Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@13:24:53 GMT

آشنایی با عوارض کم‌کاری تیروئید

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۸۸۴۷۶۴

گر چه این عارضه نسبتا شایع است برخی کارشناسان معتقدند امکان دارد این بیماری بخصوص میان مردان تشخیص داده نشود و به همین خاطر مهم است از علائم این بیماری آگاهی داشته باشیم، زیرا در صورتی‌که تحت درمان قرار نگیرد در طولانی‌مدت به مشکلات جدی منجر می‌شود.

با برخی از عوارض تیروئید کم‌کار، آشنا شوید.

بیماری قلبی: در مطالعات متعددی به ارتباط بین تیروئید کم‌کار و مشکلاتی متعددی از قبیل: ضربان نامنظم قلب، افزایش سطح کلسترول بد خون و تجمع مایع اطراف قلب اشاره شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



گواتر: این بیماری به ورم غده تیروئید که در جلوی گردن قرار دارد منجر می‌شود و در نتیجه شاهد ورم غیرمعمول در این ناحیه خواهیم بود که می‌تواند در تنفس و بلع غذا مشکل ایجاد کند. این ورم معمولا زمانی ظاهر می‌شود که تیروئید به دلیل یک کمبود یا بیماری از قبیل: کم‌کاری تیروئید، کمبود ید و سرطان تیروئید آسیب دیده باشد.

ناباروری و نارسایی مادرزادی: پایین بودن سطح هورمون تیروئید در آزاد شدن تخمک از تخمدان تداخل ایجاد کرده و فرایند باروری را مختل می‌سازد. ناباروری تنها مشکل زنان مبتلا به کم کاری تیروئید نیست بله این عارضه می‌تواند خطر تولد نوزادان مبتلا به نارسایی‌های مادرزادی را افزایش دهد.

به خطر افتادن سلامت روان: ارتباط بین افسردگی و کم کاری تیروئید به درستی درک نشده است اگرچه بسیاری از کارشناسان معتقدند افسردگی نشانه احتمالی کم‌کاری تیروئید است.

مشکلات دوران بلوغ: کودکان و نوجوانان مبتلا به کم کاری تیروئید با مشکلات متعددی از قبیل: تاخیر در شروع دوران بلوغ، رشد ضعیف روحی، عملکرد ضعیف در مدرسه و در دختران قاعدگی نامنظم روبرو هستند.

آسیب دیدن عصب‌ها: اغلب دیابت موجب نوروپاتی محیطی می‌شود، اما در مواردی کم کاری تیروئید هم می‌تواند به عصب‌ها آسیب وارد کند. این اختلال موجب می‌شود عصب محیطی که عصب‌ها را به مغز، نخاع و مابقی بخش‌های بدن متصل می‌کند آسیب ببیند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسینه سلامتی تیروئید کم کاری تیروئید گواتر کلسترول خون ناباروری بلوغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۸۴۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اغلب تخلفات در بین کارمندان ناشی از جهل به قوانین است

به گزارش خبرگزاری مهر، اسکندر آراسته با بیان اینکه اغلب تخلفات در ادارات و در بین کارمندان ناشی از جهل به قوانین است، گفت: آشنایی هر چه بیشتر کارمندان با قوانین و مقررات جاری از بسیاری مسائل و معضلات جلوگیری کرده و از تخلف که سرآغاز شکل گیری فساد است جلوگیری می‌کند.

رئیس گروه دبیرخانه هیأت عالی نظارت افزود: کارمندان الزاماً باید آشنایی اجمالی به قانون رسیدگی به تخلفات اداری و آئین نامه اجرایی، تکالیف و وظایف خود و سایر قوانین و مقررات مربوطه داشته باشند و در جریان این امر قرار گیرند.

آراسته افزود: در صورت فعل یا ترک فعل یا قصور و تقصیر در افعال و اقدامات اداری، مجازات خواهند شد.

رئیس گروه دبیرخانه هیأت عالی نظارت و هیأت همراه از دبیرخانه‌های هیأت تخلفات مستقر در استانداری، اداره کل آموزش و پرورش، علوم پزشکی، جهاد کشاورزی و قوه قضائیه بازدید و به بررسی عملکرد اعضای هیأت در سال ۱۴۰۲ پرداختند.

کد خبر 6091798

دیگر خبرها

  • بانک دی استخدام می کند (+جزئیات)
  • برپایی کلاس درس دانشجویان دانشگاه آزاد در باغ موزه دفاع مقدس
  • اغلب تخلفات در بین کارمندان ناشی از جهل به قوانین است
  • آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار
  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • ۱۶۰ میلیون نفر سالانه قربانی بیماری‌های ناشی از کار می‌شوند | راهکارهای ارتقاء فرهنگ ایمنی در محل کار
  • خوب و بد قلیان‌ اکسیژن
  • آشنایی با کابل نسوز
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی