Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@02:12:05 GMT

این افراد بدون سحری روزه نگیرند!

تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۹۶۸۸۶۷

متخصص تغذیه با تاکید به رعایت برخی نکات غذایی در ماه رمضان درباره افرادی که هرگز نباید بدون سحری روزه بگیرند، توضیحاتی داد. ناطقان: پیام فرح بخش متخصص تغذیه؛ در خصوص نوجوانانی که قصد روزه گرفتن در ایام ماه رمضان را دارند، اظهار کرد: نکته مهم برای روزه اولی ها این است که آنها در این ایام زمان خود را به بازی و سرگرمی می گذرانند، بنابراین  باید مراقب باشند که به کم آبی دچار نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




به میزان مصرف آب در ماه رمضان دقت کنید

این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه این افراد باید زمان افطار تا سحر حتما 12 لیوان آب مصرف کنند، بیان کرد: نوجوانان به دلیل فعالیت روزانه خود ممکن است به کم آبی دچار شوند، لذا باید در افطار و سحر خود به میزان کافی آب بنوشند تا دچار بیماری  نشوند؛ روزه اولی ها به دلیل اینکه شب ها دیر می خوابند، سحر از خواب بیدار نمی شوند و روزه بی سحری سلامتی آنان را بسیار به خطر می اندازد.

فرح بخش با تاکید بر اینکه روزه بی سحری بسیار برای افراد مضر است، گفت: نوجوانانی که روزه بی سحری می گیرند، دچار مشکلات جسمی خواهند شدهمچنین مشکلات گوارشی و  یبوست در کمین این افراد است، لذا باید در زمان سحر حتما تغذیه مناسب و آب کافی داشته باشند.
مصرف مواد فیبردار را فراموش نکنید

وی با بیان اینکه روزه اولی ها باید حتما در وعده سحری خود به مصرف مواد فیبر دار دقت کنند، عنوان کرد: به دلیل اینکه بیدار شدن در وعده سحری برای افراد سخت است، لذا بسیاری در این زمان سریع ار خواب بیدار می شوند و غذایی میل می کنند، نماز می‌خوانند و می‌خوابند؛ این رویه بسیار برای افراد ضرر دارد، لذا باید زمان مناسبی از خواب بیدار شوند،و میوه جات و سبزیجات را  حتما در وعده سحر جای دهند.


دور مصرف نمک در ماه رمضان را خط بکشید

این متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه افراد باید حتما از مصرف غذاهای شور پرهیز کنند، تشریح کرد: مواد شور و کنسروها برای سلامتی مضر است همچنین مصرف این گونه مواد غذایی باعث تشنگی در طول روز شده، لذا افراد باید در وعده سحر حتما از مواد غذایی کم نمک استفاده کنند، یکی از راه ها برای از بین بردن عادت نمک خوردن، حذف نمکدان از سفره است تا  به نبود آن عادت کنند.

فرح بخش با اشاره به اینکه نوجوانانی که برای اولین بار روزه می گیرند، باید به نوع فعالیت خود توجه کنند، عنوان کرد: فعالیت زیاد در طول روز باعث تعریق زیاد در نتیجه تشنگی می شود؛ لذا افراد باید فعالیت و ورزش های خود را به ساعات افطار تا سحر منتقل کنند و در طول روز از انجام ورزش دوری کنند.


وی با تاکید بر اینکه نوجوانانی که روزه گرفته اند، می توانند برای حفظ  انرژی خود در طول روز بیشتر استراحت کنند، یاد آور شد: خوابیدن در طول روز یکی از روش ها برای سپری شدن زمان در این روزها است؛ همچنین از مصرف فست فودها و غذاهای بیرون پرهیز شود. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: ماه رمضان ، سحری خوردن ، روزه گرفتن

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ماه رمضان سحری خوردن روزه گرفتن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۶۸۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطرات مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه

به گزارش خبرگزاری مهر، راضیه کشاورز، در تشریح خطرات و تهدیدات مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه، گفت: هزینه بالای ویزیت پزشکان، اطلاعات اشتباه در فضای مجازی، عدم اعتماد به پزشک، ترجیح نظرات و سلایق بیمار بر پزشک معالج، ترجیح توصیه‌های غیراصولی افراد به یکدیگر به جای مسائل تجربی آنها، از دلایل مؤثر در مصرف بالای داروهایی است که بدون نسخه هم بفروش می‌رسد.

وی افزود: این تصور که مصرف داروی بیشتر تضمین کننده تأثیر بیشتر و بهبودی سریع‌تر است، یک باور غلط است و هیچوقت نباید داروهای OTC را با مصرف طولانی‌تر یا با دوزهای بالاتر از چیزی که در بروشور آن قید شده استفاده کرد.

کشاورز ادامه داد: اگر پس از مصرف دارو طبق نظر پزشک بهبودی حاصل نشود باید دوباره به پزشک مراجعه کرد اگر به این علائم توجه نشود و مصرف خودسرانه، داروهای OTC ادامه پیدا کند حتماً عوارض دارویی اتفاق می‌افتد.

کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت، همچنین توجه به فرهنگ سازی را در جلوگیری از مصرف خودسرانه دارو بسیار مهم دانست و گفت: عواملی از جمله مصرف بیش از مقدار توصیه شده، طولانی‌تر از زمان توصیه شده و بدون توجه به هشدارها و موارد درج شده روی برچسب دارو، همچنین مصرف این داروها بدون تجویز پزشک و داروساز، مصرف خود سرانه است و باید در این باره آموزش‌های دقیق و فرهنگ‌سازی داشته باشیم. مردم نباید تصور کنند که این داروها خطرات و عوارض کمی دارند و مهم نحوه مصرف آنها است که بتواند نتیجه درست را برایشان به همراه داشته باشد.

کشاورز خاطر نشان کرد: مهم‌ترین توصیه، مصرف دارو بر اساس دستورالعمل‌های روی برچسب است که طبق دستور پزشک یا مشاوره با داروساز که در داروخانه حضور دارند.

کد خبر 6088899 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • اجاره خانه به این افراد ممنوع شد
  • رژیم میوه ۳ روزه ؛ بگیریم یا نه؟
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی در کردستان
  • چطور یک روزه گواهینامه موتورسیکلت بگیریم؟
  • عوارض مصرف خودسرانه این دارو‌ها
  • هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • تهدیدات مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه چه مضراتی دارد؟
  • عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • خطرات مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه