Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاپور کردی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این بیماری فرد را از لحاظ روحی بیشتر تحت تاثیر قرار می دهد بطوریکه یک زن دارای احساسی مردانه می شود و یا بر عکس آن اتفاق می افتد.
وی با بیان اینکه از سال 90 تاکنون 9 بیمار دارای اختلال دو جنسیتی (تی اس) در این استان شناسایی شده ادامه داد: تغییر جنسیت چهار نفر از این افراد با حمایت مالی بهزیستی انجام و روند درمانی مابقی آنها در جریان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون بهزیستی ایلام اظهار کرد: بیشتر این بیماران به علت طرد شدن از خانواده ها و عدم پذیرش از سوی آنها بصورت خودمعرف به بهزیستی مراجعه کرده و این اداره کل در درمان این بیماران از طریق حمایت مالی مشارکت می کند.
کردی تاکید کرد: تغییر جنسیت بر خلاف عرف عمومی که فرد از روی علاقه این کار را انجام می دهد در واقع نوعی بیماری است که فرد باید تحت درمان قرار گرفته و با سیر مراحل درمانی از جمله رای دادگاه و غیره آنرا طی کند.
وی معتقد است: این بیماران به شدت به عمل جراحی نیاز دارند تا با پیدا شدن هویت واقعی و مشخص شدن جنسیت درگیری های درونی آنها کاسته و آرامش روحی را کسب کنند.
معاون امور اجتماعی بهزیستی ایلام با بیان اینکه آمار دقیقی از این بیماران در استان در دست نیست، یادآور شد: افراد دو جنسیتی که به این اداره مراجعه می کنند پس از پذیرش و تشکیل پرونده از خدمات مشاوره ای و مددکاری، ارجاع به روانپزشک، حمایت مالی برای جراحی و غیره برخوردار می شوند.
کردی گفت: اگرچه این سازمان برای درمان این بیماران کمک مالی پرداخت می کند ولی با توجه به اینکه هزینه عمل جراحی این بیماران به نرخ آزاد حساب و زیر پوشش بیمه نیست، افراد خیر می توانند در درمان این افراد مشارکت کنند.
وی تاکید کرد: با توجه به پر هزینه بودن جراحی این بیماران افراد خیر می توانند وارد کار شده و برای رفع مشکل جنسیتی این بیماران با بهزیستی مشارکت کنند.
به گفته کردی، هزینه جراحی این بیماران بالا و در برخی مواقع فرد تی اس مجبور به انجام چند مرحله جراحی می شود.
وی همچنین خواستار اصلاح نگاه مردم به این بیماران و پذیرش آنها شد و افزود: در درجه اول خانواده ها و در مرحله بعد جامعه باید این افراد را مورد پذیرش قرار داده چراکه به عنوان یک شهروند دارای حق و حقوقی در جامعه هستند.
به گزارش ایرنا، به افرادی تی اس یا اختلال دو جنسیتی گفته می شود که در حالتی میان دو جنس مذکر و مؤنث متولد شده باشد و بطور کلی یا جزئی اندام های تناسلی مردانه و زنانه داشته باشد.
به گفته بسیاری از پزشکان، جراحی آخرین راه علاج بیماران اختلال هویت جنسی است، ولی پس از رهایی از عمل چند ساعته و تولدی دوباره، تازه مشکلات بیشتری بر سر راه شان قرار می گیرد چرا که نه قبل از عمل و نه بعد از آن حمایت های درستی از این افراد صورت نمی گیرد.
امام خمینی(ره) در سال 1363 با صدور فتوایی، عمل تغییر جنسیت را مجاز اعلام کرد و این فتوا باعث شد که مریم ملک آرا، اولین ایرانی باشد که تغییر جنسیت دهد.
بر اساس آمار پزشکی قانونی از سال 1385 تا سال 1389 تعداد یک هزار و 366 جراحی تغییر جنسیت در ایران انجام شده که 56 درصد زن و مابقی مرد هستند.
طبق آمار رسمی در ایران بین 15 تا 20 هزار تراجنسی زندگی می کنند هر چند آمار غیررسمی این عدد را تا 150 هزار نفر نیز می دانند.
7171/6119
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: روز قدس تلگرام نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی بهزیستی جنسیت درمان عمل جراحی روز قدس تلگرام نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۶۴۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۷۷ خانواده دارای فرزند چند قلو تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند

روح اله خدابنده لو گفت: پرداخت کمک هزینه معیشتی به خانواده‌های دارای فرزندان چند قلو و پرداخت کمک های موردی حسب نیاز فرزندان چند قلو مطابق دستورالعمل جامع حمایت‌های مالی از جمله خدمات و حمایت‌های بهزیستی از این خانواده‌هاست.

وی اضافه کرد: از مجموع خانواده های تحت پوشش ۶۳۳ خانوار دارای فرزند دوقلو و ۴۴ خانوار دارای فرزند سه قلو و بالاتر هستند که از خدمات بهزیستی بهره‌مند می‌شوند.

این مسئول ادامه داد: به منظور کاهش فشارهای ناشی از تولد همزمان چند نوزاد در یک خانواده و همچنین فراهم کردن امکان رشد و پرورش متعادل آنها، به خانواده های نیازمند دارای فرزندان چند قلو تا پایان ۶ سالگی فرزندان، مستمری ماهانه بر اساس دهک درآمدی و بعد خانوار و سایر خدمات حمایتی ارائه می شود که اجرای آن طبق بخشنامه های مربوطه است.

وی خاطرنشان کرد: هم اکنون ۳۰ هزار خانوار شامل ۱۰۰ هزار نفر تحت پوشش این سازمان هستند و خدمات متعددی به آنها ارائه می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • تاثیر مستقیم میکروپلاستیک‌ها بر تغییر هورمون و جنسیت جنین
  • اختلال در سامانه بیمه سلامت بیماران را کلافه کرد
  • حمایت بهزیستی از ۶۷۷ خانواده دارای فرزند چندقلو
  • ۶۷۷ خانواده دارای فرزند چند قلو تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در استان
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • آغاز طرح غربالگري بينايي کودکان 3 تا 6 سال دراستان کرمانشاه