ۵۵ و کاشان ۵۸ در وضعیت قابل قبول ثبت شد. ایستگاه سنجش آلودگی هوای منطقه صنعتی دولت آباد قطع است.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ خطرناک است.

این شاخص به طور معمول برای پنج آلاینده هوا شامل مونوکسیدکربن (CO) ، اُزن (O۳)، دی اکسید نیتروژن (NO۲)، دی اکسید گوگرد (SO۲) و ذرات معلق زیر ۲.۵ میکرون (PM۲.۵) اندازه گیری و به طور روزانه در ایستگاه‌های پایش هوا، ثبت می‌شود.

شاخص کیفی هوا ( Air Quality Index ) معیاری است که غلظت ترکیبات مختلف آلاینده موجود در هوا نظیر مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، ترکیبات نیتروژن دار، اوزون و ذرات معلق ( ذرات کوچک‌تر از ۱۰ میکرومتر و ذرات کوچک‌تر از ۲.۵ میکرومتر) را که دارای حدود مجاز متفاوت با واحدهای مختلف است به یک عدد بدون واحد تبدیل می‌کند و وضعیت آلودگی هوا را نمایش می‌دهد.

کد خبر 6096133

دیگر خبرها

  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • شاخص بهره مندی روستا‌های کردستان از راه‌ آسفالته به ۷۵ درصد رسید
  • بهره‌مندی ۱۲۳ شهر و ۲۴۶۹ روستای استان فارس از گاز
  • ۲۰ استان و ۱۱۰ شهرستان متأثر از بارش‌ها و سیلاب بهاری / بهره‌مندی ۳۲۰۰ نفر از خدمات امدادی
  • هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور پاک است
  • بهره‌مندی ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر
  • توضیح دانشگاه تهران درباره بهره مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی
  • بهره‌مندی ۸۰۰ کرمانشاهی از خدمات فیزیوتراپی هلال احمر
  • اردبیل در شاخص بهره وری نیروی کار پنجم کشور است
  • بهره گیری از همه ظرفیت‌ها برای جبران خسارت منطقه امامزاده ابراهیم (ع) شفت