Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرصندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان وعشایرمازندران وابسته به وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی می گوید: درسال گذشته بازیرپوشش بردن بیش از 13 هزارنفر، رتبه اول درکشور را به دست آوردیم.

"محمد ابراهیمی" درگفت وگو با "ایلنا" ساری ، آمار بیمه شدگان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایرمازندران را حدود 82 هزارنفراعلام کرده و می گوید: درسال گذشته به تمام تعهدات خود عمل کرده و آماربیمه شدگان جدید این صندوق 100 درصد افزایش یافت اما کارشناسان اعتقاد دارند با توجه به جمعیت بالای کشاورزان و روستاییان وعشایرانتظارمی رود شماراعضای این صندوق به مراتب بیشترشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایرذیل اصل 29 قانون اساسی و با هدف برقراری عدالت اجتماعی و اقتصادی و کاهش فاصله طبقاتی و حمایت دولت از جامعه کشاورزان و روستاییان و عشایر ایجاد شده و با وجود تسهیلات خوبی که دولت برای بهره مندی از مزایای این صندوق پیش بینی نموده اما به نظر می رسد ضعف اطلاع رسانی و میزان مستمری پرداختی به افرادی که به سن بازنشستگی می رسند موجب شده که جامعه هدف تمایل آنچنانی برای عضویت در این صندوق را نداشته باشد.

به گفته "محمد ابراهیمی" مدیرجوان و پرتلاش صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان وعشایرمازندران؛ اعضاء این صندوق فقط یک سوم حق بیمه را پرداخت و دوسوم باقی را دولت پرداخت نموده و به این ترتیب بیمه شدگان پس از پرداخت حق بیمه و رسیدن به سن بازنشستگی می توانند مستمری دریافت نمایند.

موضوعاتی همچون برقراری نظام الکترونیکی ثبت سوابق بیمه شدگان و دسترسی آسان اعضاء به سوابق خویش و رفع مشکلات کارگزاری ها بعد از 13 سال بلاتکلیفی که نقش مهمی در جذب بیمه شدگان جدید دارند؛ ازجمله فعالیت های متعدد صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر مازندران بوده که به همت مدیرجوان و خلاق این صندوق در مازندران انجام شده و برای گسترش و ترویج بهره مندی مخاطبان این صندوق مجوزهای جدیدی نیز برای توسعه کارگزاری ها در راه هستند.

اگرچه ظاهرا مخاطبان این صندوق براساس قانون؛ کشاورزان، روستاییان و عشایر می باشند اما اکنون اقشارجدیدی ازجمله قالیبافان، ورزشکاران،  صیادان و ناجیان غریق و رانندگان برون شهری و کارگران ساختمانی نیز به آن پیوسته اند و به گفته مدیراین صندوق در مازندران تفاهم نامه های متعددی بین این صندوق و مراکز و موسسات مختلفی همچون دانشگاه ها و سازمان فنی و حرفه ای و متولیان حمل و نقل و همچنین دانشگاه علوم پزشکی  و بسیج سازندگی استان منعقد شده تا ضمن اطلاع رسانی گسترده برای عضویت آحاد مردم استان دراین صندوق؛ اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران در مباحثی همچون محرومیت زدایی و کاهش فاصله طبقاتی دراین استان نمود عینی بیشتری پیدا کند.

براساس برآوردهای آماری هم اکنون 50 درصد جمعیت ساکن در استان مازندران می توانند جامعه هدف صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان وعشایرباشند و چنانچه برنامه ها و اهداف این صندوق درسال 97 محقق گردد می توان انتظارتوفیقات چشمگیری ازمتولیان این صندوق داشت؛ قطعا حمایت ها و همراهی استاندار و سایرمسئولان با این صندوق بی تاثیرنبوده و چنانچه اطلاع رسانی شایسته و لازم دراین مورد صورت پذیرد؛ می توان افقی روشن و امید بخش به اهداف این صندوق داشت.

دولت تدبیر و امید برای تحقق اهداف متعالی نظام در مناطق روستایی و کم برخوردار و دستیابی به توسعه پایدار در اقصی نقاط کشور که می تواند زمینه ای مناسب برای جلوگیری از مهاجرت روستاییان و شکوفایی کشاورزی درمناطق مختلف کشور ازجمله مازندران تلقی گردد، اقدامات شایسته و درخور توجهی را در دستور کارخود قرارداده و بیمه اجتماعی اقشار زحمتکش و مولد همچون کشاورزان، روستاییان و عشایرمی تواند این مسیر را هموار نماید.

 

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: روز قدس تلگرام نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 استان مازندران توسعه پایدار جامعه فنی و حرفه ای نظام جمهوری اسلامی ایران روز قدس تلگرام نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۵۶۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی انشعابی استان تهران به دست هایپراستار

مسئولیت اجتماعی شرکتی (CSR) از مفاهیمی است که در دهه‌های اخیر وارد ادبیات کسب‌وکارهای بزرگ دنیا شده و در این مفهوم، سودآوری تنها عامل اثرگذاری بر تصمیم‌های تجاری یک سازمان نیست، بلکه انتقاع اجتماع و عموم جامعه از فعالیت‌های شرکت نیز در تصمیم‌گیری‌ها دخیل است.

در این زمینه در ایران نیز شاهد ایفای مسئولیت اجتماعی، از سوی شرکت‌ها در سال‌های اخیر بوده‌ایم، از جمله شرکت هایپراستار که در روز 10 اردیبهشت 1403، از نیروگاه خورشیدی خود در فروشگاه مارلیک، رونمایی به عمل آورد. این اقدام را می‌توان نقطه عطفی در اجرای فعالیت‌های مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها در ایران دانست، اما نقطه‌ی مهم‌تر نگاه زیرساختی به مقوله‌ی توسعه‌ی پایدار در این شرکت است.

در رویداد رونمایی از بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی استان تهران چه گذشت؟

در این مراسم که روی پشت بام فروشگاه هایپراستار مارلیک و در محل استقرار پنل‌های خورشیدی این شرکت برگزار شد، مهمانانی از شرکت توزیع برق استان تهران، سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) و سازمان حفاظت از محیط زیست، به همراه فعالان رسانه‌ای و کنشگران محیط‌زیست حضور داشتند. این نیروگاه که در وسعت دو هزار متر مربع و در طی ۴ ماه ساخته شده، در اولین سال فعالیت خود ۳۶۲ هزار کیلووات ساعت برق تولید می‌کند.

بابک هاشمی، مدیرعامل هایپراستار در این مراسم با اشاره به تاریخچه‌ی هایپراستار به عنوان پایه‌گذار صنعت خرده‌فروشی مدرن در ایران، به اهداف توسعه پایدار و مسئولیت اجتماعی این شرکت اشاره کرد و در مورد این پروژه گفت:‌ «برنامه‌های توسعه پایدار و مسئولیت اجتماعی از روز اول تاسیس این شرکت، خط مشی ما بوده و امروز خوشحالیم با رونمایی از اولین نیروگاه خورشیدی در بین سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در صنعت خرده‌فروشی ایران، قدم مهمی در اجرای مسئولیت‌هایمان برداشته‌ایم.»

وی در ادامه افزود: «این نیروگاه به شبکه توزیع برق استان تهران متصل شده که برق مصرفی معادل ۷۵ خانه‌ی مسکونی در سال را تامین خواهد کرد.»

در ادامه البرز بازغی، مدیرکل توسعه و سرمایه‌گذاری این شرکت در زمینه‌ی نگرش این شرکت به مفهوم توسعه پایدار گفت: «توسعه‌ی پایدار، مفهومی توسعه‌یافته از مسئولیت اجتماعی است که در ده سال گذشته در دنیا به آن توجه بسیاری شده است. در شرکت هایپراستار نیز این مساله در سه رکن توانمندسازی نیروها و همکاران، مسئولیت‌های اجتماعی و بازاندیشی به منابع تعریف شده است. نگاه ما بازاندیشی به منابع در دسترس بوده است. زیرا منابع نامحدود نیست و باید به صرفه و با نگاه محیط زیستی مصرف کنیم. به همین جهت است که توسعه‌ی پایدار در داخل دپارتمان توسعه و سرمایه‌گذاری قرار گرفته است تا به سرمایه‌گذاری در آن متعهد باشیم.»

نسترن بنی‌جمالی، مدیر توسعه پایدار و مسئولیت‌های اجتماعی هایپراستار نیز در زمینه‌ی اقدامات این شرکت گفت: «در زمینه‌ی توانمندسازی نیروها و همکاران، مهم‌ترین اقدام ما آشنایی آنها با مفهوم توسعه پایدار و اهدافش بوده است. در زمینه‌ی مسئولیت‌های اجتماعی، استخدام توان‌یابان، جمع‌آوری باتری‌های زباله، جمع‌آوری و اهدای ۸ تن لباس دست دوم، توزیع ۱۳ تن غذا و محصولات غذایی در خیریه‌ها تنها در سال گذشته و تاسیس اولین بانک غذای ایران مهم‌ترین اقدامات بوده‌اند. در زمینه‌ی بازاندیشی به منابع نیز، ترویج استفاده از کیسه‌های پارچه‌ای به نام «اکوبگ» برای کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی، مدیریت کاهش مصرف آب و برق در فروشگاه‌ها، کاهش مصرف کاغذ، ایجاد دفتر کار سبز و در نهایت تاسیس نیروگاه انشعابی خورشیدی بخشی از اقدامات عملی این شرکت در راستای توسعه‌ی پایدار به شمار می‌رود.»

اثرات زیست محیطی نیروگاه خورشیدی هایپراستار

بنی‌جمالی در مورد اثرات محیط زیستی این نیروگاه خورشیدی گفت: «نیروگاه مارلیک هایپراستار، بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی انشعابی تهران با توان ٣۶٢ هزار کیلووات ساعت از انتشار بیش از ٣ میلیون و ۴٠٠ هزار کیلوگرم گاز دی‌اکسید کربن در طی عمر ۲۰ ساله‌ی خود جلوگیری می‌کند که ارزش این اقدام برای کاهش گازهای گلخانه‌ای، معادل کاشت جنگلی به وسعت ۱۳۶ هزار درخت در کشور است.»

امید به توسعه‌ی مفهوم مسئولیت اجتماعی شرکتی در بین شرکت‌های ایرانی

انرژی تابش خورشید به صورت سالیانه در کشورمان ایران در بازه‌ی ۱۳۰۰ تا ۲۲۰۰ کیلووات ساعت بر مترمربع است و به همین دلیل ایران جزو مناطق با پتانسیل بالا از نظر تابش انرژی خورشیدی در دنیا است، اما با وجود این ظرفیت بالا و در مقایسه با کشورهای هم‌رده و مشابه، سرمایه‌گذاری بسیار ناچیزی در این زمینه صورت گرفته است. همان‌گونه که در گزارش‌ها مشخص است، بخشی از آلودگی هوای شهرها، ناشی از فعالیت‌های نیروگاه‌های گازی و سوزاندن سوخت‌های فسیلی برای تولید برق است. به همین جهت در صورت الگوبرداری شرکت‌های بخش خصوصی از این اقدام یک شرکت پیشرو، می‌توان امیدوار بود نه تنها بخشی از ظرفیت انرژی خورشیدی در کشور بهره‌برداری شود، بلکه بتوان ناترازی میان تولید و مصرف را با انرژی پاک و تجدیدپذیر جبران و به این واسطه به حفاظت از محیط زیست نیز کمک کرد.

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران غیرشاغل مناطق روستایی و عشایری
  • ثبت نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران در آذربایجان غربی
  • افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی انشعابی استان تهران به دست هایپراستار
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟