Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-01@18:10:10 GMT

بیش فعالی چیست و چگونه درمان می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۹۱۶۶۸۶

بیش فعالی چیست و چگونه درمان می‌شود؟

 
پارسینه: در بعضی از خانواده‌ها مشکلی به نام کودکان بیش فعال مطرح میشود. بیش فعالی اختلالی است که در ۷ تا ۱۰ درصد کودکان دیده می‌شود. این عارضه در پسر‌ها سه برابر دختر‌ها است. کودکان بیش فعال بسیار پرتحرک، بی‌قرار و ناآرام هستند و نمی‌توانند برای مدتی در یک جا آرام بگیرند. به طور دایم در حال راه رفتن، حرکت و جنب و جوش هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی مهابا اشیا را پرت می‌کنند، ظروف را می‌شکنند. بدون احساس خطر و توجه به چیزی، کار‌های پرزیان و خطرناک انجام می‌دهند

کودک بیش فعال قبل از سن دبستان در منزل رفتار‌هایی شاید بهتر و کنترل شده‌ای از او سر بزند، ولی با ورود به مدرسه این مشکلات نمود بیشتری پیدا می‌کنند. کودکان بیش فعال در مدرسه با رفتار‌های خود موجب برهم خوردن نظم کلاس شده و در کلاس ایجاد اختلال می‌کنند.

معمولا در انجام تکالیف‌شان کوتاهی میکنند. حرف معلمشان را گوش نمی‌دهند و این برخوردهاو مشکلات اختلال زا، موجب برخورد اولیای دبستان با دانش آموز بی‌نظم میشود که برخورد‌های بیش از حد آن‌ها باعث انجزار و کاهش آمدن اعتماد به نفس کودک وبی تمایلی او در رفتن به مدرسه میشود.

بیش فعالی-کم توجهی (ADHD)

بیش فعالی اغلب با کم توجهی و نقص در تمرکز همراه است. این نقص باعث می‌شود که کودکان مبتلا، تمرکز و توجه کافی و لازم روی موضوعات و کار‌های خود و یا حتی در بازی نداشته باشند. نمی‌توانند وظایفی که به عهده‌شان است بطور کامل و شاید اشتباه ا. انجام دهند. فراموشکارند و اغلب در یافتن وسایل شخصی‌شان مشکل دارند.

چگونه با کودک بیش فعال خود رفتار کنیم؟

شناخت کامل کودک بیش فعال و ایجاد رابطه‌ای دوستانه با او
فراهم کردن زمان بیشتر از حد معمول در انجام کار‌های کودک
ایجاد پشتکار و اعتماد به نفس در وجود کودک
از سرزنش کردن کودک بپرهیزید
باید قبول کنید که کودک شما کمی با کودکان دیگر فرق دارد پس به کودک خود سخت نگیرید
معمولا کودکان بیش فعال با افرادی که مثل خودشان برخورد میکنند بهتر ارتباط برقرار میکنند پس سعی کنید پر نشاط و شوخ و مهربان باشید
هرگز کودک را تنبیه نکنید و...
این کودکان اغلب باهوش، خلاق و مهربان هستند و ظهور و رشد هوش و خلاقیت آن‌ها به رفتار درست اطرافیان بستگی دارد.

بد نیست بدانید که برخی از افراد تاثیرگذار در جهان دارای اختلال بیش فعالی و کم توجهی بوده‌اند. حتی تعدادی از آن‌ها به دلیل رفتار‌های غیرمتعارف از مدرسه اخراج شده‌اند، ولی به دلیل حمایت‌های خانواده و تربیت صحیح آن‌ها به دانشمندان، هنرمندان، نویسندگان، و رهبران بزرگی تبدیل شده‌اند. از جمله این افراد می‌توان به آلبرت انیشتن، توماس ادیسون، بتهوون، لویی پاستور و آبراهام لینکلن اشاره نمود.


مرکز مشاوره مهرگان پژوه

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بیش فعالی خانواده درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۱۶۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ راه حل خانگی درمان مسمومیت

مواجهه با مسمومیت غذایی که ممکن است ناشی از خوردن یک غذای ناسالم در بیرون از خانه باشد، می‌تواند تجربه‌ای را برای شما رقم بزند که با علائمی مانند تهوع، استفراغ، اسهال و درد شکم همراه است.

به گزارش مشرق، در حالی که تماس با اورژانس یا فوریت‌های پزشکی در موارد مسمومیت شدید بسیار مهم است، چندین درمان خانگی می‌تواند ناراحتی را کاهش داده و به بهبودی مسمومیت کمک کند. در این مطلب به ۵ درمان طبیعی اشاره می‌کنیم که می تواند به مبارزه با مسمومیت غذایی کمک کند.

هیدراته بمانید: کم آبی یکی از عوارض شایع مسمومیت غذایی است که به دلیل از دست دادن مایعات ناشی از استفراغ و اسهال اتفاق می‌افتد. جایگزین کردن مایعات از دست رفته برای جلوگیری از کم آبی و کمک به بهبودی ضروری است. برای هیدراته ماندن آب فراوان، دمنوش‌های گیاهی، نوشیدنی‌های حاوی الکترولیت مانند آب نارگیل و آبگوشت‌های بدون رب بنوشید. از نوشیدنی‌های کافئین دار خودداری کنید، زیرا می‌توانند کم آبی بدن را تشدید کنند.

زنجبیل: این گیاه از دیرباز به عنوان یک درمان طبیعی برای مشکلات گوارشی از جمله تهوع و استفراغ استفاده می‌شده است. خواص ضد التهابی و ضد میکروبی آن می‌تواند به تسکین سیستم گوارشی و کاهش علائم مسمومیت غذایی کمک کند. چای زنجبیل را با قرار دادن تکه‌های زنجبیل تازه در آب داغ ظرف چند دقیقه آماده کنید. برای تسکین حالت تهوع ناشی از مسمومیت و بهبود هضم، در طول روز چای زنجبیل بنوشید.

زغال فعال: زغال فعال یک عامل سم زدایی قوی است که می‌تواند به جذب سموم و باکتری‌های مسئول مسمومیت غذایی کمک کند (زغال فعال که با عنوان کربن فعال نیز شناخته شده، دارویی است که برای درمان مسمومیت‌های ایجادشده از طریق دهان و دستگاه گوارش، استفاده می‌شود). مکل‌های زغال فعال را طبق دستورالعمل روی بسته بندی مصرف کنید یا پودر زغال فعال را با آب مخلوط کرده و بنوشید تا علائم مسمومیت غذایی را کاهش دهید.

سرکه سیب: این نوع سرکه به دلیل خواص ضد میکروبی و توانایی آن در ارتقای سلامت دستگاه گوارش مشهور است. می‌تواند به کشتن باکتری های مضر در دستگاه گوارش و بازگرداندن تعادل فلور روده کمک کند. یک تا دو قاشق غذاخوری سرکه سیب خام و فیلتر نشده را در یک لیوان آب گرم مخلوط کنید و قبل از غذا بنوشید تا به هضم غذا کمک کرده و علائم مسمومیت غذایی را کاهش دهید.

پروبیوتیک‌ها: پروبیوتیک‌ها باکتری‌های مفیدی هستند که سلامت روده را تقویت کرده و از سیستم ایمنی بدن حمایت می‌کنند. مصرف غذاهای غنی از پروبیوتیک مانند ماست، کفیر، کیمچی، کلم ترش و کومبوچا می تواند باعث بازگرداندن تعادل فلور روده که در اثر مسمومیت غذایی به هم می‌خورد، شود. این غذاها حاوی کشت‌های زنده باکتری‌های مفید هستند که به بازسازی میکروبیوم روده و بهبود عفونت‌های دستگاه گوارش کمک می‌کنند.

منبع:همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • ترفندهای کاربردی تربیتی برای جلوگیری از لجبازی کودک
  • (تصاویر) درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال
  • علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
  • ۵ راه حل خانگی درمان مسمومیت
  • چند ترفند تربیتی کاربردی برای جلوگیری از لجبازی کودک
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق
  • آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در استان
  • ۷ نکته مهم برای آرام کردن کودکی که عصبانی و پرخاشگر است
  • بهترین و بدترین خاطره معلم کودکان کار