Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-06@15:19:00 GMT

با ارزش تین نشانهای تجاری جهان

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۹۶۸۶۲۵

ده نشان با ارزش تجاری جهان ۹ نشان از حوزه فناوری اطلاعات است. بر اساس گزارش سی‌ان‌ان شرکت گوگل با ارزش‌ترین نشان تجاری جهان است. شرکت‌های اپل، آمازون مایکروسافت و تنسنت چین در مکان دوم تا پنجم قرار دارند.

آنچه در گزارش با ارزش‌ترین نشان‌های تجاری جهان خود نمایی می‌کند رشد شرکت‌های چینی است. شرکت چینی تنسنت توانسته در سال جاری خود را به مکان پنجم جدول برساند جایی که در سال گذشته در اختیار شرکت فیس‌بوک بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت یک هلدینگ اینترنتی چینی است، که در زمینه ارائه خدمات شبکه‌های اجتماعی، رسانه‌های گروهی، پورتال‌های وب، تجارت الکترونیک، آنتی‌ویروس‌ها، مرورگر وب، بازی‌های آنلاین و خدمات ارزش افزوده مخابرات فعالیت می‌کند.

این شرکت چینی با ۷۰ میلیارد دلار افزایش ارزش برند خود روبه‌رو بوده و هم اکنون ارزش این برند به ۱۷۸ میلیارد دلار رسیده است.

نشان گوگل هم اکنون با ارزش ۳۰۲ میلیارد دلار با ارزش‌ترین نشان جهان است. ارزش این نشان تجاری در سال ۲۰۱۷ حدود ۲۴۵ میلیارد دلار بود. گوگل همچنان فعالیت خود را در زمینه خودرو‌های خودران و هوش مصنوعی توسعه داده است.

اپل هم مانند گوگل شاهد رشد چشمگیری بوده است این برند در سال ۲۰۱۸ حدود ۳۰۰ میلیارد دلار ارزش دارد این در حالی است که اپل در سال ۲۰۱۷ حدود ۲۳۴ میلیارد دلار ارزش داشت.

اپل طی یک سال اخیر محصولات جدید بسیاری را معرفی کرده است. این شرکت اعلام کرده می‌خواهد در زمینه ساخت پرازنده رایانه‌های شخصی خودکفا شود.

شرکت آمازون در سال ۲۰۱۸ شاهد یک رشد خیره کننده بوده است ارزش این نشان تجاری طی یک سال از ۱۳۹ میلیارد دلار به ۲۰۷ میلیارد دلار رسیده است. افزایش رشد تجاری این برند نزدیک دو برابر درآمد نفتی ایران در سال گذشته بوده است.

این شرکت علاوه بر فروش کالا وارد دنیای رسانه هم شده است و هم اکنون در حال توسعه هوش مصنوعی و دستیار صوتی الکسا است.

شرکت مایکروسافت با وجود اینکه از رقبای خود یعنی گوگل و اپل عقب افتاده است، اما همچنان شاهد افزایش ارزش برند خود است. ارزش برند مایکروسافت در سال ۲۰۱۸ به ۲۰۰ میلیارد دلار رسید. شاید اگر مایکروسافت در زمینه ساخت گوشی تلفن همراه شکست نمی‌خورد این شرکت هم اکنون در میان سه نشان ارزشمند جهان جای می‌گرفت.

این شرکت قصد دارد تمرکز کاری خود را بیشتر روی فضای ابری و هوش مصنوعی بگذارد و بیش از پیش در دو حوزه آفیس و ساخت دستگاه‌ها متمرکز شود.

در مکان‌های ششم، هفتم و هشتم به‌ترتیب فیس‌بوک، ویزا و مک‌دونالد قرار دارند.

مکان نهم جدول، اما باز هم خبرساز شده است چرا که به شرکت علی بابا رسیده‌است. این نشان تجاری که بزرگ‌ترین فروشنده آنلاین در آسیا است در سال ۲۰۱۸، ۱۱۳ میلیارد دلار ارزش دارد. این در حالی است که ارزش این برند در سال ۲۰۱۷ حدود ۵۹ میلیارد دلار بود.

در مکان دهم شرکت مخابراتی‌ای تی اند تی قرار دارد. این شرکت بزرگ‌ترین شرکت مخابرات تلفن ثابت، سرویس‌دهنده اینترنت، اشتراک تلویزیون اینترنتی و دومین اپراتور شبکه تلفن همراه آمریکا است.‌ای تی اند تی در سال ۲۰۱۸ با کاهش ارزش تجاری خود روبه‌رو شده و با سقوط ۹ میلیارد دلاری به ۱۰۶ میلیارد دلار رسیده است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: نشان تجاری برند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۶۸۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقتصاد این کشور غافلگیر شد

کانادا با کاهش صادرات طلا در ماه مارس، با کسری تجاری غافلگیرکننده مواجه شد و این انتظارات را تقویت کرده است که بانک مرکزی کانادا دلایل بیشتری برای کاهش هزینه‌های استقراض در ماه ژوئن داشته باشد.

به گزارش ایسنا، داده‌ها نشان داد که کانادا در ماه مارس کسری تجاری غیرمنتظره‌ای به میزان ۲.۲۸ میلیارد دلار کانادا (۱.۶۶ میلیارد دلار) ثبت کرد که بزرگترین کسری در ۹ ماه گذشته بود، زیرا صادرات سریع‌تر از واردات کاهش یافت.

اداره آمار کانادا اعلام کرد که کل صادرات در ماه مارس ۵.۳ درصد کاهش یافت که عمدتاً به دلیل کاهش صادرات طلای خام از بالاترین رکورد در ماه فوریه بود، در حالی که واردات ۱.۲ درصد کاهش یافت که به دلیل تجهیزات الکترونیکی و سنگ‌های فلزی و مواد معدنی غیرفلزی بود.

تحلیلگران شرکت کننده در نظرسنجی رویترز مازاد تجاری ۱.۵۰ میلیارد دلار کانادا را در ماه پیش‌بینی کرده بودند. داده‌ها نشان داد که اقتصاد کانادا پس از رشد کمتر از حد انتظار در فوریه، احتمالاً در ماه مارس متوقف شده است که نشانه‌ای از کاهش سرعت است که انتظارات را تقویت می‌کند که بانک کانادا دلیل بیشتری برای کاهش هزینه‌های استقراض در ژوئن داشته باشد.

بانک کانادا از جولای گذشته نرخ بهره را نزدیک به بالاترین حد در ۲۳ سال گذشته یعنی پنج درصد نگه داشته است، اما انتظار می‌رود که اولین کاهش ۲۵ واحدی نرخ بهره به دلیل کاهش تورم نزدیک شود.

کاهش صادرات در ماه مارس با کاهش در ۹ بخش از ۱۱ محصول صادراتی، به سریع‌ترین نرخ از فوریه ۲۰۲۳ رسیده است. صادرات محصولات معدنی فلزی و غیرفلزی که شامل زیرشاخه طلا می شود، در ماه مارس ۱۷.۴ درصد کاهش یافت. نفت خام پنجمین کاهش خود را در شش ماه گذشته به ثبت رساند و به کاهش صادرات محصولات انرژی در ماه مارس کمک کرد.

کاهش واردات نیز گسترده بود و هفت بخش از ۱۱ محصول کاهش را ثبت کردند. اداره آمار کانادا عنوان کرد که واردات تجهیزات و قطعات الکترونیکی و الکتریکی در ماه مارس ۸.۱ درصد کاهش یافت، در حالی که سنگ‌های فلزی و مواد معدنی غیرفلزی با ۲۹.۲ درصد کاهش به ۱.۳ میلیارد دلار در ماه مارس رسید که پایین‌ترین میزان از سپتامبر ۲۰۲۱ است.

طبق گزارش رویترز، از نظر حجمی، کل صادرات در ماه مارس ۴.۷ درصد کاهش یافت، در حالی که کل واردات ۱.۲ درصد کاهش یافت.

دیگر خبرها

  • رمزخوانی از یکشنبه قرمز بورس
  • تابلوی بورس، تابلوی رکود
  • رقابت تجاری روسیه با چین در آسیای مرکزی داغ شد
  • اقتصاد این کشور غافلگیر شد
  • رشد ۵ درصدی مبادلات تجاری ایران و هند
  • آینده بورس در چند پرده
  • پرچم تجارت بالا می‌رود؟
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایرانی
  • اقتصاد کانادا غافلگیر شد
  • اولین موتور سیکلت CNG جهان رونمایی می‌شود