Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کارشناس علوم قرآنی گفت: خاصیت شب قدر این است که ما بار سفر یک سال خود را ببندیم یعنی وقتی شب قدر با قرآن انس می‌گیریم و این کتاب ما را به پرهیز از دروغ، غیبت، زخم زبان، تهمت و مال حرام امر می‌کند وفای به عهد احسان به والدین، رعایت حق همسایه و دیگران و عمل به دیگر واجبات را داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام والمسلمین عطاءالله میرزاده کارشناس علوم قرآنی در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره بهره‌برداری از شب‌های قدر گفت: ماه رمضان از هزار ماه برتر است و از سوی دیگر یک لحظه تفکر از هفتاد سال برتر است بنابراین اگر این‌ موارد را کنار هم بگذاریم با توجه به اینکه خدای منّان شرایط بهره برداری چند برابری از ماه رمضان را فراهم کرده است می‌توانیم در بهره برداری از آن موفق باشیم.


وی در همین راستا افزود: ممکن است فردی اظهار غفلت کرده و بگوید تا 50 سال زندگیم حواسم نبوده است به آنان گفته می‌شود می توانید در شب قدر با خدا ارتباط برقرار کنید که از 80 سال زندگی برتری دارد و لازمه آن، این است که با قرآن مانوس باشید چرا که دلیل برتری این شب انس مردم با قرآن است. شاید از محدود شب‌هایی که اکثر مردم با قرآن مانوس‌اند شب‌های قدر است. 

این کارشناس علوم قرآنی درباره برتری شب‌های قدر اظهار کرد: خداوند در آیه 57 سوره یونس می فرماید: "يَا أَيُّهَا النَّاسُ قَدْ جَاءَتْكُمْ مَوْعِظَةٌ مِنْ رَبِّكُمْ وَشِفَاءٌ لِمَا فِي الصُّدُورِ وَهُدًى وَرَحْمَةٌ لِلْمُؤْمِنِينَ". "ای مردم عالم، به حقیقت نامه‌ای که همه پند و اندرز و شفای دلها و هدایت و رحمت بر مؤمنان است از جانب خدایتان آمد." دلیل برتری شب‌های قدر بر ماه‌های دیگر این است که دل‌هایی که سال‌ها بیمار هستند در این یک شب سالم می‌شوند و روی به سوی خداوند می‌آورند. این دل‌ها در شب‌های قدر می‌توانند از طریق انس با خدا و قرآن مشکلشان حل شود در حالی که یک نفر از حل مشکل خود یا درمان بیماری اش عاجز شده است در حالی که دوای درد آن فرد شاید یک دقیقه راز و نیاز با خدا در این شب‌هاست. 

حجت‌الاسلام و‌المسلمین میرزاده با اشاره به بیماری‌های دلی افراد توضیح داد: کینه، حسادت، غیبت و امثال این صفات ممکن است مانع پیشرفت و بیمار شدن در طول عمر انسان شود. به گفته خداوند شفای همه این دردها نزد او است. این ارتباط برای شفا و مانوس شدن با قرآن در شب‌های قدر مهیا می‌شود. قرآن کتاب معجزه، هدایت و شفاست. برتری شب قدر در این است که فرد در یک لحظه و با همان تفکر ارزشمند که عظمتی چند برابر از عبادت دارد در ارتباط با خداوند به مسیر هدایت وارد و عاقبت به خیر شود. 

وی درباره غفلت افراد پس از شب‌های قدر در طول سال بیان کرد: در کنار اینکه برخی افراد پس از این شب‌ها بر اعمال سالیانه خود دقت نظر دارند اما افراد زیادی در اعمال خود دچار غفلت می‌شوند.

این کارشناس علوم قرآنی با اشاره به طریقه زندگی روزه‌داران و افراد غیر روزه‌دار افزود: اگر ماه رمضان را سفر فرض کنیم افراد برای اینکه به سفر بروند برای لحظه به لحظه آن برنامه ریزی کرده و از ابتدای مسیر توشه سفر را برمی‌دارند. خاصیت شب قدر این است که ما بار سفر یک سال خود را می‌بندیم، یعنی وقتی شب قدر با قرآن انس می‌گیریم و این کتاب ما را به پرهیز از دروغ، غیبت، زخم زبان، تهمت و مال حرام امر می‌کند، احسان به والدین، رعایت حق همسایه و عمل به دیگر واجبات را داشته باشیم.

وی ادامه داد: متاسفانه گاهی اوقات ما در انجام این امور غفلت می‌کنیم و دلیل این غفلت ارتباط کم ما با قرآن پس از ماه مبارک رمضان است. وقتی ارتباط با قرآن کم شود منبع شفا و درمان به دلیل غفلت افراد ادامه پیدا نمی کند. 


حجت‌الاسلام والمسلمین میرزاده
با اشاره به راهکارهایی برای حفظ ارزش ماه رمضان خاطرنشان کرد: متاسفانه طبیعت انسان این است که اگر از شرایطی فاصله بگیرد دچار فراموشی می‌شود بنابراین برای دور بودن از این وضعیت باید در ادامه ماه رمضان با قرآن ارتباط خود را حفظ و به آن عمل کنیم.


انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شب قدر ماه رمضان میرزاده قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۲۳۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام تبریک بانک سرمایه به مناسبت دهه فجر

فرارسیدن دهه مبارک فجر و سالگرد بازگشت امام امت به میهن و نیز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی را به هم‌وطنان عزیز و تمامی حق‌طلبان در سراسر گیتی تبریک عرض نموده، از درگاه حق‌تعالی برای روح مطهر امام راحل و شهدای گران‌قدر این انقلاب علو درجات را مسألت دارم. ناطقان: فرج اله قدمی، مدیر عامل بانک سرمایه در پیامی به شرح زیر ایام الله دهه مبارک فجر را تبریک گفت:

به جوش آمده است خون درون رگ گیاه...


بهمنی دیگر و فجرِ انقلابی دیگر از راه رسیده است و این فرصت خجسته‌ای است برای مرور و گرامی‌داشت خاطره قهرمانی‌های یک ملت؛ ملتی بزرگ که شجاعانه و بالغانه آزادی را انتخاب کردند و خودرأیی و استبداد را شایسته خویش ندانستند.

بی شک خاطره این قهرمانی‌ها تا همیشه الهام‌بخش ما در حفظ عزت و آزادی و استقلالمان خواهد بود.

فرارسیدن دهه مبارک فجر و سالگرد بازگشت امام امت به میهن و نیز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی را به هم‌وطنان عزیز و تمامی حق‌طلبان در سراسر گیتی تبریک عرض نموده، از درگاه حق‌تعالی برای روح مطهر امام راحل و شهدای گران‌قدر این انقلاب علو درجات را مسألت دارم.

امید که همه ما امانت‌دارانی شایسته برای این امانت بزرگ و ارزنده باشیم. ان‌شاءاله.


فرج الله قدمی
مدیر عامل و عضو هیأت مدیره

دیگر خبرها

  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه رییس سازمان تبلیغات اسلامی: کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است
  • کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کار‌های اسلامی و جهادی است
  • کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است
  • افزایش۲۰ درصدی تعداد افراد در طرح اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن
  • پیام تبریک بانک سرمایه به مناسبت دهه فجر
  • سردار رادان: قرائت قرآن از زنان مکشوفه حجاب را نشان می دهند/ این تفکر حتی برخی افراد حزب اللهی را تحت تاثیر قرار داده و تصاویر آن دست به دست می‌شود
  • (عکس) شغل جدید لیونل مسی چیست؟
  • تبریک خاص بوفون به باشگاه سابق: صعود مبارک!
  • تصویری پنجاه ساله از زحمت و تلاش؛ روز کارگر مبارک + عکس
  • وضعیت مبلغان کشور در ماه رمضان از زبان مدیرکل تبلیغ عمومی/ استقبال بی‌نظیر «تبلیغ اولی‌ها»