Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر حوزه علمیه قزوین گفت: اگر دست مسئولینی که با پارتی بازی و تبعیض، فامیل‌ها و بستگان خود را در اجزای حکومت به کار می‌گیرند، قطع نشود ما به حکومت علوی نزدیک نمی‌شویم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام علی عباسی در گفت‌وگو با  صبح قزوین با اشاره به اهمیت اجرای عدالت در جامعه اظهار کرد: از نظر اجتماعی یکی از شاخصه‌ها برای ارتقای جامعه، اجرای عدالت است؛ بدین معنا که هرکس باید به حق خویش برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: با توجه به اینکه لیاقت‌ها و شایستگی‌ها در جامعه متفاوت است؛ از منظر عدالت اجتماعی هرکس به اندازه ظرفیت و شایستگی خود باید از حق خودش برخوردار باشد. 

مدیر حوزه علمیه قزوین تصریح کرد: بحث عدالت بیشتر در امور اقتصادی به کار می‌رود؛ اگرچه در امور اخلاقی، معنوی و روابط اجتماعی نیز معنا پیدا می‌کند. 

برای اجرای حکومت علوی باید دست زالو صفتان را از بیت المال قطع کرد
وی عنوان کرد: امام علی(ع) در راستای کمک به فقرا و نیازمندان تلاش فراوانی کردند؛ چراکه براساس روایات فقرا در اموال ثروتمندان شریک هستند. 

این مسئول گفت: مقداری از فقرزدایی از طریق احسان و نیکی به فقرا و انفاق در راه خدا و صدقات حاصل می‌شود؛ البته اگر به صورت ریشه‌ای حق فقرا داده شود شاید دیگر فقیری در جامعه باقی نماند. 

عباسی بیان کرد: امام اول شیعیان در زمینه کمک به یتیمان و افراد بی‌سرپرست و فقرا به صورت مستقیم اقدام می‌کردند؛ به طوریکه انبانی از آذوقه بر دوش کشیده و بدون اینکه خود را معرفی کنند به درب منازل فقرا می‌رفتند و از آنها دستگیری می‌کردند. 

وی عنوان کرد: همچنین آن امام بزرگوار از باب امر به معروف، دیگران را نیز به فقر زدایی و کمک به مستمندان و فقرا تشویق می‌کردند. 

مدیر حوزه علمیه قزوین تصریح کرد: عدالت در زمینه‌های اجتماعی و در روابط اخلاقی و رفتاری هم مصداق دارد؛ از این رو به طور کلی همه وظایفی که اشخاص به عهده می‌گیرند باید به نحو شایسته عمل کنند.

وی عنوان کرد: یکی از بحث‌های عدالت، مبارزه با ظالمین است زیرا اگر با حکومت ظالم نجنگند عدالت در جامعه برپا نمی‌شود؛ که ظالمین زمان امام علی(ع) شامل قاسطین یعنی معاویه و یارانش، مارقین یعنی خوارج و طرفدارانشان و ناکثین یعنی پیمان شکنان بودند که امیرالمومنین(ع) برای اجرای عدالت با آنها مبارزه کردند. 

عباسی تاکید کرد: مبارزه با ظالمان و مستکبرین و ضایع کنندگان حق مظلومان هم بخشی از عدالت است؛ که حضرت علی(ع) دستورالعملی برای عملکرد حکام صادر می‌کنند همچون نامه 53 نهج البلاغه که خطاب به مالک اشتر نوشته شده است و اگر در مواردی خلاف عدالت عمل می‌شد، امام علی(ع) کارگزاران خود را توبیخ می‌کردند. 

وی عنوان کرد: در جامعه امروز هم اگر بخواهیم به حکومت علوی نزدیک شویم باید دست کسانیکه که مثل زالو به بیت المال چسبیده‌اند؛ قطع شود. 

دلیل اعتراضات اجتماعی، سرمایه‌داران زالو صفت هستند
این مسئول ادامه داد: اگر نام این افراد را اعلام نکنند که مورد فشار افکار عمومی قرار گیرند حکومت علوی اجرا نمی‌شود؛ همچنین اگر دست مسئولینی که با پارتی بازی و تبعیض، وابستگان خود را در اجزای حکومت به کار می‌گیرند، قطع نشود ما به حکومت علوی نزدیک نمی‌شویم. 

وی اضافه کرد: اگر کسانی که به آسانی از بانک‌ها وام‌های میلیاردی می‌گیرند و به بیت المال برنمی‌گردانند؛ رسوا نکنند ما به حکومت علوی نزدیک نمی‌شویم و این حقیقتی است که باید نوشت و گفت تا اینکه ما دین خود را نسبت به امیرالمومنین ادا کرده باشیم تا در شب قدر بگوییم ما تا اندازه‌ای می‌توانیم از پیروان آن حضرت باشیم. 

عباسی تصریح کرد: برای پیشگیری از وقوع اعتراضات مردمی، باید کارگزاران نظام، قوه قضاییه و دولت مردان، دست دولت مردان خائن را قطع کرده و آنها را به جامعه معرفی کنند. 

وی در پایان گفت: دلیل اعتراضات اجتماعی، سرمایه‌داران زالو صفت هستند؛ لذا باید برای جلوگیری از سوءاستفاده دشمنان، ریشه کسانی که با رای مردم در جایگاهی قرار گرفته و خیانت می‌کنند؛ سوزانده شود. 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۰۹۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متخلفان در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌ها با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند، به شورای اجتماعی معرفی کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، آیت الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اجتماعی که عصر روز یکشنبه برگزار شد، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهادهای مربوطه خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به‌هنگام یاری کنند.

رئیس جمهور دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

وی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکارهای رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

آیت الله رئیسی با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی مؤثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رئیس جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آئین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کد خبر 750979

دیگر خبرها

  • تایید حقانیت بانوان تماشاگر در رای بازی سپاهان پرسپولیس
  • شمیرانات در هفته فرهنگی میزبان گردشگری مقاومت می شود
  • تبعیض در اخذ تسهیلات بانکی بین مردم و کارمندان بانک‌/ تسهیلات پرداختی به کارمندان بانک‌ها از خرداد به‌روزرسانی نشده است
  • عدالت اجتماعی برای شب بازارهای مشهد، دردسرساز شد 
  • پارتی پر سروصدایی که سوشیال مدیا را منفجر کرد/ عکس
  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • عدالت آموزشی در همه نقاط استان زنجان گسترش یابد
  • رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفان در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند