Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمودرضا اسفندیار در گفت‌ و گو با خبرنگار دانشگاه ایسکانیوز در زمینه نخبه پروری گفت:در ابتدا لازم است به این نکته اشاره کنم که تمامی نخبگان لزوما از کشور خارج نمی شوند یعنی بسیاری از این افراد در کشور هستند اما باید مورد توجه بیشتری قرار گیرند.

وی ادامه داد: طبیعتا نمی توان این موضوع را انکار کرد که افرادی که از کشور خارج می شوند نخبه هستند، شاید ما باید به این بخش بیشتر بپردازیم اما در درجه اول باید دانست که بسیاری از نخبگان در ساخت کشور و آبادانی آن حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر گفت: این افراد ایده های بسیار خوبی دارند، اگر ما بتوانیم از آن ها حمایت کنیم و توجه بیشتری نسبت به این افراد داشته و قدردان زحمات آن ها باشیم، شاید نخواهند برای ادامه تحصیل یا اقامت به خارج از کشور بروند.

وی اضافه کرد: به تعبیری بخشی از مهاجرت ها از کشور محصول فرایندی است که پیش تر به آن اشاره شد یعنی این نخبگان به دلیل مورد توجه قرار نگرفتن ترجیح می دهند به خارج از کشور بروند.

دکتر اسفندیار بیان کرد: انسان ها برای رشد فکری، افزایش تجربه های علمی و غیره انگیزه های مختلفی دارند، برخی ترجیح می دهند تحصیلات عالی خود را در کشورهای دیگر بگذازنند، طبیعتا به طور قطعی نمی توان گفت تمامی دانش ها در کشور ما وجود دارد، هیچ کشوری نمی تواند چنین ادعایی کند.

وی افزود: در این زمینه جوانان ما باید در حوزه های مختلف مخصوصا فناوری های نو، علوم پایه، فنی مهندسی، نظام پزشکی از فرصت های پیش آمده در کشورهای دیگر استفاده کرده تا دانش ها و علوم جدید را بیاموزند.همچنین ما نیز باید انگیزه کافی برای بازگشت آنان ایجاد کنیم، نباید نخبگان را فراموش کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در پایان تاکید کرد: مرکز نخبگان کشور باید این افراد را رصد کند به گونه ای که این افراد ببینند که مورد حمایت قرار گرفته اند. نخبگان نباید به هنگام بازگشت به کشور دغدغه اشتغال داشته و نگران باشند که بیکار بمانند.نخبگانی وجود داشته اند که به کشورهای خارجی رفته و از لحاظ علم نیز رشد کرده اند، اما زمان بازگشت به کشور نتوانسته اند فعالیت کنند و کسی به آن ها توجه چندانی نکرد، در چنین افرادی آن ها به خارج از کشور مهاجرت کرده اند.

201

محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر اشتغال نخبه پروری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر اشتغال نخبه پروری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۸۸۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز موج جدید مهاجرت خلبانان ایرانی

تین نیوز ز. حبیبی :

با پایان همه گیری کرونا و به تبع آن کاهش محدودیت ناشی از آن، سفرهای هوایی روند رو به رشد خود را دوباره شروع کردند و طی اعلام سازمان جهانی هواپیمایی این روند در سال ۲۰۲۴ به بیش از دوران قبل از همه گیری باز خواهد گشت، از این رو بسیاری از شرکت های هوایی برنامه های توسعه ناوگان خود را از سرگرفته اند.

از آنجا که کشورهای منطقه غرب آسیا همواره در زمینه توسعه ناوگان هوایی خود پیشرو بوده اند پیش بینی می شود به زودی این منطقه با کمبود شدید در نیروی کار متخصص به ویژه خلبان مواجه شود.

از طرفی ایرلاین های خارجی تمایلی برای جذب خلبان هایی با ساعت پروازی پایین ندارند و غالبا به دنبال افرادی هستند که ساعت پروازی بالایی دارند و در شرکت های هواپیمایی مشغول به پرواز هستند. در واقع خلبان هایی به خارج از کشور مهاجرت می کنند دارای سابقه و تجربه پروازی بالایی می باشند.

بسیاری از خلبانان ایرانی قبل از دوران همه گیری و به واسطه افزایش قیمت ارز( ۱۰-۱۳ هزار تومان در سال ۹۷) که با در نظر گرفتن میانگین حقوق ۱۰-۱۴ هزار دلاری در شرکت های هوایی خارج از کشور بیش از ده برابر میانگین حقوق داخل کشور را به خلبانان پرداخت می کردند تصمیم به مهاجرت و فعالیت در خارج از کشور گرفتند.

اکنون با توجه به افزایش شدید نرخ ارز در سال های اخیر و به تبع آن کاهش شدید ارزش پول ملی اختلاف دریافتی خلبانان داخل و خارج از کشور فاصله معنا داری پیدا کرده است به طور یقین روند مهاجرت خلبانان در آینده نزدیک شتاب خواهد گرفت.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • سال‌گذشته زمینه اشتغال ۴۵ هزار نفر زندانی کشور در داخل و خارج زندان فراهم شد
  • دانشگاه آزاد اسلامی نخبگان منطقه را در مسئله تقریب مذاهب جمع کند
  • حمایت از ایرانیان خارج از کشور از دغدغه‌های مهم دولت است
  • آلودگی هوای اصفهان، دغدغه مدیریت استان و مدیران ارشد کشور است
  • اعطای بسته حمایتی یک میلیارد تومانی به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور
  • عملکرد ضعیف برخی بانک‌های‌ دولتی قم در ارائه تسهیلات مسکن
  • آغاز موج جدید مهاجرت خلبانان ایرانی
  • لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران به نخبگان
  • مهمترین دغدغه‌های معلمان نمونه کشور در دیدار با رهبری