Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، روابط عمومی بنیاد مستضعفان در واکنش به انتشار خبری در خصوص واگذاری باغ ۲۲ هزار متری موسوم به برره اطلاعیه ای صادر کرد که متن آن به شرح زیر است:

«طبق ضوابط و مقررات جاری شهرداری و طی توافق صورت گرفته با شهرداری منطقه دو در رابطه با ملک موسوم به باغ برره با مساحت 21600مترمربع واقع در خیابان فرحزادی – بلوار کوهستان در سال 1389مقررشده تا 70 درصد ملک برای ایجاد فضای سبز اختصاص یابد و در 30 درصد باقیمانده همانند موارد مشابه ، یک باب مجتمع اداری توسط مالک یعنی بنیاد مستضعفان و باهدف ایجاد ارزش‌افزوده احداث شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس و بر مبنای توافقنامه صادره در 21/12/89 پیش پروانه ساخت مجتمع توسط شهرداری منطقه صادر می‌شود .

در پی پیگیری‌های شهرداری برای اجرای طرح تفصیلی شهری و تهیه اسناد معماری اراضی دره حسنک به مساحت 134.2 هکتار که ملک باغ برره را نیز شامل می‌شود بعد از اصلاحات لازم در جلسه شماره 533 مورخ 24/9/93 کمیسیون ماده 5 نظر کارگروه فنی شهرداری دربند 4 مصوبه کمیسیون ماده 5 تصریح و به تصویب می‌رسد.

در 11 اسفند 93 طبق مصوبه کمیسیون ماده 5 و بر اساس توافق‌نامه شماره 149883/10/ 502 با شهرداری منطقه 2 مقرر می‌شود تا در قبال واگذاری سه پلاک ثبتی متعلق به بنیاد مستضعفان ، شهرداری منطقه دو اقدام به صدور پروانه ساختمانی جهت احداث مجتمع اداری ملک مذکور نماید که متأسفانه باوجود انجام تعهد بنیاد در همان تاریخ ، شهرداری تاکنون به تعهدات خود عمل‌نکرده است و تأکید می‌شود که بنیاد مستضعفان به‌عنوان نهادی پاسخگو و قانون‌مدار در هر پروژه‌ای تنها پس از صدور مجوزهای قانونی فعالیت‌های اجرایی خود را آغاز می‌کند و در این مورد نیز علاوه بر پیگیری حقوق مالکانه خود هرگونه عملیات عمرانی را منوط به صدور مجوزهای قانونی موکول کرده است.

گفتنی است، ملک موسوم به برره تاکنون به هیچ نهاد یا موسسه یا سازمانی واگذار نشده است .

در دهه 80 شهرداری منطقه اقدام به تعریض خیابان کوهستان واقع در ضلع شمالی ملک می‌کند که این فعالیت منجر به تغییر مسیر و مسدود شدن قنات واقع در ملک می‌شود که عملاً منجر به کاهش منابع آبی موردنیاز برای آبیاری باغ می‌شود و طبیعی است که بنیاد مستضعفان نه‌تنها مسئولیتی در مورد تغییر مسیر قنات بلکه امکان و مجوز احیای آن در خارج از عرصه ملک خود را ازلحاظ قوانین شهری نداشته است.

خوشبختانه با پیگیری‌های به‌عمل‌آمده و همراهی شهرداری منطقه تفاهم اولیه برای تأمین منابع آبیاری موردنیاز و نگهداری درخت‌های موجود فراهم‌شده که جای تقدیر دارد.

اخیراً نیز علیرغم اقدام قبلی کمیسیون ماده 7 و اقدام از طرف بنیاد مستضعفان ، معاونت محترم شهرسازی منطقه 2 در اسفندماه 96 اقدام به ابلاغ رأی قابل‌تجدید نظرخواهی نموده که تا قبل از مهلت قانونی و در پایان اسفندماه سال گذشته نامه اعتراض از طرف ریاست سازمان اموال و املاک بنیاد خطاب به شهردار منطقه دو تنظیم و ارسال‌شده که تاکنون به‌صورت رسمی پاسخی دریافت نشده است .

بیان مفاد رأی که قطعیت نیافته در رسانه‌ها جای سؤال دارد ولی علیرغم این موضوع ،همکاری بنیاد مستضعفان با شهرداری منطقه در ارتباط با باغ برره کماکان ادامه دارد و شایعات مربوط به خشکاندن عمدی درختان آن تکذیب می‌شود.

در انتها ضمن تأکید بر پایبندی بنیاد مستضعفان به حفظ فضای سبز شهری تا اخذ نتیجه نهایی و تعیین تکلیف باغ برره، هیچ‌گونه اقدام عمرانی یا ساختمانی برای ساخت‌وساز در ملک مذکور انجام نداده و نخواهد داد و با کمک شهرداری منطقه نسبت به حفظ و نگهداری از آن اقدام خواهد نمود. بنیاد به‌عنوان نهادی پاسخگو آماده هرگونه همکاری و تعامل با شهرداری در این رابطه فارغ از اظهارنظرهای احساسی و غیر کارشناسی است.»

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بنیاد مستضعفان شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۶۵۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه مسکن ملی پرند متری ۱۰ میلیون تومان برآورد می شود

به گزارش صدای ایران از ایسنا، آرش صیادی امروز در جریان بازدید خبرنگاران از پروژه‌های نهضت ملی مسکن شهر جدید پرند اظهار کرد: در طرح نهضت ملی مسکن، سهم شهر جدید پرند ۳۳ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی است که در مراحل مختلف ساخت قرار دارند. تعداد ۳۰۰۰ واحد مربوط به طرح اقدام ملی بوده که سال ۱۴۰۰ آغاز شده بود. از خرداد ۱۴۰۱ نیز پروژه نهضت ملی مسکن شروع شد.

وی افزود: بخشی از واحد‌های مسکونی در پرند آماده واگذاری است، اما به دلیل عدم تکمیل زیرساخت‌ها از جمله آب و فاضلاب امکان واگذاری آن وجود ندارد. در حال حاضر ۴۰۰۰ واحد برای واگذاری منتظر تامین تاسیسات بوده که تا تابستان امسال به بهره‌برداری می‌رسد. تعداد ١٧٠٠ واحد از آن مربوط به نهضت ملی مسکن است.



مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند با اشاره به ثبت نام ۲۲۰ هزار متقاضی نهضت ملی مسکن در پرند گفت: از این تعداد بیش از ۸۰ هزار نفر واوجد شرایط بودند. پس از طی دو نوبت الحاق زمین هم‌اکنون ۳۳ هزار و ۵۰۰ واحد در حال ساخت است و برای ساخت حدود ۴٠ هزار واحد زمین کم داریم. یعنی زمینی معادل ١٣٠٠ هکتار باید تامین شود. البته شهرک اعتمادیه با ظرفیت ١١ هزار واحد در حال ساخت است، اما در نهایت برای ساخت حدود ۴٠ هزار واحد زمین کم داریم.

به گفته صیادی، آورده متقاضیانی که واحد‌های آنها تا تابستان آماده می‌شود حدود ۷۰۰ میلیون تومان بوده که هزینه ساخت واحد‌ها با مشاعات آنها تقریبا ۱۰ میلیون تومان در هر متر مربع برآورد می‌شود.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند در توضیح هزینه ساخت واحد‌ها گفت: تلاش وزارت راه و شهرسازی و مجموعه دولت این بوده تا قیمت نهضت ملی مسکن را مدیریت کند و تقریبا یکسان باشد. اما واقعیت این است که تورم با قیمت‌ها همخوانی ندارد. وزارت راه و شهرسازی قیمت زمین را از مسکن حذف کرده تا هزینه ساخت کاهش یابد. البته با توجه به اینکه قرارداد‌ها مشمول تعدیل می‌شود از متقاضیان نهضت ملی مسکن می‌خواهیم به‌موقع نسبت به تامین آورده خود اقدام کنند.

وی اعلام کرد: هم‌اکنون ۸۰۰ واحد برای هنرمندان و خبرنگاران معرفی شده که وزارت ارشاد در حال ساخت و در مرحله بتن‌ریزی قرار دارد.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند درباره واحد‌های خالی این شهر گفت: سال گذشته ۱۳ هزار واحد مسکونی خالی شناسایی و هم‌اکنون ۱۰ هزار واحد به سازمان امور مالیاتی برای اخذ مالیات معرفی شده است؛ البته احتمال وجود ۳۰۰۰ واحد خالی از سکنه دیگر در این شهر جدید وجود دارد.

صیادی با بیان اینکه خرید و فروش امتیاز نهضت ملی مسکن غیر قانونی است، بیان کرد: امتیاز هیچ هویت حقوقی ندارد و امکان دارد افراد دارنده امتیاز از آن حذف شوند؛ بنابراین مردم بدانند این قرارداد بسیار پرریسک است و امکان دارد تمام سرمایه خود را از دست بدهند.

دیگر خبرها

  • ساخت پارکینگ‌های محلی منطقه‌ای و ارتقاء ایمنی شهروندان در دستور کار شهرداری منطقه۱۶ باشد
  • آئین تکریم مدیرعامل سابق و معارفه سرپرست جدید بانک سینا برگزار شد
  • ۱۵ تغییر کاربری غیرمجاز در آمل قلع و قمع شد
  • جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری تهران در پرونده ۷۷ میلیاردی
  • ساخت ۹۵۰۰ واحد مسکونی در ۳ منطقه پایتخت
  • قیمت مسکن ملی پرند؛ متری ۱۰ میلیون تومان
  • هزینه مسکن ملی پرند متری ۱۰ میلیون تومان برآورد می شود
  • هزینه مسکن ملی پرند متری ۱۰ میلیون تومان
  • فرونشست زمین در خیابان علامه مجلسی / لوله ۳۰۰ میلی‌متری آب شکست
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه