Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا شعبان نژاد پیش از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به پایان نشاء برنج در شالیزارهای استان گیلان، اظهار کرد: نشاء در شالیزارهای گیلان از اواخر فروردین ماه سال جاری آغاز شده بود که امروز پایان یافت.

وی با بیان اینکه استان گیلان دارای ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری است، افزود: در سال جاری از این میزان ۱۱۵ هزار هکتار به صورت ماشینی و ۱۲۳ هزار هکتار نیز به صورت سنتی نشاء شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جهاد کشاورزی گیلان در ادامه به شروع وجین در شالیزارهای استان نیز اشاره کرد و گفت: تاکنون ۱۰۷ هزار هکتار از اراضی شالیزاری گیلان نیز وجین شده اند.

وی همچنین با اشاره به اینکه اجرای طرح مبارزه بیولوژیک با آفات در شالیزارهای گیلان، خاطرنشان کرد: در سال جاری این طرح در ۲۰ هزار هکتار از اراضی شالیزاری گیلان برای مبارزه با آفت کرم ساقه خوار برنج انجام می شود.

شعبان نژاد با بیان اینکه این طرح حداقل در سه نوبت و با استفاده از کارت زنبور تریکو گراما در سطح شالیزارهای گیلان اجرایی می شود، تصریح کرد: پیش بینی شده در سال زراعی جاری بین ۵ تا ۶ میلیون تریکو کارت در بین شالیکاران توزیع شود.

وی در ادامه یادآورشد: پیش بینی شده در سال زراعی جاری شالیکاران گیلانی حدود ۷۵۰ هزار تُن برنج سفید تولید کنند که ۴۰ درصد برنج تولیدی کشور است.

به گفته شعبان نژاد شالیکاران گیلانی بیش از همه، رقم های بومی هاشمی، صدری، علی کاظمی، طارم، دم سیاه و حسن سرائی در شالیزارهای خود کشت می کنند.

رئیس جهاد کشاورزی گیلان ادامه داد: برداشت برنج  از اراضی شالیزاری گیلان اوایل مرداد آغاز می شود.

کد خبر 4312012

منبع: مهر

کلیدواژه: اراضی شالیزاری جهاد کشاورزی گیلان رشت بوشهر ماه مبارك رمضان سوم خرداد فتح خرمشهر گرگان شهرکرد یاسوج شیراز مشهد خرم آباد مراسم گلریزان بیرجند خطبه های نماز جمعه سانحه تصادف بارش باران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۳۳۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت

به گزارش خبرنگار مهر، شمس‌الدین جمشیدی امروز چهارشنبه در ستاد برداشت محصولات کشاورزی پلدختر، اظهار داشت: ۵۶ هزار و ۴۰۰ هکتار اراضی شهرستان پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت.

وی اظهار کرد: سطح زیر کشت قابل‌برداشت حدود ۲۹ هزار هکتار شامل گندم آبی و دیم، ۲۰ هزار هکتار جو دیم و هفت هزار و ۴۰۰ هکتار کلزا در شهرستان است.

مدیر جهاد کشاورزی پلدختر، افزود: چهار کمیسیون در پلدختر و یک کمیسیون در شهرستان معمولان کار خرید محصولات مازاد بر مصرف شهرستان را به عهده دارند.

جمشیدی، افزود: پیش‌بینی تولیدات کشاورزی شهرستان حدود ۷۰ هزار تن انواع محصولات زراعی است و حدود ۳۲ هزار تن گندم به‌صورت تضمینی خریداری می‌شود.

وی گفت: نرخ خرید گندم تضمینی هر کیلوگرم ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان و کلزا ۳۵ هزار تومان است.

مدیر جهاد کشاورزی پلدختر، افزود: مشکلات اساسی شهرستان‌های پلدختر و معمولان نبود جاده‌های دسترسی است که متأسفانه جهاد کشاورزی شهرستان هیچ‌گونه ماشین‌آلاتی ندارد و دراین‌رابطه نیاز به همکاری دیگر دستگاه‌های شهرستان از جمله راهداری که سال‌های گذشته به طور ویژه مساعدت داشتند، احساس می‌شود.

جمشیدی، یادآور شد: میزان نیاز سوخت کمباین‌های فعال حدود ۹۶۰ هزار لیتر است که توسط شرکت فرآورده‌های نفتی تأمین خواهد شد.

وی افزود: پنج اکیپ، کارن نظارت بر برداشت را انجام می‌دهند و اواخر اردیبهشت برداشت در مناطق جنوبی شهرستان آغاز خواهد شد.

مدیر جهاد کشاورزی پلدختر، گفت: این مدیریت آمادگی کامل برای برداشت و خرید محصولات کشاورزی شهرستان که نتیجه زحمات حدود ۹ ماهه کشاورزان است را دارد و امید است به طور مطلوب صورت گیرد.

کد خبر 6087702

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • ۸۹۰۰۰هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گندم اختصاص یافته است
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان
  • فعالیت ۲۱ بانک نشا در آمل/کشت مکانیزه ۲۴ هزار هکتاری
  • درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی
  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت
  • پیش‌بینی ۸۰ درصدی نشاء مکانیزه در بهشهر
  • تولید برنج سالم در شالیزارهای رامسر
  • نخستین نشاء مکانیزه برنج در بهشهر
  • نشاکاری 25 درصد شالیزارهای محمودآباد