Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ «برایان هوک» دستیار سیاسی ارشد وزیر خارجه آمریکا در گفت‌وگویی با رادیو فردا، در خصوص برنامه دولتش برای تعاملات آینده با ایران سخن گفت و صراحتاً از حمایت واشنگتن از ناآرامی‌های داخلی در ایران خبر داد.

وی در این مصاحبه ابتدا به یکی از دلائل اصلی بیرون آمدن «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا از توافق هسته‌ای پرداخت و این دلیل هم چیزی نیست جز اینکه توافق هسته‌ای، میراث دولت قبلی بوده و ترامپ با آن دولت و دستاوردهایش، میانه خوبی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از برجام خارج شدیم و شروط 12گانه را پیش روی مذاکره‌کنندگان ایرانی گذاشتیم

برایان هوک در این خصوص گفت: «ما وارثان توافق هسته‌ای و وارثان ایرانی هستیم که اقدامات شریرانه‌اش را در خاورمیانه گسترش داده است؛ پس از اینکه نتوانستیم با کمک اروپایی‌ها، نقائص برجام را برطرف کنیم، رئیس‌جمهور ترامپ از این توافق خارج شد و حالا راهبرد جدیدی در برابر ایران داریم که وزیر پامپئو آن را اعلام کرده است.»

برجام باعث کاهش سطح استانداردهای زندگی ایرانیان شده بود

مجری برنامه از هوک پرسید که بالاخره اوباما به هر صورت، توافقی با ایران حاصل کرد و ترامپ چگونه می‌خواهد ضمن خروج از آن توافق، از مردم ایران حمایت کند.

برایان هوک در پاسخ گفت: «ایران تاکنون 3 بار بر سر برنامه هسته‌ای خود، توافقاتی با دنیا داشته که بنظر ما، این 3 توافق نه تنها زندگی مردم ایران را بهبود نبخشیده بلکه باعث بدتر شدن شرایط برای آنها شده است؛ اعتراضات دسامبر و ژانویه سال گذشته ایرانیان، بیان‌کننده بسیاری از همان ناامیدی‌های ما از رژیم ایران بود.»

برجام «قانون» نبود / این‌بار توافقی قانونی تصویب می‌کنیم

این مقام ارشد آمریکایی، سپس به یکی از نقائص حقوقی برجام پرداخت؛ همان نقصی که باعث شد ترامپ بتواند بدون مواجهه با تبعات قانونی چه در داخل آمریکا و چه در عرصه بین‌الملل، از برجام بیرون بیاید.

برایان هوک گفت: «اگر توافق هسته‌ای با ایران، اهداف امنیت ملی آمریکا یا حداقل اهداف خود دولت اوباما را تأمین کرده بود، شانس ارائه آن به کنگره برای تبدیلش به یک پیمان رسمی، وجود داشت؛ ما وارث توافقی هستیم که حتی موافقتنامه نامیده نمی‌شود و به آن «برنامه اقدام» می‌گویند؛ شاید خیلی از مردم ندانند اما این توافق حتی امضاء هم نشد؛ این توافق هیچ شأنیت حقوقی ندارد.»

دستیار سیاسی ارشد وزیر خارجه آمریکا از علاقه کشورش به کوتاه آمدن ایران در برابر درخواست‌های 12گانه آمریکایی گفت و تصریح کرد که در صورت عملی شدن شروط آمریکا، این بار دیگر توافقی با مبانی لرزان حقوقی مانند برجام منعقد نخواهد شد و ترامپ، توافقی الزام‌آور که در زمره قوانین مصوب نهادهای قانون‌گذار آمریکا تلقی شود را امضاء خواهد کرد.

هوک در این خصوص گفت: «علاقه ما به انعقاد یک پیمان با ایران است؛ پیمانی که در کنگره تصویب شود و از چنان پشتیبانی بین‌المللی برخوردار باشد که دیگر نیازی به دور زدن کنگره و بردن آن به شورای امنیت سازمان ملل نباشد.»

آماده ایجاد روابطی کاملاً متفاوت با ایران هستیم

وی افزود: «پیشنهاد رئیس‌جمهور ترامپ برای ایران این است که اگر مایل به توقف برنامه هسته‌ای، موشکی و اقدامات تروریستی خود در منطقه باشند، با آنها یک پیمان رسمی می‌بندد؛ آینده روابط ایران و آمریکا، بسیار روشن است؛ ایران اولویت ترامپ است. در صورت تحقق شروط 12گانه وزیر پامپئو، ما آماده ارائه پیشنهادی برای ایجاد روابطی کاملاً متفاوت با ایران و مردم ایران هستیم.»

به سرمایه‌گذاران خارجی در ایران هشدار می‌دهیم

دستیار سیاسی ارشد وزیر خارجه آمریکا سپس به عزم آمریکا، انگلیس و فرانسه برای ماندن در برجام به شرط متعهد ماندن ایران به همه تعهدات برجامی‌اش پرداخت و گفت: «ما در آمریکا، برای خودمان تصمیم می گیریم و دانستن این مطلب که چرا اروپا می‌خواهد در برجام بماند، برای ما سخت است؛ خبر خوب این است که برخی اروپایی‌ها، تصمیم به قطع تجارت با ایران گرفته‌اند مثل توتال، مائرسک، زیمنس. این روند البته پیش از خروج ترامپ از برجام هم وجود داشت؛ میزان سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی در ایران کم و کم‌تر شده و دلیل آن این است که خارجی‌ها نمی‌دانند که با سرمایه‌گذاری در ایران، تجارت را تسهیل می‌کنند یا تروریسم را.»

برایان هوک سپس به روشنی از عزم آمریکا برای جنگ اقتصادی با جمهوری اسلامی سخن گفت و تصریح کرد: «ما در صدد هشدار دادن به خارجی‌ها در خصوص مخاطرات سرمایه‌گذاری در ایران هستیم.»

برجام دست و بال ما را بسته بود

هوک سپس به دیگر مضرات برجام برای آمریکا پرداخت و گفت: »برجام باعث محدود شدن گزینه‌های دیپلماتیک ما در قبال ایران شده بود و حالا که از توافق خارج شده‌ایم، می‌توانیم علاوه بر به راه انداختن یک کمپین تحریمی و اعمال فشار اقتصادی، گستره وسیعی از تهدیدهای هسته‌ای ایران را نیز به جهانیان نشان دهیم.»

وی افزود: «اوباما رفتارهای بد ایران را برای رسیدن به توافق و رفتارهای بدتر ایران را برای حفظ توافق، تحمل کرد ولی آن روزها دیگر به سر آمده است.»

حمایت از اعتراضات دی ماه، افتخار ماست

برایان هوک در ادامه سخنانش، برای بار دوم به اغتشاشات دی ماه سال گذشته پرداخت و ضمن حمایت علنی از اقدامات تخریب‌گران، گفت: «افتخار می‌کنیم که در همه سطوح قوه مجریه، در اعتراضات (دی ماه) در کنار مردم ایران ایستادیم؛ بسیاری از آمال معترضین، همان امیدهای ما بود.»

وی افزود: «از این به بعد، در وزارت خارجه وقت بیشتری بر روی نشان دادن گستره وسیعی از رفتارهای تهدیدآمیز ایران صرف خواهیم کرد؛ کسانی که طولانی‌ترین عذاب را از رفتار رژیم ایران کشیده‌اند، مردم ایران هستند.»

نمی‌دانیم مردم ایران چقدر می‌فهمند

برایان هوک که در دوگانه حمایت از مردم ایران و اعمال تحریم علیه همان ملت گرفتار شده بود، در بخشی از مصاحبه‌اش، برای اینکه ثابت کند که مردم ایران نباید آمریکا را عامل فشارهای اقتصادی ناشی از تحریم‌های آمریکایی بدانند، گفت: «رژیم ایران وقت زیادی را برای پخش اخبار دروغ و نادرست برای مردم خود، صرف می‌کند و دانستن این که مردم ایران تا چه حد، حقیقت را می‌فهمند، مشکل است.»

وی افزود: «می‌خواهیم در خصوص اقداماتی که به منزوی شدن ایران انجامیده، به ایرانیان اطلاع‌رسانی کنیم؛ تمرکز ما بر روی حمایت از خواسته‌های مشروع مردم ایران است و این مسیر را ادامه می‌دهیم.»

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: تلگرام نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 برجام توافق هسته ای توافق هسته ای ایران تحریم های ایران خروج آمریکا از برجام تلگرام نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۹۱۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای مقام آمریکایی درباره توقف ارسال محموله مهمات به تل‌آویو

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ان‌بی‌سی، یک مقام آمریکایی که به شرط عدم افشای هویتش با این رسانه گفت‌وگو کرد، مدعی شد که آمریکا به دلیل آنچه هراس و نگرانی از حمله احتمالی اسرائیل به رفح خوانده، از ارسال یک بسته تسلیحاتی بزرگ به تل‌آویو خودداری کرده است!

به ادعای این مقام، بسته تسلیحاتی مذکور ۱۸۰۰ بمب‌ ۲۰۰۰ هزار پوندی(۹۰۷ کیلوگرمی) و ۱۷۰۰ بمب ۲۲۷ کیلوگرمی را شامل می‌شد.

این ادعا پس از آن مطرح شده است که ارتش رژیم صهیونیستی از ورود تانک‌های این رژیم به گذرگاه رفح در جنوب نوار غزه و به دست گرفتن کنترل این شهر حیاتی هم‌‍مرز با مصر خبر داد.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی دیروز با اشاره به مخالفت کابینه‌اش با توافق آتش‌بس، گفت که به نیروهای ارتش صهیونیستی دستور ورود و حمله به رفح را داده است. اندکی بعد، حماس و اسرائیل از درگیری بین طرفین در شرق رفح خبر دادند؛ منطقه‌ای که آخرین پناهگاه برای حدود ۱.۵ میلیون آواره فلسطینی است.

این مقام ارشد آمریکایی مدعی شد که دولت این کشور ماه گذشته به‌دلیل «نگرانی درباره رفح» شروع به بازنگری در محموله‌های تسلیحاتی ارسالی به اسرائیل کرد. اسرائیل نه تنها هنوز به نگرانی‌های آمریکا درباره عملیات نظامی گسترده در رفح واکنشی نداشته بلکه هشدار رهبران سراسر جهان را نیز درباره فاجعه انسانی قریب‌الوقوع در این منطقه مرزی، نادیده گرفته است.

ادعای این مقام آمریکایی در حالی مطرح شده است که یک منبع صهیونیستی روز یکشنبه گفت که تل‌آویو از هرگونه تصمیم آمریکا مبنی بر متوقف کردن ارسال محموله مهمات به اسرائیل «بی‌اطلاع» است.

واشنگتن در بحبوحه جنگ ویرانگر غزه که رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان به‌راه انداخته و تاکنون به شهادت حدود ۳۴ هزار و ۸۰۰ نفر منجر شده، همواره برای تل‌آویو کمک تسلیحاتی و حمایت دپیلماتیک فراهم آورده است.

کد خبر 6100354

دیگر خبرها

  • ادعای مقام آمریکایی علیه ایران | لوید آستین: ارسال تسلیحات به اسرائیل متوقف شد
  • جدیدترین موضع گیری السودانی درباره جنگ غزه در دیدار مقام آمریکایی
  • ادعای مقام آمریکایی درباره توقف ارسال محموله مهمات به تل‌آویو
  • امیرعبداللهیان: ۲ روز قبل از عملیات وعده صادق به طرف آمریکایی هشدار دادیم
  • همه‌چیز برای یک آتش‌بس پایدار در غزه فراهم است/ قبل از عملیات «وعده صادق» هشدار دادیم اگر آمریکا اقدامی کند پاسخ ما فوری و قطعی خواهد بود/ ایران و مصر خواهان برقراری روابط دیپلماتیک هستند
  • ثبت‌نام و رسیدگی به تقاضای سرمایه‌گذاران در طرح‌های پایداری تأمین گاز طبیعی آغاز شد
  • جزییات مطالبه‌گری سرمایه‌گذاران مال باختگان شرکت طراوت نوین
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • مقام سابق آمریکایی: فرانسه اولین نظامیان خود را به اوکراین فرستاده است