Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@14:21:06 GMT

خرم‌آباد| کارخانه سیمان خرم‌آباد تعیین تکلیف شود

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۸۹۷۴۴۹

خرم‌آباد| کارخانه سیمان خرم‌آباد تعیین تکلیف شود

رئیس کل دادگستری لرستان گفت: کارخانه سیمان خرم‌آباد بعد از سال‌ها هنوز اجرا نشده که باید تعیین تکلیف شود. ۱۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۲ استانها لرستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، جعفر بدری ظهر امروز در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی که در اتاق بازرگانی لرستان برگزار شد اظهار داشت: در شرایطی که جریان متحدی برای پشتیبانی از اقدامات سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی وجود ندارد هر دستگاه به فکر تامین منافع خود بوده و سبب بروز مشکلاتی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فعالیت بانک‌ها نیز به یک نهاد تجاری تبدیل شده‌ و این در حالی است که بانک‌های دولتی باید به عنوان یک واسطه فعالیت داشته باشند نه اینکه به صورت یک بنگاه تجاری فعالیت کنند، چرا که در شرایط امروز تولیدکنندگان تحت فشار قرار دارند.

رئیس کل دادگستری لرستان عنوان کرد: تجربه نشان داده که دولت در مواردی که برای پیشگیری از بروز مشکل باید با برنامه کار می‌کرد به خوبی عمل نکرده و امروز می‌بینیم که برخی بانک‌ها تنها به عنوان یک طلبکار عمل می‌کنند.

وی بیان کرد: زمانی که یک صنعتگر در بازار و تولید به مشکل بر می‌خورد بانک باید مانند شریک عمل کرده و ضمن نظارت بر مراحل اجرای طرح به تولیدکنندگان مشاوره اقتصادی نیز ارائه کند.

بدری گفت: بحران‌های لحظه‌ای به تولیدکنندگان ضربه‌های زیادی وارد می‌کند که انتظار می‌رود دولت در این‌ زمینه نیز برنامه ویژه تدوین کند تا شاهد بروز‌ مشکلات نباشیم.

وی با اشاره به مشکلات کارخانه سیمان خرم‌آباد اظهار کرد: در 20 سال قبل در خرم‌آباد، سهام کارخانه سیمان به مردم‌ واگذار شد اما با وجود اینکه هدف مسئولان شکل‌گیری این کارخانه بوده است، اما متاسفانه تاکنون شاهد اجرا شدن این پروژه نبودیم و تنها مراحل اولیه احداث آن انجام شده است که این مشکلات نشان دهنده سو مدیریت سرمایه‌گذاران است و نباید همیشه دستگاه‌های دولتی را مقصر بدانیم.

وی افزود: در این زمینه به دادستان مرکز نیز دستور اکید برای رسیدگی به شرایط وضعیت این پروژه دادیم تا شرایط برای تعیین تکلیف این واحد فراهم شود.

رئیس کل دادگستری لرستان با اشاره به برخورد بانک‌ها  برای دریافت مطالباتشان عنوان کرد: متاسفانه بسیار می‌بینیم که بانک‌ها از راه اعمال فشار به دنبال دریافت مطالبات خود هستند که این امر قابل قبول نیست.

انتهای پیام/ح

R41450/P1357/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۹۷۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور رای از دادگاه انقلاب برای ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه

«القاصی» در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه گفت: در راستای تعیین تکلیف خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های رسوبی در توقف‌گاه‌های زیر نظر فراجا در استان تهران تاکنون ۱۱ جلسه به میزبانی دادگستری استان و با حضور مقامات ذیربط برگزار شده و در رابطه با بیش از ۶۵ هزار و ۷۰۰ دستگاه وسیله نقلیه اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌های قضایی مربوط به این وسایل نقلیه، به دادگاه انقلاب ارجاع شده‌اند. 

وی افزود: تاکنون در رابطه با بیش از ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه از سوی دادگاه انقلاب اسلامی تهران رای صادر شده و روند رسیدگی به پرونده‌های ۳۷ هزار و ۸۰۰ دستگاه دیگر نیز در حال انجام است.

رئیس کل دادگستری استان تهران ادامه داد: تا امروز تعداد دو هزار و ۴۸۵ دستگاه خودرو و موتورسیکلت بر اساس احکام قضایی صادره از سطح پارکینگ‌های استان تهران خارج شده‌اند و طبق برنامه‌ریزی به عمل آمده، مقرر است که تا ۲۷ خرداد ۱۴۰۳، تمام وسایل نقلیه از سطح این پارکینگ‌ها خارج شوند.

«صالحی» دادستان تهران نیز در این جلسه به ارائه گزاشی از اقدامات صورت گرفته دادستانی تهران در حوزه گمرکات و سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در سال ۱۴۰۲ پرداخت و گفت: مسئولان دادستانی تهران در سال گذشته و در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی، ۱۰ جلسه را برگزار کرده و ۴۵ بازدید میدانی انجام دادند. 

وی با اشاره به تصویب ۲۱۹ مصوبه از سوی دادستانی تهران در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی طی سال گذشته، از تعیین تکلیف ۱۴۵ دستگاه وسیله نقلیه در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

صالحی همچنین از تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی تهران به ارزش تقریبی ۹۲ هزار میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: این میزان ردیف کالا از حیث تعداد اقلام ۲۳ درصد و از حیث ارزش ریالی ۱۱۶ درصد نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش داشته است. 

دادستان تهران در ادامه، از تعیین تکلیف ۲۴۵ دستگاه وسیله نقلیه که در پارکینگ‌های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر تهران قرار داشتند، خبر داد و گفت: همچنین طی سال گذشته، در نتیجه اقدامات صورت گرفته در راستای تعیین تکلیف اموال بلاصاحب موجود در فرودگاه‌ها، ادارات پست و یگان‌های انتظامی، بیش از ۱۰ هزار و ۶۰۰ فقره از این اموال در فرودگاه‌ها، بیش از هزار و ۱۰۰ فقره در ادارات پست و بیش از ۴۲ هزار و ۹۰۰ فقره در یگان‌های انتظامی، تعیین تکلیف شدند.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری خط دوم کارخانه سیمان رزن در سال آینده
  • مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما زودتر آغاز شود
  • نگرانی اهالی گالیکش از آلودگی طبیعت کوه نیلکوه به لطف کارخانه سیمان
  • اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)
  • نامه محرمانه AFC برای پرسپولیس و استقلال
  • نامه محرمانه AFC برای استقلال و پرسپولیس
  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • صدور رای از دادگاه انقلاب برای ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه
  • تعیین تکلیف ۶۵۷۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در تهران
  • تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان