Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه؛  محمداخلاقی مدیرعامل شرکت کشت ،صنعت و دامپروری پگاه سلماس با اشاره به این که این مجموعه باید بتواند بخش عمده ای از شیر پگاه را تامین علوفه و نهاده های مورد نیازش را خودش تامین کند،افزود: در این مجتمع سالانه 27 تا 29هزار تن شیر و 300 تن گوشت استحصال و به بازار عرضه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: این شرکت با داشتن 2 هزار راس گاو مولد شیرده روزانه 80 تن شیر خام صنعتی تولید و کارخانه های تولیدات لبنی را تامین می کند.

مدیرعامل شرکت کشت ،صنعت و دامپروری پگاه سلماس افزود: طرح کشت تولید روزانه 80 تن شیر خام در کشت،صنعت و دامپروری پگاه سلماس،صنعت و دامپروری پگاه سلماس یکی از طرح های بی نظیر در شمالغرب کشور است که با تولید شیر صنعتی و اصلاح نژاد دام های منطقه اشتغالزایی بسزایی در منطقه داشته و به سبب همجواری توانسته است کارخانجات پگاه تبریز و ارومیه را از نیاز شیر خام صنعتی تامین کند.

اخلاقی با اشاره به اینکه54 درصد از سرمایه گذاری این مجتمع از طریق منابع بانکی و مابقی با سرمایه گذاری صنایع شیر ایران وابسته به صندوق بازنشستگان کشور، تامین شده است گفت:برای اجرای این طرح 600میلیارد ریال برای این مجموعه هزینه شده است.

مدیرعامل شرکت کشت ،صنعت و دامپروری پگاه سلماس گفت : با بهره برداری از فاز دوم این مجموعه ، تولید فرآورده های لبنی 100 تنی در ماه و همچنین فاز سوم این طرح که به تولید شیر خشک نوزادی خواهد پرداخت سبب اشتغال 100 نفر دیگر در پگاه سلماس خواهد شد.

وی با اشاره به این که این مجموعه باید بتواند بخش عمده ای از شیر پگاه را تامین علوفه و نهاده های مورد نیازش را خودش تامین کند،افزود: در این مجتمع سالانه 27 تا 29هزار تن شیر و 300 تن گوشت استحصال و به بازار عرضه می شود.

اخلاقی گفت:عملیات اجرایی مجتمع کشت ،صنعت و دامپروری دو هزار راسی پگاه سلماس در زمینی به مساحت 22 هکتار تاسیسات و 400 هزارهکتار کشت علوفه در سال 93 شروع به احداث و فاز اول این مجموعه سال گذشته به بهره برداری رسید.

انتهای پیام/ب

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دامپروری تولید فراورده های لبنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۹۲۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این رژیم غذایی سبب از بین رفتن تنوع زیست محیطی می‌شود

به گزارش خبرـآلاین ، نتایج مطالعه دانشگاه آکسفورد انگلستان نشان داد که که رژیم‌های غذایی با گوشت بالا در مقایسه با رژیم‌های وگان، چهار برابر گازهای گلخانه‌ای تولید می‌کنند.

ایسنا در خبری نوشت:این تحقیق با استفاده از عادات غذایی بیش از ۵۵ هزار نفر نشان می‌دهد که رژیم‌های غذایی بدون گوشت به‌طور قابل‌توجهی اثرات زیست‌محیطی را کاهش می‌دهند که می‌تواند در استفاده از زمین، استفاده از آب، خطر آلودگی آب و از دست‌ دادن تنوع‌ زیستی باشد.

بر اساس داده‌های سازمان ملل، کشاورزی یکی از عوامل اصلی تخریب جنگل‌ها و از بین رفتن تنوع زیستی است و سه چهارم زمین‌های عاری از یخ را برای استفاده انسان در اختیار دارد. علاوه بر این، سیستم‌ غذایی ما مسئول ۷۰ درصد مصرف آب شیرین جهان و ۷۸ درصد آلودگی آن است.

نتایج مطالعه قبلی در سال ۲۰۱۵ نشان داد که انتشار مستقیم و غیرمستقیم گازهای گلخانه‌ای ناشی از تولید مواد غذایی تقریبا یک سوم کل انتشار را در آن سال تشکیل می‌دهد. اگرچه در تحقیقات قبلی ثابت شده بود که رژیم‌های غذایی گیاهی گازهای گلخانه‌ای کمتری تولید می‌کنند و آب کمتری نیاز دارند، این مطالعات ممکن است به‌طور کامل راه‌ها و مکان‌های تولید غذا را در نظر نگرفته باشند.

پروفسور اسکاربورو گفت: نتایج ما که از داده‌های بیش از ۳۸ هزار مزرعه در بیش از ۱۰۰ کشور استفاده می‌کند، نشان می‌دهد که رژیم‌های غذایی پر گوشت بیشترین تاثیر را بر بسیاری از شاخص‌های مهم زیست‌محیطی، از جمله تغییرات آب‌وهوا و از دست دادن تنوع زیستی دارند.

تأثیر محیطی گیاهخواران از نظر انتشار گازهای گلخانه‌ای و استفاده از زمین، تنها یک چهارم از رژیم‌های غذایی پر گوشت است.

افرادی که از رژیم غذایی کم گوشت پیروی می‌کنند، بهبود قابل‌توجه و حداقل ۳۰ درصد کاهش را در این اثرات زیست محیطی نشان می‌دهند.

محققان اظهار کردند که دستیابی به هدف، خالص صفر یک اولویت است و در حالی که انتخاب‌های غذایی می‌تواند بر انتشار گازهای گلخانه‌ای تأثیر بگذارد، دام‌های مدیریت شده مزایای زیست‌محیطی مانند حمایت از تنوع زیستی، حفاظت از روستایی‌ها و ایجاد درآمد برای جوامع روستایی را به همراه دارد.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904035

دیگر خبرها

  • مونتاژکاران؛ وارثان بیشتر ارز کشور!
  • مگافارم دام سبک؛ پروژه تحولی استان یزد برای خودکفایی در تولید گوشت قرمز
  • کتاب جدید بهمن پگاه راد رونمایی می شود
  • خودروسازان چینی ارز دولتی را بلعیده‌اند
  • وارث بیشتر ارز کشور؛ مونتاژکاران/ خودروسازان چینی ارز دولتی را بلعیده‌اند
  • چرا تولید خودروسازان در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافت؟
  • این رژیم غذایی سبب از بین رفتن تنوع زیست محیطی می‌شود
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید