Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-دادستان کل کشور با اشاره به انتقال اتاق جنگ آمریکا از وزارت دفاع این کشور به وزارت خزانه داری تاکید کرد دولت اگربخواهد در این جنگ اقتصادی پیروز شود باید به ترمیم تیم اقتصادی اقدام کند.حجت الاسلام محمدجعفر منتظری که در جمع راهپمیایان سالروز قیام ۱۵ خرداد ورامین در مصلی صاحب الزمان (عج) این شهر سخن می گفت، اظهار داشت: رییس جمهور باید به ترمیم تیم اقتصادی خود با توجه به شرایط جنگی بازنگری کند و این بدان معنی نیست که افراد ناتوان هستند بلکه چون این یک جنگ اقتصادی است، نیروها نیز باید متناسب با آن انتخاب شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: وضع امروز اقتصاد کشور مناسب نیست و نباید تمام آن را به گردن تحریم ها انداخت چراکه بخشی از اقتصاد و مدیریت آن بر عهده دولت و البته بخشی دیگر دست مردم است، اگر تعامل و هم افزایی بین دولت و مردم نباشد، در جنگ اقتصادی آسیب می بینیم.

دادستان کشور با اشاره به مشکلات اقتصادی موجود در جامعه گفت: امروز همه باید گوش به فرمان رهبر معظم انقلاب که فرماندهی جنگ اقتصادی را بر عهده دارند به مساله اقتصاد مقاومتی که سال ها بر آن تأکید داشته اند توجه کنند و وضع اقتصاد کشور را سر و سامان دهند.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب از مسئولان سه قوه خواستند با برگزاری جلسات مشترک، مشکلات را بررسی و آنها را برطرف کنند اما فقط یک جلسه برگزار شده است.

منتظری در ادامه از مبارزه نکردن با قاچاق کالا، حل نشدن مشکلات بنگاه های اقتصادی، تغییرنکردن وضع بانک ها، نبود مدیریت صحیح و واگذاری موسسات اقتصادی نیمه دولتی به عنوان بخشی از مشکلات اقتصادی کشور یاد کرد.

دادستان کل کشور در بخشی دیگر از سخنانش درباره کمپین هنرمندان برای بازگشت یک بازیگر سینمای پیش  از انقلاب واکنش نشان داد و گفت: این اقدام حساب شده ای است که ما از پشت پرده آن مطلع هستیم.

وی تصریح کرد: اینکه امروز عده ای از هنرمندان کمپینی به راه می اندازند و از فردی که فسادش در سینمای ایران علنی بود و پس از پیروزی انقلاب به دامان آمریکا فرار کرد حمایت می کنند و قصد برگرداندن او به کشور را دارند، اقدام حساب شده ای است که از عوامل پنهان اطلاع آن داریم.

منتظری تأکید کرد: هر ایرانی حق دارد به کشور خود بازگردد و هیچ مقامی نمی تواند مانع او شود، اما اگر کسی کارهای خلاف و جرم مرتکب شده باید بر اساس قانون با او برخورد کرد و اینطور نیست که هر کس بخواهد به ایران باز گردد برای او فرش قرمز پهن کنند.

وی گفت: نمی توان ارزش هایی که به قیمت خون ۲۰۰ هزار شهید و ۵۶۰ هزار جانباز و آزاده به دست آمده را نادیده گرفت، این افراد باید بدانند که اگر در برخی از مقاطع مسئولان سکوت کرده اند و به حاشیه ها نمی‌پردازند، مردم هیچگاه به آنها اجازه زیر پا گذاشتن خون شهیدان را نمی دهند.

دادستان کل کشور با بیان اینکه دشمن همواره تلاش دارد فرهنگ جامعه اسلامی را تغییر دهد، افزود: مقابله با این نفوذ تنها وظیفه دستگاه قضایی نیست و تمام افراد صاحب نفود همچون روحانیون، ائمه جمعه، معلمان ، مسئولان مراکز فرهنگی و والدین باید مقابل این نفوذ بایستند و فرهنگ جامعه را از هجمه دشمن نجات دهند.

منتظری همچنین با اشاره به موضوع فساد در کشور گفت: منکر فساد نیستیم و دستگاه قضایی وظیفه دارد با مفسدان برخورد کند اما ادعای نفوذ فساد در تار و پود نظام تصور اشتباهی است.

وی افزود: به فرموده مقام معظم رهبری دشمن به شدت روی فساد برخی دستگاه های اداری کشور کار می کند تا مردم اینگونه تصور کنند که تمام مسئولان نظام فاسدند.

دادستان کل کشور مهمترین هدف دشمن را ضربه زدن به ایران اسلامی  با نفود در میان تصمیم سازان نظام اعلام کرد و گفت: دشمن برای مقابله با ایران اسلامی از هیچ تلاشی فروگذار نیست و از روش های مختلفی برای این منظور استفاده می کند.

وی افزود: دشمن تلاش دارد با حذف هویت اسلامی از جامعه ، به رخوت کشاندن این ارزش ، ایجاد یاس و ناامیدی در میان مردم ، شایعه پراکنی و بزرگ جلوه دادن برخی از ضعف ها و مشکلات کشور ، به این نظام مقدس ضربه وارد کنند.

منتظری با اشاره به تلاش دشمن در نفود میان تصمیم سازان نظام گفت: تمامی مسئولان، دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی، دولت و همه کسانی که ممکن است مورد هجمه دشمن قرار گیرند وظیفه دارند به نفوذ دشمن حساس باشند.

دادستان کل کشور در ادامه سخنان خود اظهار داشت: نفوذ دو تابعیتی ها مسئله ای است که بارها به دستگاههای مختلف تذکر داده شده است، افرادی که صدمات بسیاری را به کشور وارد کرده اند نباید در مدیریت های کلان و مراکز تصمیم گیری مسئولیت داشته باشند.

وی تأکید کرد: دستگاههای اطلاعاتی وظیفه دارند در صورت شناسایی مدیران دو تابعیتی ، زمینه برداشتن آنها از مسئولیت را فراهم کنند.

دادستان کل کشور همچنین در بخشی از سخنانش به پرونده دستگیری فعالان  محیط زیست اشاره کرد و گفت: دشمنان برای به دست آوردن اطلاعات مهم کشور بویژه در حوزه دفاعی هر کاری می کنند که نمونه آن را می توان در جریان نفوذ یکی از استادان دانشگاه در حوزه حفاظت از محیط زیست مشاهده کرد.

وی افزود: این فرد با ورود به مراکز حساس کشور، اقدام به تهیه فیلم و ارسال آن به آمریکا و اسرائیل می کرد، کسی که به گفته رئیس دانشگاه با رفتار مناسب خود حتی احتمال چنین اقدامی را از خود دور کرده بود.

منتظری افزود: پس از آنکه مسئولان به هویت اصلی وی پی بردند، در نخستین جلسه بازجویی با گرفتن فرصت، اقدام به خودکشی کرد و اطلاعات زیادی را با خود برد.

وی تأکید کرد: اینکه برخی جریانات و افراد تلاش دارند چنین افرادی را تطهیر کنند مصداق کامل نفوذ در مراکز تصمیم گیری کشور است.

دادستان کل کشور همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان قیام ۱۵ خرداد گفت: این قیام مردم دشت ورامین در صحیفه نورانی تاریخ انقلاب اسلامی همچون برگ زرینی است که از درخشش بسیاری به عنوان سرآغاز حرکت مردم ایران علیه رژیم ستمشاهی برخوردار است.

وی افزود: اینکه مردم در قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲ سینه های خود را سپر تیرهای دشمن کردند نشان از این واقعیت دارد که مردم به عنوان عنصر اصلی انقلاب، به راه و امام خود ایمان داشتند.

منتظری دشمن شناسی را از بارزترین خصوصیات شهیدان ۱۵ خرداد یاد کرد و افزود: این شهیدان در خفقان دوران ستمشاهی، دشمن را بدرستی شناختند، اصلی که امروز نیز جامعه اسلامی برای مقابله و ایستادگی در برابر دشمن به آن نیاز دارد.

۵۵ سال پیش مردم دشت ورامین در پی دستگیری امام  خمینی (ره ) کفن پوش به سمت تهران حرکت کردند که در میان راه به دست مزدوران رژیم به خاک و خون کشیده شدند.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 دادستان کل کشور اخبار مهم اخبار روز جدیدترین اخبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۹۵۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده تصمیم رئیس جمهور چین برای ملاقات با وزیر خارجه آمریکا / توسعه و تقویت اقتصادی، راهکار چین برای مقابله با تحریکات آمریکا / چین بر جذب سرمایه گذاری خصوصی از آمریکا متمرکز است

به گزارش جماران،  ایان آرتور برمر (متولد 12 نوامبر 1969) دانشمند علوم سیاسی، نویسنده و کارآفرین آمریکایی است که بر ریسک سیاسی جهانی متمرکز است. او بنیانگذار و رئیس گروه اوراسیا، یک شرکت مشاوره و تحقیقات ریسک سیاسی است . برمر 11 کتاب در مورد مسائل جهانی منتشر کرده است. او در تازه ترین نوشتار به بررسی رابطه ایالات متحده و چین به بهانه سفر اخیر وزیر خارجه ایالات متحده به این کشور پرداخته و می نویسد:

آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا  به تازگی از چین ( پکن و شانگهای) بازگشته است. رابطه این دو کشور در حال حاضر در چه وضعیتی است؟ مدیریت تنش بهتر و پایدارتر از آنچه در مدت زمان طولانی پیش از آن دیده ایم، ادامه دارد. البته با توجه به تعداد مسائلی که ما بین این دو کشور اصطکاک ایجاد کرده، مشخص نیست که لزوماً چنین وضعیتی ادامه پیدا خواهد کرد یا خیر؟

درست در طول دو هفته گذشته، رئیس جمهور آمریکا، تعرفه های جدیدی بر فولاد چین وضع و تحقیقات جدیدی را در مورد کشتی سازی چین آغاز کرده است. مخالفت های کنگره ایالات متحده با تیک تاک ادامه دارد.  شما خبر 2 میلیارد دلار کمک نظامی اضافی برای تایوان از جانب ایالات متحده را شنیده اید.  انتقادات زیادی از سوی آمریکایی‌ها در مورد حمایت مداوم چین از روسیه در جنگ اوکراین با ارائه فن‌آوری‌های با استفاده دوگانه به گوش رسیده است.

با توجه به همه این اختلاف ها آیا رابطه به سمت تقابل بیشتر حرکت خواهدکرد؟ پاسخ واقعا مشخص نیست.  وزیر امور خارجه چین گفت که آمریکایی ها باید بین داشتن یک رابطه محدود و یک رابطه مشارکتی یکی را انتخاب کنند و مطمئناً آمریکایی ها ترجیح می دهند هر دو طرف را داشته باشند. آنها می خواهند در زمینه هایی که برای آمریکایی ها مناسب است، مشارکت داشته باشند و در مناطقی که برای آمریکایی ها مناسب است، چین و قدرت این کشور را مهار کنند.

آمریکایی‌ها بیش از سایر کشورها می توانند چنین سیاست دوگانه ای را پیش ببرند زیرا ایالات متحده قدرتمندترین کشور جهان است و در نهایت چینی‌ها بیشتر از آمریکایی‌ها به چین نیاز دارند. با این حال، وابستگی متقابل زیادی میان واشنگتن و پکن  وجود دارد و چین هم از توانایی پاسخگویی به سیاست های آمریکا برخوردار است. اما سوال اینجاست که چین تا چه اندازه وارد این بازی تلافی کردن شده است؟ واقعیت این است که پکن عکس العمل مستقیم کمی از خود نشان داده است.

درست است که وزارت خارجه چین اعلام کرد که اگر حمایت تکمیلی از تایوان که خط قرمز چینی هاست امضا شود، اقدامات قاطعانه ای صورت خواهد گرفت و من گمان می کنم که به این معنی است که ما شاهد تحریم های بیشتری از سوی چین علیه پیمانکاران دفاعی ایالات متحده خواهیم بود اما این تا حد زیادی نمادین است. به نوعی مصداق اینکه زدی ضربتی ، ضربه ای نوش کن.

اما در مقابل همه سیاست‌های دیگری که آمریکایی‌ها به تازگی علیه چین اعمال کرده‌اند، ما شاهد تمرکز چینی‌ها بر مقاوم‌تر کردن کشور و اقتصادشان در برابر تلاش‌های آمریکا برای مهار آن بوده‌ایم، اما نه ضربه زدن مستقیم به آمریکایی ها. در واقع وضعیت چینی ها کاملا پایدار به نظر می رسد.

دیدیم که شی جین پینگ ، رئیس جمهور چین همچنان مستقیماً با وزیر امور خارجه آمریکا آنتونی بلینکن ملاقات کرد، دیداری که حذف آن برای دولت چین بسیار آسان بود و از سوی دیگر از نظر تاریخی در شرایط پرتنش رابطه چنین دیداری مرسوم هم نیست اما آنها ترجیح دادند که این دیدار انجام شود.

وزیر خارجه آمریکا به یک فروشگاه موسیقی رفت و می دانیم که او هم به خوبی گیتار می نوازد و هم به موسیقی علاقه مند است.  پوشش رسانه های دولتی چین از آن سفر بسیار انسانی، دوستانه و بی تکلف بود. در حقیقت برای چینی ها کاری ندارد که دکمه رفتار متقابل را فشار دهند تا نشان بدهند که از این وضعیت راضی نیستند اما این انتخاب آنها در جریان سفر بلینکن نبود. ما شاهد یک رفتار فوق العاده از سوی دولت چین بودیم و این بسیار مهم است.

با گفتن همه اینها، باز هم باید بگوییم که مدیریت رابطه با چین چالش برانگیزتر می شود زیرا در ایالات متحده، چه دموکرات یا جمهوری خواه، یکی از معدود مواردی که در سیاست خارجی می توانید روی آن توافق کنید این است که حواستان باید به چینی ها باشد. بنابراین فقط بایدن نمی تواند درباره سیاست واشنگتن در قبال پکن تصمیم بگیرد بلکه کنگره هم نقش خود را دارد.

در مورد رسانه های آمریکایی نیز وضع به همین منوال است و هرکدام ساز خود را درباره این رابطه می زنند و این در حالی است که در چین اگر رئیس جمهور اراده کند همه رسانه ها یک خط را دنبال خواهند کرد.  در حال حاضر، تعداد زیادی از شرکت ها و بانک های آمریکایی وجود دارند که مدیران عامل خود را برای سفر به چین می فرستند. تعامل میان مردم دو کشور بسیار زیاد است و این چیزی که مقامات چینی به شدت روی آن متمرکز هستند.

ارتباطات و همکاری های بسیار بیشتری در مورد مواردی مانند آب و هوا و برخی مسائل دیگر میان دو کشور وجود دارد.  همچنین در بالاترین سطح ایالات متحده تمایل زیادی برای ارائه اطلاعات بیشتر به چین وجود دارد آنهم در شرایطی که وضعیت جاری در خاورمیانه را می بینیم و چین هم مایل به برقراری آتش بس در غزه است و البته این تمایل میان پکن و واشنگتن در این مقطع مشترک محسوب می شود.

چینی ها دیپلمات های سطح بالا و توانایی زیادی برای جمع آوری اطلاعات که آمریکایی ها دارند، ندارند و به همین دلیل زمانی که مقام های سطح بالای آمریکایی با همتاهای چینی خود درباره خاورمیانه صحبت می کنند چینی ها به یادداشت برداری مشغول شده و البته از این روند راضی و قدردان هم هستند.

بنابراین به طور کلی، من همچنان شاهد تعاملات سطح بالا میان دو کشور هستم که بسیار سازنده است  اما همزمان شما در مقابل رابطه ای قرار می گیرید که هیچ اعتمادی در آن وجود  ندارد و  خط اصلی درگیری در آن به روش‌های مختلف و در مکان‌های مختلف در سراسر جهان ظاهر می‌شود. با گذشت زمان، حفظ این سطح پایدار در روابط ایالات متحده و چین دشوارتر خواهد شد. اما در حال حاضر، من فکر می کنم که ما احتمالاً به این روند حداقل تا زمان انتخابات در نوامبر ادامه خواهیم داد.

 

دیگر خبرها

  • لزوم اجرای وعده صادق اقتصادی در کشور
  • دشمن در جنگ اقتصادی با مقاومت مردم نتوانسته کاری از پیش ببرد
  • حمایت قاطع مردم پشتوانه فرماندهی انتظامی کشور برای ادامه طرح نور
  • نمایشگاه توانمندی های صادراتی فرصت رشد و تعمیق روابط اقتصادی کشور
  • پشت پرده تصمیم رئیس جمهور چین برای ملاقات با وزیر خارجه آمریکا / توسعه و تقویت اقتصادی، راهکار چین برای مقابله با تحریکات آمریکا / چین بر جذب سرمایه گذاری خصوصی از آمریکا متمرکز است
  • رادان: ضرباتی به نقشه شوم دشمن زدیم که در آینده مشخص می‌شود
  • رونمایی از پویش با انرژی در یزد
  • کارگران با روحیه ملی در راه دفاع از ارزش‌های اسلام حرکت می کنند
  • از تخته‌ سیاه به پرده نقره‌ای؛ بازیگرانی که معلم بودند
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران؛ صدیقه سامی نژاد که بود؟ (+عکس)