Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه گفت: دلیل اصلی افزایش قیمت گوشت قرمز در استان کرمانشاه نابه‌سامانی در شبکه تأمین و توزیع است. ۱۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۳ استانها کرمانشاه نظرات

عباس سجادی‌راد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به اینکه استان کرمانشاه داری ظرفیت دامپروری است اظهار داشت: برای تولید و تأمین گوشت قرمز در استان محدودیت و کمبودی وجود ندارد و مازاد بر نیاز نیز تولید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در تأمین و توزیع گوشت قرمز در استان از مزرعه تا قصابی مشکل وجود دارد عنوان کرد: مشکل اصلی شبکه تأمین و توزیع گوشت است و در عرضه دام کمبود و مشکلی وجود ندارد و تا این شبکه اصلاح نشود شرایط تغییر نمی‌کند.

سجادی‌راد با اشاره به اینکه عوامل بسیاری در شبکه تأمین و توزیع گوشت ورود می‌کنند گفت: اقدامات مناسبی که دستگاه‌هایی همچون دامپزشکی و بهداشت انجام می‌دهند با ورود این عوامل از بین می‌رود و تا این شبکه ساماندهی نشود مشکل افزایش قیمت گوشت رفع نمی‌شود.

معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با بیان اینکه دستگاه‌ها می‌توانند نظارت هدفمندی از کشتارگاه تا قصابی داشته باشند افزود: هرچند ساماندهی شبکه اقدام مشکلی نیست اما تاکنون اجرا نشده و همیشه عوامل سودجو سازمان‌یافته‌تر از شبکه عمل می‌کنند.

سجادی‌راد با اشاره به اینکه تنها در استان کرمانشاه کشتارگاه‌ها در تملک بخش دولتی هستند در حالی که در سایر استان‌ها در اختیار بخش خصوصی است عنوان کرد: کشتارگاه‌‌های صنعتی در استان در عمل به صورت سنتی عمل می‌کنند و نظارت بر این کشتارگاه دیگر معنا ندارد.

وی با بیان اینکه در حوزه گوشت چنانچه شبکه تأمین و توزیع اصلاح شود صادرات منطقی است گفت: با اصلاح شبکه موضوع قاچاق دام رفع و صادرات نیز تقویت می‌شود که خود ارزش افزوده را برای استان به دنبال دارد.

سجادی‌راد با اشاره به اینکه منشأ بسیاری از افزایش قیمت‌ها در استان نیست افزود: افزایش قیمت کالاها از جمله گوشت تنها برای استان کرمانشاه نیست و از نظر تعداد اقلام اعلام شده و چندگانگی قیمت‌ها، استان کرمانشاه رتبه 26 را در کشور دارد.

وی با بیان اینکه در یک ماه اخیر بسیاری از واحدها و شرکت‌های بزرگ بین 15 تا 30 درصد افزایش قیمت داشته‌اند گفت: ما تنها می‌توانیم با نمایندگی‌های آن‌ها در استان برخورد و گزارشات را اعلام کنیم.

انتهای پیام / ز

R41380/P41362/S6,68/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۲۸۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۱۰۰۰ تن مرغ و گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، رضا غلامی درباره عملکرد اداره کل پشتیبانی امور دام مازندران از مهرماه سال گذشته تاکنون، اظهار کرد: برای تنظیم بازار کالا‌های اساسی مازندران، ۲ هزار و ۸۳۱ تن مرغ تحویل سردخانه‌های استان شد.

وی افزود: با توجه به افزایش جوجه ریزی در سال گذشته، این شرکت نسبت به انعقاد قرارداد ۴ هزار و ۸۹۸ تن مرغ با اتحادیه، شرکت‌های تعاونی، زنجیره‌های تولیدی و تولیدکنندگان عمده اقدام کرد که ۲ هزار و ۸۳۱ تن مرغ تحویل سردخانه‌های پشتیبانی امور دام استان شد.

مدیر کل پشتیبانی امور دام مازندران با بیان اینکه علیرغم مشکلات زیاد در تامین گوشت قرمز منجمد در سال گذشته این اداره کل نسبت به توزیع ۱۵۱ تن گوشت گوساله منجمد با همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان اقدام کرد و توانست در کنترل بازار گوشت قرمز موثر باشد، تصریح کرد: برای حمایت از مصرف کنندگان، ۸۵۵ تن گوشت مرغ منجمد در استان توزیع شد که در تنظیم بازار این کالا نقش مهمی داشت.

این مسوول ادامه داد: با توجه به حجم بالای تولید گوشت مرغ در استان با هماهنگی این اداره کل و همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان، ۲۶ هزار تن گوشت مرغ گرم برای میدان بهمن تهران ارسال شد که تاثیر بسزایی در کنترل قیمت مرغ در ایام پایانی سال در استان تهران داشت.

وی اضافه کرد: از موجودی گوشت مرغ منجمد در سردخانه‌های استان و از محل خرید، هزار و ۹۴ تن به سایر استان‌ها ارسال شد که برای کنترل بازار گوشت مرغ منجمد در کشور نیز اثربخش بود.

مدیرکل پشتیبانی امور دام مازندران تصریح کرد: این اداره کل در این مدت ۱۰۱ هزار تن نهاده به مرغداران و دامداران استان توزیع کرد که ۵۰ درصد آن کنجاله بود.

وی با بیان اینکه واردات نهاده‌های دامی از کشور‌های همسایه شمالی علاوه بر تامین بخشی از نیاز کشور به کالا از کریدور شمال جنوب، موجب افزایش فعالیت بنادر استان، ایجاد اشتغال و کاهش هزینه حمل کالا در استان‌های شمالی کشور شد، گفت: در این مدت ۵۵ هزار تن ذرت ثبت سفارش شد و دو کشتی محموله ذرت به وزن ۶ هزار و ۷۹۰ تن به بندر رسید و ۲۱ مورد بارنامه جو به وزن ۵۲ هزار و ۵۸۷ تن از بندر ترخیص شد.

دیگر خبرها

  • کاهش سهمیه سوخت تراکتورداران مهمترین دغدغه کشاورزان اسدآبادی
  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • پیاز این‌گونه ۱۵۹۸ درصد گران شد/ تغییر ۱۵۴۰ درصدی قیمت گوشت در ۷ سال گذشته
  • ۶۳.۵ درصد افزایش قیمت هر کیلوگرم شقه گوسفند در یک سال
  • روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود
  • توزیع ۱۰۰۰ تن مرغ و گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در مازندران
  • توزیع یک هزار تن مرغ و گوشت قرمز تنظیم بازاری در مازندران
  • قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید
  • ۱۲۰۰ بسته گوشت قربانی میان نیازمندان یزد توزیع شد