Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهیه کننده کنسرت بهنام بانی اعلام کرده که محل برگزاری کنسرت خواننده‌اش با محل شورای ملی زنان یهودی فاصله‌ای ۲۰ دقیقه‌ای دارد؛ در حالی که این دو مرکز زیر نظر یک مجموعه اداره می‌شوند. ۱۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۵ فرهنگی موسیقی و تجسمی نظرات

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، هفته‌ی گذشته خبری در خبرگزاری تسنیم منتشر کردیم که از برگزاری کنسرت بهنام بانی در شهر ملبورن استرالیا در مرکزی مربوط به یهودیان حکایت داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرکزی که مربوط به یهودیان است و در آنجا فعالیت‌هایی در تبلیغ یهودیت و صهیونیسم انجام می‌شود.

اما در روزهای گذشته دو رسانه داخلی سعی در توجیه این ماجرا داشته و احتمالا با تحریکِ تهیه کننده‌ی کنسرت بهنام بانی در استرالیا، سعی کردند خبرِ خبرگزاری تسنیم را اشتباه جلوه دهند. متاسفانه این رسانه‌ها بازیچه‌ی دست تهیه کننده شده و سعی در بی‌اهمیت جلوه دادنِ برگزاریِ کنسرت خواننده ایرانی در مرکزی متعلق به یهودیان ملبورن داشتند.

در یکی از این رسانه‌ها از زبان تهیه کننده کنسرت بهنام بانی اینچنین نوشته شده است:

محمد حاتم‌پور مدیرعامل شرکت آوای فروهر: این اطلاعات که از سالن و جزئیات آن منتشر شده دارای اشکال بوده است؛ چرا که در این شهر دو سالن کاملاً متفاوت به نام‌های the eva besen cetre و the besen centre وجود دارد که هرکدام در بخش‌های جدا و آدرس‌های کاملاً متفاوت از یکدیگر قرار دارند و با جستجوی ساده در گوگل کاملاً به این تفاوت پی خواهید برد.
حتی افتتاح سالن اجرای ما در سال 2008 بوده و سالن دیگر که مربوط به انجمن زنان یهودی است در سال 1927 و حدود 80 سال پیش افتتاح شده که هیچ ارتباطی با هم نداشته‌اند.

تهیه کننده‌ی کنسرت بهنام بانی به گونه‌ای صحبت کرده که انگار از ارتباط سالن the besen centre و the eva besen cetre بی‌خبر بوده است. در حالی که این تهیه کننده به خوبی از ماجرا باخبر است و با صحبت‌هایش تلاش کرده تا رسانه‌های داخلی را سردرگم کند. او به آدرس متفاوتِ این دو مرکز اشاره کرده در حالی که مشکل نه آدرس، که صاحبان این دو مرکز هستند. در واقع the besen centre توسط خانواده «بیزن» اداره می‌شود. و the eva besen cetre هم یکی دیگر از نهادهای زیرِ نظرِ خانواده «بیزن» است.

در ادامه با ارائه مستنداتی، مخاطبان را با واقعیت رخ داده بیشتر آشنا می‌کنیم. شاید با انتشار این گزارش مسئولان فرهنگی کشور دست از منفعل بودن بردارند و در قبال اینچنین کارهایی که با سیاست‌های جمهوری اسلامی در تناقض کامل است، واکنش‌های جدی نشان دهند.

عکس فوق محل دقیق سالن بیزن سنتر را نشان می‌دهد

خانواده‌ی میلیاردرِ بیزن‌ها

بیزن‌ها خانواده‌ای یهودی و ثروتمند هستند که علاوه بر مراکز فرهنگی و هنری در ملبورن، فروشگاه‌های زنجیره‌ای بسیاری را هم اداره می‌کنند. یکی از مراکزی که از آنِ خانواده بیزن‌هاست، همین مرکز  the besen centre است. این مرکز جایی برای برگزاری کنسرت‌ها و نمایش‌های مختلف است.

این خانواده در بخش‌های مختلف اقتصادی و فرهنگی و هنری سرمایه‌گذاری می‌کنند. آنها هنرمندان مختلف از سراسر دنیا را با دستمزدهای مالی کلان به استرالیا و می‌کشانند تا در یکی از سالن‌هایی که در اختیار دارند به اجرای برنامه بپردازند. حضور هنرمندان از جاهای مختلف دنیا و جمع شدنِ هوادارانشان در کنسرت‌ها و یا برنامه‌های پرمخاطب، زمینه‌ای برای فعالیت‌های خانواده «بیزن» در راستای گسترش یهودیت و صهیونیسم است.

خانواده میلیاردر «بیزن» از قدرتمندترین خانواده های یهودی در ملبورن هستند که سرکرده‌ی آنها «مارک بیزن» است. آن‌ها بنیادی دارند به نام بنیاد خانواده بیزن در استرالیا، که مارک بیزن و همسرش ایوا بیزن کارهای مربوط به این بنیاد را انجام می‌دهند.

مارک بیزن که حدود 90 سال سن دارد از حامیان برجسته هنری در استرالیا محسوب می‌شود و به عنوان بخشی از افتخارات روز استرالیا هم شناخته می‌شود. او در زمینه هنرهای تجسمی و نمایشی هم فعالیت کرده است. مارک با همسرش ایوا اولین گالری هنر خصوصی در استرالیا را افتتاح کرده و در ارکستر سمفونیک ملبورن هم سرمایه گذاری کرده‌اند.

ایوا بیزن هم شورای ملی زنان یهودی استرالیا  the eva besen cetre را اداره می‌کند. این مرکز در سال 1927 تاسیس شده است و فعالیت های مذهبی دارد. در این شورا نشست های دورهمی و سازماندهی اعضا انجام می‌شود و عمده‌ی فعالیتشان در راستای تفکرهای فمنیستی است. فعالیت‌های موجود در the eva besen cetre و دیگر مراکزی که متعلق به خانواده «بیزن‌»ها است، مُلهم از ارزش‌های یهودیت و صهیونیسم است.

عکس فوق مراسمی در مرکز بیزن سنتر را نشان می‌دهد که پرچم اسرائیل به وضوح دیده می‌شود

 

گاندل؛ دیگر خانواده‌ی میلیاردر

یکی دیگر از خانواده‌های ثروتمند یهودی در استرالیا، خانواده گاندل است. سرکرده‌ی این خانواده «جان گاندل» است که «ایوا بیزن» خواهر اوست.

عکس فوق خانواده گاندل را در کنار موزه‌ی این خانواده در ملبورن نشان می‌دهد

مستنداتی که در بالا ارائه شد، نشان می‌دهد که تمام مراکزی که با نام «بیزن» در ملبرون استرالیا موجود است، متعلق به خانواده «بیزن» است. حال فرقی نمی‌کند شما کنسرتتان را در مرکز زنان یهودی the eva besen cetre برگزار کرده باشید یا سالنی با عنوان the besen cetre با فاصله و آدرسی 20 دقیقه‌ای از آنجا.

آنچه مهم است اینکه، تمام فعالیت‌های خانواده «بیزن» با سرکردگیِ مارک بیزن و همسرش اوا بیزن، در راستای گسترش یهودیت و صهیونیسم است. خانواده «بیزن» به هنرمندانی که با آنها همکاری داشته باشد، پول هنگفتی می‌دهد، اما سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران در مواجهه با رژیم صهیونیستی و هر آنچه در راستای گسترش صهیونیسم باشد، کاملا مشخص است.

حال باید دید چرا تهیه کننده‌ی کنسرت بهنام بانی و خودِ این خواننده چرا اجرا در چنین مرکزی را پذیرفته‌اند. باید دید تهیه کننده‌ی کنسرت بهنام بانی، چرا برای توجیه امری تا این حد مشخص، دست به توجیح‌هایی بچه‌گانه زده است و تلاش کرده تا دیگر رسانه‌های کشور را به اشتباه بیاندازد.

تصویر فوق واکنش بهنام بانی به خبرِ برگزاری کنسرتش در مرکزی متعلق به یهودیان ملبورن را نشان می‌دهد

تصویر فوق تبلیغات کنسرت بهنام بانی در استرالیا را نشان می‌دهد

انتهای پیام/

R33357/P1439/S4,40/CT4 واژه های کاربردی مرتبط موسیقی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: موسیقی موسیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۳۴۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ردپای انگلیسی‌ها در حدیث امام صادق (ع)/ ساخته‌های ذهنی یک منبری

به گزارش «مبلغ»، دکتر رسول جعفریان، محقق و مورخ تاریخ اسلام، مقاله مفصل و انتقادی ای به نام« امام صادق (ع) و بریتانیا» دارد. «مبلغ» گزیده ای از این مقاله را به مناسبت سالروز شهادت امام صادق(ع) مرور کرده است.

دکتر رسول جعفریان در این مقاله مفصل نوشته است:
در بحبوحه سالهای پس از جنگ جهانی اول، کودتای ۱۲۹۹، منازعات میان مردم عراق با انگلستان، برآمدن وهابیان و تخریب قبور ائمه بقیع علیهم السلام کتابی نوشته شده است به نام: «فجایع الدهور فی انهدام القبور در علائم الظهور»، نویسنده آن ابوالحسن مرندی است. فجایع الدهور در سال ۱۳۴۴ ق [۱۳۰۵ش و ۱۹۲۶م] نوشته شده است.

این کتاب در تلاش است تا مجموعه‌ای از رخدادها را با شماری روایات ساختگی به عنوان علائم ظهور نقل کند. مطالعه برخی از روایات و تطبیق ها، سبب روییدن دو شاخ بر سر آدمی می شود. بیشتر هدف وی شرحی از چگونگی رخ دادن این فجایع و در رأس آنها سه حادثه (۱) تخریب بقاع متبرکه در بقیع، (۲) تسلط انگلیسی ها بر عراق به خصوص بصره و (۳) مشروطه ایران است.
این کتابچه از نقطه نظر شناخت دیدگاه‌های یک واعظ شیعی در باره اوضاع جهان اسلام، تشیع و پاره‌ای از اتفاقات سیاسی و اخلاقی و نیز انقلاب مشروطه در ایران جالب است.

نوع استدلال ها، نقدها و تفسیرهایی که وی از این تحولات دارد، می‌تواند ما را در جریان گفتمان رایج بر گروهی از متدینین این روزگار، یعنی سال های پس از مشروطه تا روی کار آمدن رضاشاه را بدست دهد.
نویسنده ضمن بیان مسائل روز از جمله ممانعت انگلیسی ها از حج، با کمال شگفتی حدیثی نقل کرده است که به قول خودش به نقل از «عوالم العلوم در لمعان الانوار» از امام صادق (ع) نقل شده است.
او نوشته است در این حدیث، کلمه «بریطانیه» در آن از زبان امام آمده است. پس از نقل متن عربی، منبع «بحار» را هم بر آن افزوده و نوشته است: روایت سدیر صیرفی مروی در کتاب بحار و عوالم و….».

اما متن عربی:
عن سدیر الصیرفی: قال: کنت عند ابی عبدالله علیه السلام و عنده جماعة من اهل الکوفة و أقبل علیهم و قال لهم: حجّوا قبل أن لا تحجوا. قبل این یمنع البریطانیه. فحجوا قبل ان هدم مسجد بالعراق بین نخل و انهار و حجوا قبل ان تقطع سدرة بالزوراء علی عروق النخلة ….

سپس می نویسد:
حاصل روایت سدیر صیرفی مروی در کتاب بحار و عوالم علوم و بحار مجلسی از حضرت صادق علیه السلام که در خدمت آن حضرت بودم در حالتی که جماعتی از اهل کوفه خدمت حضرت جعفر بن محمد و عازم مکه معظمه بودند. حضرت خطاب به اهل کوفه امر فرمود که بروید به حج پیش از آن که ممنوع شوید از رفتن به حج و منع کنند شما را «برطانیه» که طایفه افرنج باشند. …….. (ص ۶ ـ ۷)

در بحار جلد ۴۷ صفحه ۱۲۲ به جای کلمه “بریطانیه”، ” البر جانبه” آمده است ولیکن همان طور که شاهد هستید در این منبع به “بریطانیه” تبدیل شده است. همانجا مرحوم مجلسی کلمه «البر جانبه» را معنا کرده است که «ای ان یکون البر مخوفا لایمکن قطعه» در واقع این تعبیر دو کلمه «البر» و «جانبه» است اما نویسنده این اثر آن را یک کلمه آن هم به صورت البریطانیة در آورده است!

سال هاست که با تلاش موسسه نور، کتب حدیثی شیعه از جمله بحار به صورت دیجیتالی قابل جستجو برای یافتن یک حرف است، چه رسد به کلمه و ترکیبات. می‌توان هر کلمه ای از کلمات روایت بالا را زد و دریافت که خبری از چنین حدیثی در منابع حدیثی شیعه هست یا نیست.//

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902454

دیگر خبرها

  • ردپای انگلیسی‌ها در حدیث امام صادق (ع)/ ساخته‌های ذهنی یک منبری
  • گسترش دامنه اعتراضات دانشجویی در استرالیا
  • اعتراض و تجمع حامیان فلسطین در دانشگاه‌های استرالیا
  • گریه ناگهانی آقای خواننده در هنگام اجرای آهنگ در کنسرت | فیلم
  • خلجی: بانی اصلی تورم ۶۰ درصدی مدعی تورم شده است
  • واکنش معین به اعتراضات دانشجویی در آمریکا: دانشگاه و دانشجویان در مقایسه با سیاسیون یا سرمایه‌داران، از اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی بالاتری در جامعه برخوردار هستند/ اعتراض آنها می‌تواند به تغییر سیاست‌های دولتها و حتی تغییر دولتها منجر شود
  • (ویدیو) فرآیند تهیه ترشی سیر به روش سنتی یک خانواده روستایی آذربایجانی
  • ردپای یحیی در آخرین صفرصفر تراکتور استقلال در تبریز
  • تقلب ناشیانه BBC از CNN در ماجرای فوت نیکا شاکرمی
  • خواننده تیتراژ «رستگاری» کنسرت می‌دهد/ انتشار چند تک آهنگ عاشقانه