Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون عمران مجلس با تاکید بر این‌که افزایش قیمت مسکن واقعی نیست، گفت: در شرایطی که قیمت مسکن رشد جهشی داشته است دولت باید شرایط پرداخت تسهیلات بدون سپرده با نرخ سود پایین را برای رونق بازار مسکن فراهم کند. ۱۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۰ اقتصادی راه و مسکن نظرات

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، شادمهر کاظم زاده با اشاره به عوامل دخیل در افزایش قیمت مسکن طی چند ماه اخیر اظهار کرد: در رابطه با اینکه چرا قیمت مسکن به یک باره طی چند ماه با افزایش قابل توجه مواجه شد، چند دلیل را می توان متصور شد؛ نخست اینکه طبیعتا مردم سرمایه خود را با تورم اعلامی از سوی دولت مقایسه می کنند در این شرایط وقتی بازارهای موازی با بخش مسکن یعنی بازارهای سکه و ارز طی مدت کوتاهی سودهای کلان نصیب سرمایه گذاران می کند بنابراین به تدریج استقبال از بازارهای موازی مسکن افزایش می یابد و سرمایه گذاری در حوزه مسکن نیز کاهش پیدا می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بنابراین وقتی مردم سرمایه های خود را با سرمایه گذاران بازارهای موازی از جمله سکه که طی دو ماه 25 درصد افزایش پیدا کرد، مقایسه می کنند با کاهش سرمایه گذاری در حوزه مسکن مواجه می شویم که این عدم تعادل اقتصادی در بازارهای مختلف می تواند به بازار مسکن تسری یابد.

وی بیان کرد: البته این افزایش قیمت اخیر را نمی توان طبیعی دانست و به احتمال بسیار زیاد این افزایش قیمت، حبابی است.

دبیر کمیسیون عمران مجلس اظهار کرد: ماهیت بخش مسکن نسبت به سایر بخش‌های اقتصادی از جمله کشاورزی این است که ریسک سرمایه گذاری در این صنعت بسیار پایین است و در غالب موارد، تمرکز دولت بر تسهیلات مسکن در نهایت می تواند منجر به افزایش قدرت خرید خانوار همراه با تضمین بازپرداخت و اشتغالزایی شود.

وی همچنین درباره راهکارهای افزایش قدرت خرید متقاضیان واقعی بازار مصرفی مسکن، گفت: در این شرایط دولت باید به گونه ای برنامه ریزی کند تا تسهیلات با نرخ سود پایین بدون شرط سپرده گذاری و بدون انتظار یک ساله به متقاضیان پرداخت شود.

وی افزود: اگر دولت تسهیلات بدون سپرده با سودهای پایین به متقاضیان واجد شرایط پرداخت کند می تواند در رونق بازار مسکن موثر باشد.

انتهای پیام/

R1012188/P1010113/S7,81/CT12 واژه های کاربردی مرتبط وزارت راه معاونت مسكن وزارت راه بازار مسکن قیمت مسکن وام مسکن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت راه بازار مسکن قیمت مسکن وام مسکن وزارت راه بازار مسکن قیمت مسکن وام مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۵۵۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد

یک تولیدکننده سیمان اعلام کرد: ارزان فروشی سیمان صادراتی باعث شد بعد از عراق، کشور امارات عربی متحده نیز واردات سیمان و کلینکر از ایران را به استناد قوانین ضد دامپینگ با گذاشتن تعرفه گمرکی ۶۷ درصدی عملاً ممنوع نماید. - اخبار اقتصادی -

ابراهیم غلام زاده در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه متأسفانه با سیاست گذاری های اشتباه در بازار صادراتی عراق باعث از دست رفتن این بازار بزرگ شده‌ایم، گفت: در حال حاضر علاوه بر کشور امارات ، سایر کشورهای عربی حوزه خلیج فارس همچون کویت و عمان نیز در صدد اعمال محدودیت به استناد قوانین ضد دامپینگ هستند.

وی افزود: به دلیل تفاوت قیمت سیمان داخلی و قیمت های جهانی سیمان که یک اختلاف حدوداً 50 درصدی دارند، واسطه‌ها سیمان را به قیمت داخلی خرید کرده و با کارت‌های بازرگانی یکبار مصرف صادر می‌نمایند  و این باعث آسیب به بازارهای صادراتی سیمان ایران شده است.

این تولیدکننده سیمان تصریح کرد: پیش از این صادرات سیمان صرفاً توسط کارخانجات سیمان مجاز بود که همین باعث کنترل بهتر بازارهای صادراتی می شد اما متاسفانه در یکی دو سال اخیر این ممنوعیت برداشته شده و در حال حاضر هر شخصی می تواند بهر قیمتی صادرات سیمان و کلینکر انجام دهد و به قیمت داخلی خرید نموده و صادر نماید.

به گفته وی، عمده ارزان فروشی صادراتی متأسفانه توسط کارخانجات دولتی و شبه دولتی اتفاق می افتد.

غلام زاده اضافه کرد: در حال حاضر وزارت صنعت معدن تجارت باید با ورود به موضوع قیمت سیمان و کلینکر صادراتی مانع از دست رفتن بازارهای صادراتی کشور شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی عوامل تاثیرگذار بر قیمت‌های ارز دیجیتال
  • ریزش بورس تا کی ادامه خواهد داشت؟
  • افتتاح ۴۰ بازار جدید میوه و تره‌بار تا پایان سال
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • نرخ خرید در بازار مسکن؛ با ۶ میلیارد در منطقه ۲۱ ملک بخرید+ جدول
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • وزیر اقتصاد: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است