Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر ،  ناصر امیرزاده روز شنبه در جمع خبرنگاران افزود: این آثار شامل ۲ کشتی رافائل و پرسپولیس، ۲ قالیچه دستباف، در و ناقوس کلیسای گریگوری و ۱۵ دست نوشته دوره‌های مختلف تاریخی است که در شورای ثبت ملی تهران تشکیل شده است.

وی ادامه داد: همچنین پرونده شورای ثبت ملی استانی ۱۵ محوطه تاریخی در شهرستان دشتستان، ۱۰ اثر ملموس و پنج اثر ناملموس نیز در این استان تشکیل شده که باید به تهران ارسال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیرزاده در باره ثبت آثار تاریخی موجود در استان بوشهر گفت: سال گذشته ۹ اثر ملموس و ۹ اثر ناملموس و معنوی استان بوشهر ثبت آثار ملی شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر یادآور شد: در زمان حاضر ۵۳ اثر ناملموس و ۲۹۴ اثر ملموس و ۲ شی منقول در استان بوشهر به ثبت ملی رسیده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: تا پایان امسال هشت طرح مرمت بنا‌های تاریخی این استان شامل عمارت مبارکی، مدرسه گلستان، قلعه زائرخضرخان اهرمی، عمارت علوی (موزه چاپ و نشر بوشهر)، قلعه محمد خان دشتی، بخشی ازقلعه ملک منصور خان شبانکاره، قلعه نصوری کنگان و شهر تاریخی سیراف به بهره برداری می‌رسد.

امیرزاده گفت: علاوه براین برق رسانی به محوطه‌های کاخ بردک سیاه و سرپوشیده شدن کاخ چرخاب برازجان از آثار باستانی دوره هخامنشیان در شهرستان دشتستان از جمله دیگر طرح‌های مهم اداره کل میراث فرهنگی استان بوشهر است که درسال جاری مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: کاوش‌های باستان شناسی محوطه‌های هخامنشی در دشتستان و سیراف از جمله برنامه‌های مهم این اداره کل درسال جاری است.

مدیرکل، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر گفت: واگذاری بنا‌های تاریخی در بافت قدیم شهر بوشهر از اولویت‌های اصلی امسال این اداره کل است و تلاش می‌شود بیشتر بنا‌های تاریخی به بخش خصوصی واگذار شود تا هم استفاده اقتصادی بیشتری داشته باشد و هم باعث ایجاد اشتغال شود.

وی تاکید کرد: با واگذاری بنا‌های تاریخی به بخش خصوصی از مشارکت مردم در احیای این بافت‌ها بهره بیشتری برده می‌شود و هزینه‌های دولتی کاهش می‌یابد.

امیرزاده یکی از مشکلات بنا‌های تاریخی استان بوشهر را قرارگرفتن بیشتر آن‌ها در محدوده‌های بندر، گمرک، دستگاه‌های نظامی و برخی ادارات دانست و اضافه کرد: برای سرکشی از وضعیت این بنا‌ها باید با چنین مجموعه‌هایی هماهنگ و مجوز صادر شود که این وضعیت و نبود نگهداری مناسب باعث می‌شود تا وقتی میراث فرهنگی به آن‌ها دسترسی پیدا می‌کند، برخی از آن‌ها تخریب شده است.

وی افزود: عمارت هفت بنگله در مجموعه سازمانی گمرک در بهمنی بوشهر، بانک شاهی در مجموعه شرکت نفت بوشهر، عمارت ریشهر در محدوده پایگاه هوایی، مدرسه گلستان در اختیار آموزش و پرورش یا عمارت تاریخی حاج رئیس در اداره کل بنادر ودریا نوردی از جمله این موارد است که در نامه نگاری‌هایی با سازمان مرکزی، خواستار تعیین تکلیف در باره این بنا‌ها شده ایم.

امیرزاده اضافه کرد: مالکیت یا بهره برداری چنین بنا‌هایی در اختیار میراث فرهنگی نیست و امکان مرمت و بهسازی آن‌ها برای این اداره کل وجود ندارد.

انتهای پیام/ب

21اثر تاریخی فرهنگی منقول این استان در شورای ثبت ملی تشکیل شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اشتغال میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۲۷۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل ۱۰۰ فقره پرونده تخلفات انتخاباتی دور اول در مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی موسوی ظهر دوشنبه در ویژه برنامه رادیویی با موضوع انتخابات در شبکه طبرستان با تقدیر از مشارکت خوب مردم استان در دور اول انتخابات اظهار کرد: حدود ۱۰۰ فقره پرونده در دوره مرحله اول انتخابات در استان تشکیل شد و بیشتر مربوط به تبلیغات زودهنگام بوده است.

وی با اظهار اینکه همچنین گزارش‌هایی را مبنی بر دخالت برخی افراد اعلام شده بود، گفت: با این حال سعی کردیم با بهره گیری از ظرفیت دستگاه قضائی، تخلفات را به حداقل برسانیم.

وی شرکت پرشور در انتخابات را مساله مهمی برشمرد وگفت: برای در دور دوم انتخابات شعبات و قاضی کشیک به طور شبانه روزی فعالیت می‌کنند تا از آرای مردم صیانت شود و آنچه توقع است که امانت دار مردم باشیم.

حجت الاسلام موسوی تصریح کرد: در انتخابات پیروز واقعی مردم هستند و در مرحله اول در حوزه انتخابیه قائمشهر، مشارکت مردم بیش از ۴۱ درصد بوده است،

وی با بیان اینکه طبق فرمایش مقام معظم رهبری باید فضا را برای برپایی و مشارکت در انتخابات فراهم کنند، گفت: حفظ نظام از همه موضوعات برای ما اهمیت بیشتری دارد.

کد خبر 6098141

دیگر خبرها

  • ۶۳ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی در کردستان تشکیل شد
  • ۶۳ پرونده برای واحدهای متخلف در کردستان تشکیل شد
  • تشکیل ۱۰۰ فقره پرونده تخلفات انتخاباتی دور اول در مازندران
  • پرونده تخلف برای ۵ واحد صنفی در ایرانشهر تشکیل شد
  • تشکیل ۵۸ پرونده خرید ادوات کشاورزی در چهارمحال و بختیاری
  • ۱۳۵ پرونده تخلف حوزه دامپزشکی در استان سمنان تشکیل شد
  • مراحل برخورد با افراد بی‌حجاب بر اساس لایحه عفاف و حجاب
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • گام‌های لرزان برای ثبت جهانی محور ساسانی کرمانشاه
  • تشکیل سالانه ۶۰ هزار پرونده قضایی در وزارت نیرو