Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح کبوتران حرم رضوی تحت عنوان سفره اکرام رضوی امام مهربانی همزمان با ماه مبارک رمضان در مازندران اجرا شد. ۱۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۸ استانها مازندران نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، طرح کبوتران حرم رضوی تحت عنوان سفره اکرام رضوی امام مهربانی شامگاه جمعه با حضور نماینده ولی‌فقیه در مازندران، مسئولان آستان قدس رضوی استان و کمیته امداد امام خمینی(ره) مازندران در حسینیه عاشقان کربلای ساری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مراسم که با هدف اکرام ایتام و احیا سنت افطاردهی به فرزندان یتیم و بی‌سرپرست استان به همت نمایندگی آستان قدس رضوی مازندران و با کمک آستان قدس رضوی و تحت عنوان میهمانی امام مهربانی‌ها برگزار شده است همراه با برنامه‌های متعدد فرهنگی، مذهبی و اطعام‌دهی افطاری بوده است.

محمد اسماعیل امامزاده مدیر نمایندگی آستان قدس رضوی در مازندران در این مراسم با اشاره به اینکه همه زمینه‌های اخلاق و معنویت برای انسان روزه‌دار در ماه مبارک رمضان فراهم است، افزود: ماه رمضان ماه انس انسان مومن با خدای باریتعالی بوده که نعمات بسیاری در این ماه نصیبش می‌شود.

وی با بیان اینکه خصلت خادمی امام رئوف هشتم شیعیان نصیب ما در مازندران شده است، گفت: امام رضا(ع) عشق بی‌پایانی را نصیب بشریت کرده و همه ویژگی‌های منحصر به فرد محبت و همدلی را نصیب زائران حرمش می‌کند.

مدیر نمایندگی آستان قدس رضوی در مازندران با اشاره به اینکه خط قرمز امام هشتم شیعیان زائرانش هستند، تصریح کرد: افتخار خادمی بارگاه ملکوتی ثامن الحجج اکنون برای آحاد ملت ایران و مازندران فراهم شده است.

امامزاده با بیان اینکه حضور در صحن امام هشتم شیعیان قطعه‌ای از بهشت است، افزود: سفره خادمی آن امام رئوف برای همه ایرانی‌ها پهن شده است و امشب همگان روزی‌خوار درگه آن پیشوای شیعیان و امام عارفان هستیم.

وی با اشاره به اینکه در گذشته خادمی بارگاه امام هشتم شیعیان بیش از 27 سال زمان می‌برد گفت: اکنون خادمی بارگاه آن امام همام در کمتر از سه ماه امکان پذیر می‌شود.

به گزارش تسنیم در این مراسم از تعدادی ایتام تحت پوشش کمیته امداد و خادمان رضوی با صرف افطاری پذیرایی شد.

انتهای پیام/ح

R41358/P1357/S6,74/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۲۵۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های مواصلاتی مازندران

یاسر ابراهیمی معاون فنی و راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران گفت: با توجه به نقش دوربرگردان در ارتقای ایمنی راه‌ها و کاهش تصادفات جاده‌ای ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های پر تصادف استان در حال احداث می‌باشد.

او افزود: احداث دوربرگردان در محور‌های (محمود آباد- نور، شماره ۳ کمربندی تنکابن، ساری فرح آباد) آکند (هلال کلا آمل-بابل، تیله نو بهشهر-گلوگاه، کلوده آمل-محمود آباد، دریا پشته رامسر، انارور رویان -نوشهر، هشت تیکه گلوگاه، هریس رامسر، قلعه کش آمل –بابل، حمید آباد ساری-فرح آباد) در حال اجراست که بخش زیادی از این پروژه‌ها رو به اتمام است.

ابراهیمی گفت: تبدیل بریدگی‌ها در جاده‌ها به دوربرگردان‌های استاندارد راهکاری مناسب برای کاهش نقاط پرحادثه در جاده‌های استان است.

او افزود: با استفاده از دوربرگردان تصادفات احتمالی حذف می‌شوند، زیرا وسایل نقلیه در یک جهت و با سرعت کم حرکت می‌کنند.

ابراهیمی با اشاره به شرایط بومی و قرارگیری روستا‌ها و مراکز جمعیتی و کشتزار‌ها در حاشیه راه‌ها، گفت: وجود شهر‌ها و روستا‌های متعدد در امتداد جاده‌های بین شهری عاملی است که، بنا به ضرورت، باعث ایجاد سرعت گیرها، تقاطع‌ها و بریدگی‌های متعددی در طول جاده‌های استان می‌شود که استاندارد نبودن این بریدگی‌ها و تقاطع‌های جاده‌ای درصد ایمنی مسیر را کاهش می‌دهد.

معاون فنی و راه‌های روستایی استان افزود: برای هریک از این دوربرگردان‌ها به طور میانگین ۲۰ میلیارد تومان از اعتبارات ملی و استانی هزینه می‌شود.

او گفت:فراهم آوردن ایمنی لازم در جاده‌ها نوعی سرمایه گذاری است که برای پیشگیری از وقوع سوانح و حفظ سلامت مردم انجام می‌شود.

ابراهیمی ابراز امیدواری کرد بخشی از این پروژه‌های مهم و ضروری تا اواخر امسال به بهره برداری برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • احداث ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های مواصلاتی مازندران
  • کشف و توقیف چوب جنگلی قاچاق در آمل
  • ثبت بیش از ۸۴۹ هزار تردد طی تعطیلات اواسط اردیبهشت در محور‌های مازندران
  • کلنگ‌زنی چایخانه آستان قدس رضوی در شهر زنجان
  • کلنگ‌زنی چایخانه آستان قدس رضوی در سطح شهر زنجان
  • مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی در ساری برگزار می‌شود
  • کادر تیم پیکان بدنبال استعداد‌های فوتبال مازندران
  • برگزاری جشنواره هنر‌های نمایشی مازندران در ساری 
  • ارسال سند محتوایی ۲۰ برنامه‌ آستان قدس رضوی برای عتبات
  • مسابقات سوارکاری استانهای شمال کشور در ساری