Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، جامعه کارگزاران مخابرات روستایی کشور در نامه‌ای سرگشاده خطاب به رئیس دیوان عدالت اداری، ضمن بیان مطالبات خود، خواستار صدور حکم در زمینه عقد قرارداد دائم شدند.

متن این نامه به شرح زیر است:

کارگزاران مخابرات روستایی که از سنگرداران و طلایه‌داران ارتباطات روستایی بوده و هستند، تمامی داشته‌های خود را که بی منت و در راه خدمت به مردمان شریف روستا و همچنین در راستای اهداف و سیاست شرکت مخابرات ایران صرف کرده‌اند تا به امروز متحمل رنجی بی‌شمار شده و از طرف ولی‌نعمت خود یعنی شرکت مخابرات ایران مورد بی مهری‌هایی فراوان قرار گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر اجازه بدهید روندی کلی را در خصوص موضوع مورد نظر ورق بزنیم:

در اسفند ماه ۱۳۹۳ قانونی تحت عنوان ماده ۸۳ قانون الحاق برای کارگزاران مخابرات روستایی تصویب می‌شود و شرکت مخابرات ایران مکلف به عقد قرارداد تا زمانی بازنشستگی با آنها می‌گردد؛ وزارت کار بخشنامه‌ایی را در خصوص روشن شدن موضوع و رفع ابهام در مورخه ۱ آبان ۱۳۹۵ با شماره ۱۴۱۷۲۸ با مضمون اینکه این قرارداد باید دائمی باشد صادر می‌کند، شرکت مخابرات با تفسیر یکطرفه خود از قانون مذبور، موضوع را نمی‌پذیرد و دعوا را به دیوان عدالت اداری می‌کشاند و همچنین طرح طبقه‌بندی مشاغل که طی بخشنامه وزارت کار با شماره  ۱۲۸۱۱۸ مورخه ۵ مهر ۱۳۹۶ صادر شده است را نیز برنمی‌تابد و این مورد را نیز به دیوان کشانده‌است؛ حال از سال ۹۶ این پرونده‌ها در دیوان مفتوح و در حال بررسی هستند ولی تا اکنون هیچ تعیین تکلیفی در خصوص آن انجام نگرفته‌است و این بلاتکلیفی، جامعه تقریبا ۶۰۰۰ نفری کارگزاران مخابرات روستایی را در حالت یاس و عدم اعتمادی بسیار جدی قرار داده‌است.

حال کارگزاران مخابرات روستایی خواهان اجرای عدالت و همسان دیده شدن هستند، ما شهروندان درجه چندم نیستیم که اینگونه با ما رفتار می‌شود و از هر طرف نادیده گرفته می‌شویم؟

ما می‌بینیم پرونده‌هایی که شاید دیرتر از پرونده ما به دیوان رسیده باشند ولی زودتر رسیدگی شده‌اند؛ برای مثال پرونده پرسنل در شرکت نفت که منتج به نتیجه هم شد و خدا را شکر که این عزیزان از امنیت شغلی برخوردار گشته و تمامی حق و حقوق و مزایای خود را دریافت نمودند ولی ما روستائیان و روستازاده‌ها که هیچ گونه قدرت و نفوذ و روابطی نداریم همچنان در حسرت و چشم انتظار قرارداد دائم مورد تایید وزارت کار که نوع رابطه بین کارگری و کارفرمایی را تعیین می‌کند که انتظار داریم سازمان تحت امر و مدیریت شما هم آنرا تایید نماید، مانده و هستیم.

ما کسانی بوده و هستیم که بیشترین خدمت را در حوزه کاری روستایی در زمینه ایجاد و نگهداری ارتباطات انجام داده‌ایم و تا اکنون غیر از منفعت و سودآوری هیچ گونه خطر و ضرری برای حال و آینده شرکت مخابرات نداشته‌ایم که شرکت مخابرات اینچنین در قبال ما موضع گرفته و ما را طرف دعوی خود در محاکم مخصوصا دیوان قرار داده‌است و به محض صدور بخشنامه‌های قانونی از طرف وزارت کار، درصدد ابطال آن بر بیاید مگر ما غیر از اینکه خواهان امنیت شغلی پایدار و گذران زندگی شرافتمند و بدون احساس نیازمندی‌ها باشیم به دنبال چه چیزهای دیگری می‌توانیم باشیم؛  قطعا بدانید که ما زیاده‌خواه نیستیم فقط حق و حقوقمان را طلب کرده و خواهیم کرد.

ما دیگر راهی برای دوباره از نو شروع کردن نداشته و نداریم چون تمامی عمر و توان و تحصیلاتمان را در این راه گذاشته‌ایم؛ پس از محضر مبارک شما درخواست می‌کنیم که به فریاد تظلم‌خواهی‌های ما گوش فرا دهید و با اعلام حکم قرارداد دائم کارگزاران مخابرات روستایی و تایید طرح طبقه‌بندی مشاغل مورد تایید وزارت کار، آینده شغلی هزاران نفر از این قشر ساده و بی‌پناه روستایی را تضمین و شادی و سرور را به قلب خانواده‌های رنج کشیده‌شان هدیه نمایید.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کارگزاران مخابرات روستایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۷۱۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن‌سازی ۷۰ کیلومتر از راه‌های روستایی در برابر سرقت کابل

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین گفت: برای جلوگیری از سرقت کابل‌های برق ۷۰ کیلومتر از مسیر روستاهای شهرستان تاکستان به کابل‌های خودنگهدار مجهز شده‌ است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، یوسف اینانلو شامگاه امروز _شنبه هشتم فروردین_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طرح تعویض سیم‌های مسی با کابل‌های خودنگهدار در حدود ۹۵ درصد روستاهای شهرستان تاکستان تاکنون اجرا شده و به پایان رسیده است.

وی اضافه کرد: ۷۰ کیلومتر از راه‌های روستاهای شهرستان تاکستان به کابل‌های خودنگهدار مجهز شده و برای اجرای این طرح ۲۲ میلیارد تومان اعتبار بودجه و اعتبار هزینه شده است. در سال گذشته هم بیش از ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای تعویض سیم‌های مسی به کابل خود نگهدار در حدود ۶۰ کیلومتر از مسیرهای شهر تاکستان هزینه شد.

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان از برگزاری مناقصه برای معرفی پیمانکاری مجری فاز دوم این طرح خبر داد و گفت: در فاز دوم اجرای این طرح در محدوده‌ای به طول ۶۰ کیلومتر دیگر در سطح شهر تاکستان در حال برگزاری مناقصه و معرفی پیمانکار هستیم که حداکثر تا پایان شهریورماه این پیمانکار انتخاب می‌شود.

اینانلو با اشاره به اجرای فاز نخست بهسازی شبکه برق ادارات اقماری در چهار شهر از توابع شهرستان تاکستان گفت: بهسازی شبکه برق ادارات اقماری شهرهای اسفرورین، خرمدشت، ضیاءآباد و نرجه در محدوده‌ای به طول ۴۰ کیلومتر در حال اجراست که اعتبار آن ۱۴ میلیارد تومان است.

وی با یادآوری وجود ۱۰۰ روستا در تاکستان ادامه داد: بقیه روستاها هم حداکثر تا یک ماه آینده به کابل خودنگهدار مجهز خواهند شد.

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان در انتهای صحبت‌هایش با اشاره به وجود ۸۴ هزار و ۷۶۵ مشترک برق در تاکستان یادآور شد: از این تعداد ۶۸ هزار و ۸۰۱ مشتری در بخش خانگی، ۹ هزار و ۷۳۸ مشترک در بخش تجاری، ۳ هزار و ۶۱۹ مشترک در بخش عمومی، ۱۹۷۱ مشترک در بخش کشاورزی و ۶۳۶ مشترک هم در بخش از خدمات شرکت توزیع نیروی برق استان بهره‌مند شدند.

کد خبر 748526

دیگر خبرها

  • ۲۰ دوربین پلاک خوان برای نخستین بار در زابل نصب می‌شود
  • ایمن‌سازی ۷۰ کیلومتر از راه‌های روستایی در برابر سرقت کابل
  • کنترل هوشمند ترافیکی شهر زابل
  • نیاز امروز جامعه ما معنویت است
  • پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان
  • اشتراک‌پذیری بیش از ۱۰ هزار مشترک جدید در مناطق شهری و روستایی ایلام
  • شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال، برنامه ارائه دهند
  • منتظری: حجاب در ایران قانون است؛ همه باید از آن پیروی کنند، حتی کسانی که مسلمان هم نیستند
  • رئیس دیوان عالی کشور: حجاب در ایران قانون است؛ حتی کسانی که مسلمان نیستند یا پایبندی جدی به احکام اسلام ندارند، تابع قانون باشند/ قضات در این زمینه اصل بازدارندگی از جرم را در نظر داشته باشند و احکامی صادر کنند که موجب تنبه شود
  • خبر خوش وزارت راه و شهرسازی به متقاضیان نهضت مسکن ملی