Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر نگاه کلان مراکز اندیشه‌ورزی به مسائل مختلف جامعه گفت:‌ مهم‌ترین رکن تشکیل هیئت اندیشه‌ورزی مجلس خبرگان رهبری ‌مطالبه‌گری است. ۱۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۶:۲۷ استانها گیلان نظرات

آیت‌الله احمد پروایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در رشت اظهار داشت:‌ مطالبه‌گری به‌عنوان اصلی‌ترین رکن تشکیل هیئت اندیشه‌ورزی مجلس خبرگان رهبری به کنکاش در لایه‌های مختلف اجتماع پرداخته و با نگاهی دقیق‌ به ریشه‌‌یابی علل عقب‌ماندگی‌ها و یا پیشرفت‌ها می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد:‌ لزوم وجود یک نگاه کلان جهت دیده‌بانی و مطالبه‌گری برای ترسیم اهداف،‌ وظایف و مأموریت‌های انقلاب اسلامی و ارزیابی عملکرد 40 سال گذشته از علل اصلی تشکیل مرکز اندیشه‌ورز مجلس خبرگان رهبری است.

آیت‌الله پروایی از نگاه ‌این مرکز به وضعیت گذشته، حال و آینده انقلاب اسلامی سخن گفت و افزود:‌ هیئت اندیشه‌ورزی مجلس خبرگان رهبری ‌علل وقوع معضلات،‌ کمبودها،‌ پسرفت‌ها و پیشرفت‌ها را در بدنه انقلاب بررسی و سپس نتایج تحقیقات را به مقام معظم رهبری تقدیم می‌کند.

عضو مجلس خبرگان رهبری مطالبه‌گری را از مهم‌ترین سفارشات مقام معظم رهبری خواند و بیان داشت:‌ اعضای خبرگان رهبری به عنوان برگزیدگان و معتمدان ملت ذیل تشکیل یک مرکز اندیشه‌ورزی می‌توانند نسبت به مسائل مختلف جامعه از مسئولان مربوطه مطالبه‌گری کنند.

وی طرح ‌موضوع مطالبه‌گری توسط مقام معظم رهبری را موجب ایجاد انگیزه مضاعف در بین اعضای مجلس خبرگان رهبری دانست و ابراز داشت:‌ این وظیفه ارزشمند و حساس که در قالب تشکیل مرکز اندیشه‌ورزی محقق می‌شود روح تازه‌ای را بر پیکره مجلس خبرگان رهبری دمید.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری حیطه کاری این مرکز اندیشه‌ورزی را گسترده ارزیابی کرد و گفت:‌ اعضای هیئت اندیشه‌‌ورزی مجلس خبرگان رهبری پس از رصد موضوعات مختلف با نگاهی عالمانه و اجتهادی راهکارهایی جهت تکامل و یا بهبود وضعیت موجود ارائه می‌دهند.

آیت‌الله پروایی به روند برگزاری انتخابات و نحوه تشکیل مرکز اندیشه‌ورزی مجلس خبرگان رهبری اشاره کرد و بیان داشت:‌ از میان متقاضیان 20 نفر برای برگزاری انتخابات داخلی اعلام آمادگی کردند که در نهایت 10 نفر به عنوان اعضای مرکز اندیشه‌ورزی خبرگان رهبری انتخاب شدند.

وی با بیان اینکه رئیس مجلس خبرگان رهبری نیز به عنوان یکی از اعضای مرکز اندیشه‌ورزی خبرگان رهبری محسوب می‌شود تصریح کرد:‌ از جمله وظایف این یازده نفر عضو اصلی، تعیین معاونان و یا تشکیل گروه‌هایی با محوریت مسائل اقتصادی،‌ سیاسی،‌ اجتماعی و فرهنگی است.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری از تدوین یک نقشه راه توسط مرکز اندیشه‌ورزی خبرگان رهبری خبر داد و اظهار داشت:‌ تمام نتایج به‌دست آمده در این مرکز به اطلاع مقام معظم رهبری خواهد رسید تا ایشان طبق صلاحدید اقدامات مورد نیاز جهت رفع موانع مطروحه را انجام دهند.

انتهای پیام/‌ش

R7877/P1361/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۲۴۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیات های اندیشه ورز در استان ها تشکیل شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، دومین نشست هماهنگی رؤسای هیات‌های اندیشه‌ورز استانی ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی با حضور حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و اکثریت استان‌ها به صورت مجازی برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، اظهار کرد: باید از ظرفیت کل استان برای تشکیل هیات‌های اندیشه‌ورز استفاده شود؛ یعنی فقط دانشگاه مادر را نبینید. دانشگاه‌های دیگر، دانشگاه آزاد، دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه‌های پیام نور حتی فنی و حرفه‌ای، علمی کاربردی، شهرهای مختلف، شهرستان‌های مختلف، همه را ببینید.

وی ادامه داد:‌ گاهی اوقات در یک دانشگاه غیرمعروفی، یک نخبه‌ای وجود دارد که باید شناسایی شوند و از آنها استفاده شود؛ یعنی اولین تأکیدم این است که حلقه‌ شبکه نخبگانی کل استان را شناسایی کنید.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: میزهای ما در ستاد علم و فناوری متنوع است، میزها باید با هیات‌های اندیشه‌ورز استانی در ارتباط باشند، هیات‌ها در آیین نامه ارتقاء، نقشه جامع علمی کشور، در سند هوش مصنوعی در سند فناوری کوانتومی نظرات خود را ارائه دهند، اگر در یک حوزه خاص، ویژگی برتری وجود دارد کمک بیشتری صورت گیرد البته انتظار نیست هر هیات اندیشه‌ورز در همه میزهای ما مشارکت کند ولی نفس مشارکت خیلی مهم است.

استاد خسروپناه ادامه داد:‌ ارتباط با هیات های اندیشه‌ورز دوسویه است؛ یک سوی آن دانشگاه‌ها هستند، یک سو هم ستاد علم و فناوری در شورای عالی انقلاب فرهنگی و دبیرخانه‌اش. قرار نیست یک سری از اساتید، رؤسای دانشگاه‌ها و اعضای هیات علمی را سرکار بگذاریم، بگوییم حالا یک تشکیلاتی درست کرده‌ایم، هیات اندیشه‌ورز راه انداخته‌ایم و این طریقیت دارد، اگر قرار است نظرات هیات‌های اندیشه‌ورز بایگانی شود خواهشم این است این هیات‌های اندیشه‌ورز را تعطیل کنید، چرا مردم آزاری کنیم. اینها جمعی از نخبگان هستند که هر دقیقه‌شان ارزش معنوی دارد، سطر به سطر نکات دوستان باید در میزها بررسی شود و گزارش اعمال نظرات هم باید به استان‌ها داده شود؛

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت:‌ حکمرانی نخبگانی، سلسله مراتبی نیست بلکه یک شبکه است. در این شبکه همه باید پاسخگو باشیم؛ اولاً شفاف و ثانیاً پاسخگو و مسئولیت‌پذیر. این که ما هم عزیزان را به زحمت بیاندازیم، نظراتشان را بگیریم، شفاف و پاسخگو باشیم و بگوییم چقدر از این استفاده کرده‌ایم.

کد خبر 6094200

دیگر خبرها

  • دیدار استاندار لرستان و آیت‌الله «نیازی»
  • تاکید نماینده استان در مجلس خبرگان رهبری بر باشکوه برگزار کردن اجلاسیه شهدای استان
  • نماینده همدان در مجلس خبرگان رهبری به علت عارضه مغزی در بیمارستان بستری شد
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان 
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه‌ورزی دانشجویان
  • حکمرانی نخبگانی، سلسله مراتبی نیست بلکه یک شبکه است/ هیئت‌های اندیشه‌ورز با حضور حداکثری نخبگان در استان‌ها تشکیل شود
  • هیات های اندیشه ورز در استان ها تشکیل شود
  • افزایش ۳۰۰ نفری سهمیه بیمه کارگران ساختمانی در کردستان
  • خیر انسان در حرکت در مسیر الهی است