Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@14:07:45 GMT

صادرات دانش بنیان ایران به چین افزایش می‌یابد 

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۹۳۵۸۶۰

صادرات دانش بنیان ایران به چین افزایش می‌یابد 

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، علی‌مرتضی بی‌رنگ، رئیس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و خوانگ مدیر پاویون ملی و مرکز تجاری ایران در شانگهای کشور چین با یکدیگر ملاقات کردند. 

در این دیدار علی‌مرتضی بی‌رنگ قائم مقام معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در امور بین الملل و رئیس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری در خصوص حمایت از توسعه روابط همکاری ایران و چین در حوزه تکنولوژی و دانش بنیان اعلام آمادگی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری اظهار کرد: با توجه به اینکه هدف از راه اندازی مرکز تجاری و پاویون ملی ایران در چین، ارائه و معرفی محصولات ایرانی به ویژه محصولات دانش بنیان در کشور چین و توسعه صادرات آنها است، هرگونه اقدامی در راستای «اعزام و پذیرش هیات های تجاری»، «برگزاری رویدادها و نشست های تجاری و B۲B» و «حضور در نمایشگاه ها و رویدادهای بین المللی بین دو کشور» مورد حمایت این مرکز قرار خواهد گرفت.

بی‌رنگ از خوانگ مدیر پاویون ملی و مرکز تجاری ایران در شانگهای کشور چین به عنوان مدیری علاقه مند و توانمند در مدیریت مرکز تجاری ایران نام برد و اظهار امیدواری کرد که روابط همکاری و توسعه صادرات بین دو کشور افزایش یابد. 

در ادامه خوانگ با بیان اینکه در حال حاضر از ۷ حوزه مختلف محصولاتی که در پاویون ملی ایران به نمایش گذاشته شده است، بخش دانش بنیان فعال تر و پر رنگ تر بوده است، گفت: بطوریکه هر دو هفته یکبار با هماهنگی و مدیریت کارگزار تجاری ایران در چین، نشستهای مشترک میان شرکتهای ایرانی و چینی در محل پاویون ایران برگزار می شود. 

وی افزود: در حال حاضر فضایی نزدیک به ۲ هزار متر دیگر برای در اختیار دادن بخش اداری به شرکتهای ایرانی در طبقه دوم پاویون در دست آماده سازی است و از شرکتهای دانش بنیان علاقه مند به فعالیت در کشور چین خواستیم تا از امکانات اداری این بخش استفاده کنند.

پاویون ملی و مرکز تجاری ایران در شانگهای چین اسفندماه سال گذشته با حضور نمایندگانی از معاونت علمی و فناوری، سازمان توسعه تجارت ایران، اتاق بازرگانی ایران و چین و سرکنسولگری ایران در شانگهای و با حضور نمایندگانی از دستگاه‌های دولتی و سرمایه گذاری چین افتتاح و کار خود را آغاز کرد.

در حال حاضر ۱۰۰ محصول از ۴۵ شرکت دانش بنیان در بخش فناوری پیشرفته پاویون عرضه شده است.

کد خبر 4312096 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: چین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نوآوری تحقیقات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امنیت اطلاعات هوش مصنوعی گوگل اینترنت شرکت دانش بنیان فناوری نانو ایالات متحده آمریکا موبایل تلفن همراه روبات گوشی آیفون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۳۵۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد

فردین علیزاده، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه بازیافت پسماندهی خطرناک صنعتی و مستقر در پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره خطوط تولید «باتری‌های لیتیومی» گفت: ایده تولید باتری‌های لیتیومی، به‎عنوان یک محصول بازیافتی، از جایی آغاز شکل گرفت که بازیافت لیتیوم به‌عنوان یک فلز خطرناک برای محیط‌زیست، مسئله حیاتی تلقی شد.

وی در همین راستا افزود: لیتیوم داراری فلزاتی سنگینی از جمله کُبالت و نیکل است که پسماند آن برای طبیعت، بسیار خطرناک بوده و به یک روش اصولی برای بازیافت نیازمند است.

علیزاده درباره ابداع شیوه نوین بازیافت فلز لیتیوم توسط متخصصان این شرکت دانش‌بنیان توضیح داد: تکنولوژی مورد استفاده توسط تیم متخصصان که در نهایت لیتیوم را به باتری، تبدیل می‌کند، هیچ‌گونه پساب مضر و خطرناکی برای طبیعت ندارد.

این فناورحوزه مواد شیمیایی به فناوری‌های به‌کار گرفته‌شده در فرآیند تولیدباتری‌های لیتیومی اشاره کرد و ادامه داد: زمانی که مواد شیمیایی اساس کار یک چرخه تولید قرار می‌گیرند، نمی‌توان گفت از یک فناوری خاصی استفاده کرده‌ایم.

وی افزود: در فرآیند تولید باتری‌های لیتیومی، عوامل موثری مانند دما، زمان و مواد شیمیایی گوناگون، تاثیرگذار هستند که تعیین فرمول تولید و نحوه چگونگی به‌کارگیری آنها، توسط کارفرما تعیین می‎شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درخصوص کاربرد باتری‌های لیتیومی در صنایع گوناگون اضافه کرد: این باتری‌های لیتیومی، برای صنایع تولید اسباب‌بازی، خودرو‌های الکترونیکی و تولید گوشی موبایل و به‌طورکلی هر صنعت یا چرخه تولیدی که نیاز به باتری دارد، می‌توان از باتری‌های لیتیومی بازیافتی استفاده کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • صادرات تولیدات تعاونی‌های دانش‌بنیان به کربلا و مسکو
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌