Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، مدیر اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه ویژه اقتصادی بیرجند گفت: قطعه منفصله منطقه ویژه اقتصادی بیرجند در مرز ماهیرود واقع شده و ترانزیت گاز مایع به افغانستان به عنوان تازه ترین طرح سرمایه گذاری شده منطقه ویژه اقتصادی بیرجند در این محدوده مرزی، بعد از ماه رمضان به بهره برداری می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زارعی افزود:سرمایه گذار تایبادی  برای طرح ترانزیت گاز مایع به افغانستان در مرز ماهیرود دو میلیارد تومان سرمایه گذاری کرده است.

وی گفت: در این طرح مخزن 130 تنی در مرز ماهیرود تعبیه شده که ماشین های  ایرانی گاز مایع را  در این مخزن تخلیه و در آن طرف مرز، ماشین های افغانی بارگیری می کنند و نیازی به خروج از مرز نیست.

زارعی افزود:هدف از این طرح تسریع در ترانزیت و تسهیل در صادرات و کاهش هزینه ها است.

مدیر اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه ویژه اقتصادی بیرجند ، اجرایی نشدن درب مشترک صادرات میان بازارچه ماهیرود و منطقه ویژه را از مشکلات صادارتی در مرز ماهیرود عنوان کرد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: مرز ماهیرود ترانزیت افغانستان خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۲۵۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند

استاندار کرمان گفت: چینی ها سرمایه گذاری زیادی در استان کرمان انجام داده اند به طوری که در بخش خودروسازی و قطعه سازی برای ۱۲ هزار نفر در مناطق محروم این استان اشتغالزایی کرده‌اند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم محمدمهدی فداکار، استاندار کرمان در نشست خبری دومین دوره رویداد بین‌المللی سرمایه‌گذاری و توسعه کشور (کرمان آیدکس 2024 ) در اتاق بازرگانی ایران  اظهار  داشت: صادرات 40 کالا با ارزش 10 میلیارد دلار  به 50 بازار  از استان کرمان  برنامه ریزی شده است که هدفی قابل دستیابی است.

وی در پاسخ به خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: چینی ها سرمایه گذاری زیادی در استان کرمان انجام داده اند به طوری که در بخش خودرو سازی و قطعه سازی برای 12 هزار نفر در مناطق محروم این استان اشتغالزایی کرده‌اند.

وی در پاسخ به سوال دیگر خبرگزاری تسنیم  در ارتباط با آب گرفتی برخی از صنایع استان کرمان از جمله خودروسازی‌ها بعد از سیل اخیر گفت: در منطقه بم در سطحی بالغ بر 20کیلومتر بارندگی و سیل وجود داشت  تا وارد دشت شود اما با توجه به اینکه شدت جریان آب کند بود خسارتی آنچنانی وارد نکرده است.

وی افزود: آب در حال حرکت به مدت حدود 2 ساعت وارد پارکینگ های خودروسازان که در شیب قرار داشتند، شد اما آسیبی وارد نکرد وارد سالن ها و خط تولید نشد.

استاندار کرمان گفت: ظرفیت‌های زیادی در استان کرمان در بخش های مختلف از جمله انرژی های تجدیدپذیر، گردشگردی،محصولات کشاورزی،ذخایر معدنی وجود دارد؛ از طرفی سرمایه‌گذاری‌هایی انجام شده تا شاهد تولید کل زنجیره فولاد و بخشی از زنجیره مس در استان باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • طالبان خواستار سرمایه‌گذاری تاجران روسی در افغانستان شد
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟
  • نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است
  • سفر هیأت تجاری و اقتصادی ترکمنستان به افغانستان