Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمودعلی رکنی معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،  گفت: میزان تولید روزانه فاضلاب برای هر فرد در مازندران ۱۸۰ لیتر است و این عدد با توجه به جمعیت بیش از ۳ میلیون نفری مازندران حجم وسیعی است.

وی با بیان اینکه بر اساس گزارش‌های مسئولان آب و فاضلاب شهری مازندران، هر یک لیتر فاضلاب خانگی ۵ تا ۲۰ لیتر آب را آلوده می‌ کند، افزود: نداشتن سیستم تصفیه فاضلاب چالشی است که روستاییان مازندران با آن مواجه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رکنی گفت: در حال حاضر ۶ شهر مازندران از جمله ساری، بابلسر، بابل، جویبار و چالوس سیستم تصفیه فاضلاب دارند.

معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران با بیان اینکه کلنگ سیستم تصفیه فاضلاب در شهر‌های نکا، بهشهر و گلوگاه به زمین زده شد، افزود: ساخت سیستم تصفیه فاضلاب در شهر‌های نور، رویان، ایزدشهر و فریدونکنار هم در حال پیگیری است.

وی گفت: مرحله دوم سیستم تصفیه فاضلاب ساری در حال احداث است و مرحله دوم سیستم تصفیه فاضلاب در شهر‌های بابلسر، نوشهر و چالوس در حال پیگیری است.

رکنی افزود: ساخت سیستم تصفیه فاضلاب در شهر‌های آمل، قائم شهر، محمودآباد، رامسر و تنکابن نیز به زودی انجام می‌ شود.

وی با بیان اینکه با توجه به پیگیری‌ های محیط زیست مازندران در یک سال گذشته روند ساخت سیستم‌ های تصفیه فاضلاب در مازندران رو به افزایش است، گفت: با توجه به کم آبی‌ها و محدودیت منابع آبی، مدیریت یکپارچه آب و پساب و بازچرخانی آب می‌ تواند حل کننده مشکلات باشد.

معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران با بیان اینکه ۴ نوع فاضلاب خانگی، زه آب کشاورزی، روان آب و صنعتی داریم، افزود: برای راه اندازی سیستم تصفیه فاضلاب در شهر‌ها و روستا‌های مازندران باید تدابیری اندیشیده شود تا چالش‌ های زیست محیطی و حوزه منابع آب تاحدودی حل شود.

انتهای پیام/ م

مازندران سیستم تصفیه فاضلاب روستایی ندارد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بحران آب محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۶۳۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاربرد های آنتی اسکالانت در تصفیه آب چیست؟

تصفیه آب یکی از موضوعات حیاتی و اساسی در علم محیط زیست است و اهمیت حفظ کیفیت و تصفیه آب برای استفاده انسانی و صنایع بسیار بالاست. یکی از عواملی که میتواند کیفیت آب را تحت تاثیر قرار بدهد تشکیل رسوبات معدنی است. در این مقاله به بررسی کاربرد های آنتی اسکالانت در تصفیه آب میپردازیم.

مفهوم آنتی اسکالانت

آنتی اسکالانتها مواد شیمیایی هستند که استفاده کردن از آنها در فرآیند های تصفیه آب جهت جلوگیری از تشکیل رسوبات معدنی مختلف مانند کربنات کلسیم، سولفات کلسیم، مگنزیم و دیگر املاح معدنی میباشد. این مواد معمولا بعنوان افزودنی به آب اضافه می‌شوند و برای حفظ عملکرد بهینه سیستم‌ های تصفیه آب استفاده میشوند.

کاربرد های آنتی اسکالانت در تصفیه آب

آنتی اسکالانت‌ ها در تصفیه آب در بسیاری از فرآیند ها و واحد های مختلف مورد استفاده قرار گرفته اند. برخی از کاربرد های مهم آنتی اسکالانت در تصفیه آب عبارت هستند از:

آنتی اسکالانت در نیروگاه ها

در صنایعی همانند نیروگاه‌ های حرارتی و نیروگاه‌ های تولید آب شیرین از آنتی اسکالانت‌ ها بعنوان ماده افزودنی استفاده میشود تا از تشکیل رسوبات در لوله‌ ها و تجهیزات جلوگیری گردد و عمر مفید تجهیزات افزایش یابد.

اگر به دنبال خرید آنتی اسکالانت با کیفیت هستید روی لینک زیر کلیک کنید:

https://abin.ir/products/chemical-products/%D8%A2%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AA/

آنتی اسکالانت در سیستم‌ های تصفیه آب خانگی

در سیستم‌ های تصفیه آب خانگی نیز از آنتی اسکالانت‌ جهت کنترل کردن و جلوگیری از تشکیل رسوبات معدنی استفاده میشود. این مواد بعنوان یکی از عوامل اصلی حفظ کیفیت آب و افزایش عمر مفید فیلترها و تجهیزات استفاده می‌ شوند.

آنتی اسکالانت در سیستم‌های تصفیه آب شهری

در سیستم‌ های تصفیه آب شهری آنتی اسکالانت‌ ها برای کنترل نمودن تشکیل رسوبات در لوله‌ها و تجهیزات تصفیه آب مورد استفاده قرار میگیرند. این اقدام مهم به بهبود کیفیت آب شهری و جلوگیری از خرابی و کاهش کارایی تجهیزات کمک میکند.

آنتی اسکالانت در تصفیه آب آشامیدنی

در تصفیه آب آشامیدنی هم از آنتی اسکالانت‌ ها بمنظور پیشگیری از بوجود آمدن رسوبات و افزایش عمر مفید فیلتر ها و تجهیزات استفاده می‌شود. این اقدام به حفظ کیفیت آب و ارائه آب سالم و تمیز برای مصرف عمومی کمک میکند.

آنتی اسکالانت در تصفیه آب‌ صنعتی

در تصفیه آب‌ های صنعتی مانند آب‌ استخرها، آب‌ های خنک‌ کننده و آب‌ فرایند های صنعتی، آنتی اسکالانت‌ برای کنترل کردن تشکیل رسوبات و حفظ عملکرد بهینه تجهیزات مورد استفاده قرار میگیرند.

نتیجه‌ گیری

با توجه داشتن به اهمیت حفظ کیفیت و تصفیه آب استفاده از ضد رسوب هایی مثل آنتی اسکالانت‌ بعنوان ماده افزودنی در فرآیندهای تصفیه آب بسیار حیاتی است. این مواد میتوانند به بهبود کیفیت آب، افزایش عمر مفید تجهیزات و کاهش هزینه‌ های نگهداری و تعمیرات در سیستم‌ های تصفیه آب کمک کنند. با توجه به این موارد، استفاده از آنتی اسکالانت‌ها در تصفیه آب امری ضروری و غیر قابل انکار میباشد.

دیگر خبرها

  • فیلتر شنی در دستگاه های تصفیه آب صنعتی
  • پاسخ عجیب آبفا خوی به بوی بد فاضلاب: مربوط به برخی فصول سال است!
  • پالایشگاه آبادان به سوددهی ۱۲هزار میلیارد تومانی رسید
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • اعتراض مردم خوی به بوی نامطبوع تصفیه خانه فاضلاب 
  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • کاربرد های آنتی اسکالانت در تصفیه آب چیست؟
  • تخریب بیش از ۳۰۰ هکتار مزارع آلوده به فاضلاب خام در شیراز
  • ظرفیت تصفیه خانه‌های آب کرج ۶۰۰ لیتر بر ثانیه افزایش یافت