Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - وزیر علوم، تحقیقات و فناوری 'خودباوری علمی' و 'اتکا به دانش بومی' را دو دستاورد بزرگ انقلاب اسلامی ذیل سایه استقلال و آزادی توصیف کرد.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از روابط عمومی وزارت علوم، منصور غلامی این مطلب را در پیامی به مناسبت ایام الله 14 و 15 خرداد ماه عنوان کرده و آورده است: مسیری که جامعه علمی و دانشگاهی کشور در سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی طی کرد، نه تنها جایگاه علمی ایران را به ترازهای جهانی ارتقا داد، بلکه با اتکا به دانش های بومی، توسعه بخش های مختلف صنعتی، کشاورزی و خدماتی و به ویژه فناوری های نوین را به دنبال آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر اینکه حفظ و صیانت از این دستاوردها و تثبیت جایگاه مرجعیت علم و فناوری ایران اسلامی در منطقه و جهان در گرو وحدت، انسجام و یکپارچگی ملی است، خطاب به جامعه دانشگاهی کشور، یادآورشده است: اینجانب به نمایندگی از جامعه علمی و دانشگاهی کشور از استادان، پژوهشگران، دانشجویان و کارکنان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی درخواست می کنم همسو با آرمان های والای شهیدان و هماهنگ با آرمان های ملت شریف ایران اسلامی در آئین ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) در حرم مطهر امام راحل شرکت کرده و بار دیگر عظمت، اقتدار و همبستگی ایرانیان را به نمایش بگذارید.
وزیر علوم در این پیام با اشاره به قیام تاریخی 15 خرداد سال 1342 به رهبری امام خمینی (ره) تاکید کرده است: بدون شک قیام تاریخی 15 خرداد 1342 را می توان به عنوان یکی از نقاط عطف، مبدا و آغازگر انقلاب اسلامی و موفقیت های رشک برانگیز نظام حاصل از این قیام در عرصه های سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و به ویژه حوزه های علم، پژوهش، فناوری و نوآوری قلمداد کرد.
غلامی آورده است: پیروزی انقلاب اسلامی و خودباوری برخاسته از آن، استقلال طلبی و آزادی خواهی مردم این سرزمین را تحت منویات بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران و رهنمودهای مقام معظم رهبری، تقویت و زمینه های ظهور و بروز اندیشه های نوآور و خلاق فراهم کرد.
وزیر علوم در پایان این پیام یادآورشده است: فرارسیدن 14 خرداد، سالروز ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) را به ملت شریف و انقلابی ایران اسلامی و به ویژه جامعه علمی و دانشگاهی؛ استادان، پژوهشگران، فناوران و دانشجویان سراسر کشور تسلیت می گویم و یاد و خاطره شهدای قیام خونین 15 خرداد 1342 را گرامی می دارم.
علمی**1883**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي وزارت علوم سالگرد ارتحال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۷۸۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند

در برنامه بالاتر موضوع تنوع مدارس مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و نظرات مختلف بررسی شد. معاون سابق آموزش و پرورش به عنوان مخالف تنوع مدارس و  رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان به عنوان موافق تنوع مدارس با یکدیگر به گفت و گو پرداختند.

ابراهیم سحرخیز، معاون سابق آموزش و پرورش گفت: تنوع مدارس به شرطی که باعث عدالت آموزشی شود مشکلی ندارد. 

وی افزود: اگر مدارس نمونه دولتی در روستاهایی که   نیروی انسان قوی ندارد و نسبت به شهر امکانات کافی ندارد ایجاد شود و باعث عدالت آموزشی میان دانش آموزان شهری و روستایی شود مشکلی ندارد.

او ادامه داد: به طور کلی ما ۲ نوع مدرسه پول بگیر و رایگان داریم .

وی  با بیان این که حدود ۱/۱۲ درصد دانش‌آموزان در مدارس تیزهوشان تحصیل می‌کنند؛ اظهار کرد: ما دانش‌آموزانی داریم که ممکن است در رشته‌های نظری تیزهوش نباشند اما در ورزش یا رشته‌های هنری تیزهوش باشد آیا دانش آموزان روستاها و عشایر نیز وارد مدارس تیزهوشان می‌شوند.

 او ادامه داد: مدرسه باید واقعیت جامعه باشد. متاسفانه مدارس دولتی نماد فقر است. مدارس ما در حال حاضر ۲ قطبی هستند و  طبقاتی شده اند. براساس یک گزارش در سال ۱۳۹۲ توسعه مدارس سمپاد و‌ نمونه دولتی مانع توسعه مدارس غیردولتی است. بر اساس یک آمار حدود ۵۰۰ هزار تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود به دانش آموزان آموزش می‌دهند و به بیان دیگر که این معلمان غیرمتخصص هستند.

سحرخیز تصریح  کرد: مدارسی همچون هیت امنا، غیردولتی یک ماه قبل از شروع مدارس  نیرو انسانی خود را گرفته است اما در مدارس دولتی تراکم جمعیت (کلاس ۴۰ نفره) نیروی غیرمتخصص است و معلم ها ناراضی هستند.

وی افزود: به شرطی که تمام مدارس  در سراسر ایران درس را آموزش بدهند و عدالت آموزشی ایجاد شود تنوع بد نیست.   

فاطمه مهاجرانی، رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان هم گفت: مدارس سمپاد مدرسه تخصصی با نیازهای ویژه است ما باید مدارس را به جای خود برگردانیم البته ما کمبودهایی داریم که باید رفع شود اما حذف مدارس کار درستی نیست.

وی افزود: امیدواریم ما به جای دانشمند اندیشمند تربیت کرده و درک را به آن‌ها آموزش دهیم. بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باید دست مدیران را آزادتر بگذاریم اما متاسفانه این اتفاق نمی‌افتد.

او ادامه داد: ما باید تمام معلمان را توانمندسازی کرده تا آن‌ها بتوانند نیروی متخصص تحویل جامعه بدهند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • خسروپناه: دستاوردهای دانش‌آموزان سمپادی تمدن نوین اسلامی را محقق کرده است
  • اسلامی: با صدور دانش هسته‌ای حصارها را می‌شکنیم
  • کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه
  • دانشگاه خودباوری را در جامعه به منصه ظهور برساند
  • خدمات جهاد سازندگی ماندگار است
  • دانشگاه با فرهنگ‌سازی در جامعه خودباوری را به منصه ظهور برساند
  • اولویت بومی گزینی در استخدام نیروهای آموزش و پرورش بهارستان
  • پیام تسلیت رییس دانشگاه تهران در پی درگذشت دانشجوی نخبه
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • تبیین سیره امام صادق(ع) برای جامعه نیاز است