Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛​­ محمد علی کریمی در گفتگو با رادیو اقتصاد با اشاره به پرداخت سپرده های 98 درصد از 3 میلیون سپرده گذار متضرر در موسسات غیر مجاز افزود: سپرده گذاران موسسه آرمان، افضل توس و البرز ایرانیان تا 100 میلیون تومان، سپرده گذاران موسسه فرشتگان تا 200 میلیون تومان و سپرده گذاران موسسه ثامن الحجج تا سقف 300 میلیون تومان را دریافت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه سپرده گذاران باید به بانکها عامل تعیین شده برای پرداخت سپرده ها مراجعه کنند گفت: بانک ملل مسئول پرداخت موسسه آرمان یا وحدت،​ بانک آینده پرداخت موسسه افضل توس،​ بانک تجارت مسئول پرداخت موسسه البرز ایرانیان ، بانک کاسپین پرداخت موسسه فرشتگان و بانک پارسیان مسئول پرداخت موسسه ثامن الحجج شده است.

سخنگوی بانک مرکزی با بیان اینکه جزئیات نحوه پرداخت این موسسات در وب سایت بانکهای عامل اعلام خواهد شد ادامه داد: طبق برنامه ریزی انجام شده زمان انجام این پرداختها از امروز بود که براساس درخواست بانکها و موسسات برای انجام هماهنگی های نهایی این کار به دوشنبه واگذار شد.

کریمی گفت: با شروع این پرداختها 99/5 درصد افراد سپرده گذاران موسسات غیر مجاز تصویه خواهند کرد و فقط پرداخت مبالغ درشت پس از شناسایی دارایی های این موسسات انجام خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه بانک مرکزی به پشتوانه دارایی های شناسایی شده از این موسسات خط اعتباری مشخص کرده است افزود: این پرداختها در برخی بانکها در همه شعبات و در بعضی بانکها در شعبات مشخص انجام می شود که فهرست­آنها در وب سایت بانکها اعلام خواهد شد.

سخنگوی بانک مرکزی با بیان اینکه این پرداختها تا پایان تیرماه به پایان خواهد رسید ادامه داد: درصورت بروز مشکل از سوی بانکها برای سپرده گذاران ،​ بانک مرکزی باشماره 29954855 آماده پاسخگویی خواهد بود.

­

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: پرداخت موسسات غیر مجاز دوشنبه محمد علی کریمی رادیو اقتصاد البرز ایرانیان بانک کاسپین موسسه فرشتگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۷۰۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه

آفتاب‌‌نیوز :

عبدالجلال ایری، با اشاره به گلایه مردم از اقساط بالای وام مسکن، گفـت: یکی از گلایه‌های مردم در سال‌های اخیر که با افزایش قیمت مسکن در سراسر کشور به ویژه کلانشهر‌ها بالاخص پایتخت مواجه بودیم، بالا بودن اقساط وام مسکن در برابر قدرت خرید پایین وام‌ها است. در کلانشهر تهران، برای خرید خانه به زوجین وام ۹۶۰ میلیون تومانی پرداخت می‌شود که اقساط آن حدود ۱۹ میلیون تومان است. این در حالی است میانگین قیمت هر متر خانه در پایتخت در سال جاری به بیش از ۸۰ میلیون تومان رسیده و با وام پرداختی تنها ۱۲ متر خانه می‌‎توان خریداری کرد.

این نماینده مردم در مجلس ادامه داد: اقساط سنگین وام مسکن و دلایل ناتوانی یا عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مسکن با بازه پرداخت طولانی‌تر و اقساط متعادل‌تر و نیز مبلغ بیشتر موضوعی است که حتما باید مورد بررسی و ارزیابی دقیق قرار بگیرد. یکی از موضوعاتی که به تصمیم‌گیری بهتر ما در این مورد کمک می‌کند، ارزیابی نحوه پرداخت وام در کشور‌های دیگر با میزان توسعه یافتگی متفاوت است.

وی افزود: با یک جست‌وجو ساده در این مورد متوجه می‌شویم که عمده کشور‌های پیشرفته دنیا برای خرید خانه تسهیلاتی با بازپرداخت ۲۰ الی ۳۰ ساله دارند که مبلغ تسهیلات نیز بخش قابل توجهی از مسکن‌ها را شامل می‌شود البته که متقاضیان از یک فرآیند اعتبارسنجی و رتبه بندی دشوار و سخت‌گیرانه‌ای عبور می‌کنند. اما نکته مثبت این نوع سیستم وام دهی این است که متقاضیان تسهیلات مسکن، بخش عمده‌ای از نرخ خانه را وام دریافت کرده و برای خانه دار شدن به آورده کمتری نیاز دارند.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس در مورد عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات با اقساط بلند مدت، اضافه کرد: به نظر می‌رسد یکی از دلایل اصلی عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات بلند مدت مانند وام مسکن، بی ثباتی اقتصادی است. چرا که با افزایش تورم و نواسانات اقتصادی در طول سالیان بازپرداخت وام، بانک‌ها دچار ضرر و زیان هنگفتی می‌شوند از این رو عمده بانک‌ها برای عبور از شرایط دشوار اقتصادی به سمت بنگاه‌داری و سرمایه‌گذاری در حوزه‌های سودآوری با بازه زمانی کم دارند.

ایری اضافه کرد: شاید اگر نرخ سود بانک‌ها در حوزه مسکن بر اساس تورم شناور باشد، بانک‌ها اقبال بیشتری برای ورود به این حوزه پیدا کنند. البته که قطعا دلایل دیگری هم دارد که همانگونه که پیشتر بیان کردم، باید مورد بررسی کارشناسان اقتصادی قرار بگیرد.

منبع: خبرگزاری خانه ملت

دیگر خبرها

  • خبر مهم برای مستاجران افغانستانی
  • جزئیات پرداخت ارز به زائران حج
  • نقدینگی کنترل نمی‌شد، گرفتار ابَر تورم می‌شدیم
  • همه باید در قبال مسئولیتی که به ما سپرده شده است کار جهادی انجام دهیم
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • متقاضیان وام دست به عصا رانندگی کنند!
  • انجام ۶۰ نظر سنجی در موسسه افکارسنجی ملت
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • فرآیند تخلیه و بارگیری بنادر هرمزگان با الگوگیری از بندرشانگهای چین اصلاح خواهد شد
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!