Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله علی خاتمی شامگاه چهارشنبه در جشن گلریزان که به منظور آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد به میزبانی دارالقرآن الکریم زنجان برگزار شد، با بیان اینکه ثروت‌های واقعی همانی هستند که در راه خیر صرف می‌شوند، افزود: مابقی ثروت‌ها هیچ‌گاه به کار انسان نخواهد آمد.

وی با اشاره به اینکه آنچه که باعث شده است تا امروز شاهد برگزاری چنین برنامه‌های خیرخواهانه‌ای در استان باشیم، تربیت یافتن خیران در مکتب اهل‌بیت (ع)، نماز، قرآن و ایثار است، ادامه داد: کرامتی که خیران به خرج می‌دهند، چیزی جز شکرانه توانمندی‌شان نیست و امروز بیش از هر زمان دیگری به ترویج این‌گونه نگاه در جامعه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خاتمی با بیان اینکه تداوم انجام کارهای خیر و ترویج آن در جامعه، نیازمند روحیه ایثارگری و نوع‌دوستی است که بی‌تردید این افراد تربیت شده مکتب اهل‌بیت (ع) به‌شمار می‌روند، اظهار کرد: بی‌شک، خداوند به خیرانی که بدون هیچ‌گونه چشم‌داشتی و فقط به خاطر رضای خداوند دستگیری می‌کنند، لطف بیکرانی داشته و توفیقات روزافزونی را برای این قشر در نظر دارد.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه زنجان با تاکید بر اینکه شکرانه بازوی توانا، دستگیری از ناتوانان جامعه است، افزود: زمانی که دست انسان از همه چیز کوتاه می‌شود، هیچ سمت و پست و مقامی نمی‌تواند ره‌توشه‌ای مناسب برای انسان باشد و آنگاه همین ثروتی که در راه خیر صرف شده است، دست خیران را در شرایط سخت خواهد گرفت.

خاتمی با یادآوری اینکه مردم استان زنجان به لحاظ مشارکت‌های اجتماعی از جایگاه ارزشمندی در کشور برخوردار بوده و این مهم را بارها به اثبات رسانده‌اند، خاطرنشان کرد: آزادسازی 344 زندانی جرائم غیرعمد رقم خوبی است، اما نباید فراموش کنیم که زنجان به شهر خیران و دیار کریمان شهره است و می‌تواند در این امر خداپسندانه، مشارکتی بیش از آنچه که تا به امروز محقق شده است، انجام دهد.

کد خبر 4310800

منبع: مهر

کلیدواژه: آزادی زندانیان زندانیان جرایم غیر عمد علی خاتمی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان بوشهر ماه مبارك رمضان گرگان شیراز سوم خرداد فتح خرمشهر شهرکرد خرم آباد یاسوج مشهد بیرجند مراسم گلریزان بارش باران سانحه تصادف صفحه اول روزنامه های استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۹۲۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایگاه شورا به درستی در جامعه نهادینه نشده است

مجید ناصحی‌مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر به مناسبت روز شوراها اظهار کرد: قانون شوراها با ۲۰ سال تأخیر اجرا شده و به همین دلیل جایگاه شورا به درستی در جامعه نهادینه نشده است.

وی با بیان اینکه شوراها سهل‌الوصول‌ترین راه ارتباطی با لایه‌های مختلف مردم است، ابراز کرد: شورا زبان گفت‌وگو و انتقال پیام‌های مردم در گروه‌های مختلف اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، اقشار و صنوف مختلف است.

رئیس شورای اسلامی شهر زنجان تصریح کرد: اگر بخواهیم اتصال مردم با حاکمیت را داشته باشیم باید جایگاه شورا را جدی بگیریم و ارتباط سازمانی با اجزای مختلف جامعه و حاکمیت برقرار شود.

وی با اشاره به اینکه شورا جزو هیچیک از قوای مجریه، مقننه یا قضائیه نیست، عنوان کرد: مردم امور مختلفی را در حوزه قضائی، ضعف‌های قوه مجریه یا مسائل حقوقی را مطرح می‌کنند که این ارتباط و جایگاه را باید به شورا بدهیم که پیام مردم را به قوای مختلف برساند و پیگیری کند.

ناصحی‌مقدم در مورد شورای شهر ششم یادآور شد: یک وجه قالب تفاوت این شورا با دوره‌های قبلی این است که اعضا به شکل تیمی وارد شورا شدند و تاکنون هماهنگ و منسجم عمل کردند و در سه سال گذشته تعامل در شورا به حداکثر رسید تا به مشکلات غلبه کنند.

وی ادامه داد: یکی از مشکلات دوره‌های قبل که دستیابی به برنامه عملی منسجم را دشوار می‌کرد، اختلافات داخلی بود اما اکنون سعی بر این است تا با پیش‌بینی اهداف کارشناسی شده و تعامل باشهرداری، مسائل شهری تبدیل به گفتمان پایدار شود.

رئیس شورای شهر زنجان با اشاره به اینکه شورای ششم توانسته در این مسیر موفق عمل کند، خاطرنشان کرد: باید از ظرفیت ساختارها به نحوه بهینه استفاده کنیم و با توجه به اینکه ۹ فکر مختلف در شورا هست، ابتدا باید به نحوه تصمیم‌سازی با تعامل و همفکری توجه کرد و اگر هر فرد بخواهد حرف خود را به کرسی بنشاند موفقیت حاصل نمی‌شود.

وی افزود: شورا دارای کمیسیون‌های تخصصی است و موضوعات در این کمسیون‌ها بررسی می‌شود تا در صحن شورا طرح و یا شهرداری مورد تبادل نظر قرار گیرد.

کد خبر 6090994

دیگر خبرها

  • جایگاه شورا به درستی در جامعه نهادینه نشده است
  • شوراها به جایگاه واقعی خود نرسیده‌اند
  • چیستی عدالت و تاثیر آن در جامعه
  • تهران فقیرترین شهر به لحاظ بهداشتی در بین شهرهای کشور است
  • همدلی خیران هلال احمر آذربایجان شرقی در سیل سیستان و بلوچستان
  • سپاه نزدیکترین نهاد به مواضع رهبری است
  • پاسداران باید قدر فرصت حضور و خدمت در سپاه را بدانند
  • کاهش ۶.۱ درصدی پرونده‌های مستوجب تعزیر در تهران
  • کاهش ۶.۱ درصدی ورودی پرونده‌های سرقت مستوجب تعزیر به دادگستری
  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه ‌گذاری را از بین می‌برد