Web Analytics Made Easy - Statcounter

نظام رتبه بندی تایمز فهرست ۲۵۰ دانشگاه های برتر جوان با قدمتی زیر ۵۰ سال را منتشر کرد و دانشگاه های صنعتی نوشیروانی بابل، صنعتی اصفهان و گیلان در بین این دانشگاه ها حضور دارند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از به نقل از مهر، دکتر محمدجواد دهقانی سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) با اعلام این خبر افزود: پایگاه رتبه بندی تایمز فهرست سال ۲۰۱۸  دانشگاه های جوان دنیا با قدمتی کمتر از ۵۰ سال را منتشر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: این هفتمین فهرست دانشگاه های برتر جوان است که در دنیا از سال ۲۰۱۲ تا کنون به صورت سالانه توسط پایگاه رتبه بندی تایمز انجام شده است.

دهقانی افزود: تایمز در سال ۲۰۱۸ در رتبه بندی دانشگاه های جوان، تعداد دانشگاه های مورد بررسی خود را از ۲۰۰ دانشگاه در سال ۲۰۱۷ به ۲۵۰ دانشگاه در سال ۲۰۱۸ افزایش داده است و سهم جمهوری اسلامی ایران از دانشگاه های جوان و برتر دنیا شامل ۳ دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه گیلان است که به ترتیب رتبه ۵۵، ۱۵۰-۱۰۱ و ۲۵۰-۲۰۱ را کسب کرده اند.

وی گفت: دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل و دانشگاه گیلان اولین حضور خود را در جمع دانشگاه های جوان در رتبه بندی تایمز تجربه می کنند.

در جدول زیر عملکرد سالانه دانشگاه های کشور در رتبه بندی دانشگاه های جوان تایمز نمایش داده شده است.

 نام دانشگاه سال ۲۰۱۸  سال ۲۰۱۷  سال ۲۰۱۶  سال ۲۰۱۵ سال ۲۰۱۴  سال ۲۰۱۳  سال ۲۰۱۲ دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل ۵۵ - - - - - - دانشگاه صنعتی اصفهان ۱۰۱-۱۵۰ ۱۰۱-۱۵۰ ۱۰۱-۱۵۰ ۶۳ ۹۲ - - دانشگاه گیلان ۲۰۱-۲۵۰ - - - - - -

سرپرست ISC گفت: دانشگاه های برتر کشور همچون دانشگاه تهران، صنعتی امیرکبیر، صنعتی شریف، علوم پزشکی تهران، علم و صنعت، شیراز و دیگر دانشگاه هایی که در دیگر رتبه بندی های تایمز حضور داشته اند، دارای قدمتی بیش از ۵۰ سال هستند و لذا نمی توانند در رتبه بندی دانشگاه های جوان حضور یابند.

وی افزود: دانشگاه نوشیروانی بابل به عنوان برترین دانشگاه کشور در رتبه بندی جهانی تایمز و اکنون به عنوان برترین دانشگاه کشور در رتبه بندی دانشگاه های جوان تایمز، توانسته بعد از دو دانشگاه کوچ و سابانچی ترکیه، مقام سوم دانشگاه جوان را در بین کشورهای منطقه و اسلامی را از آن خود کند.

رتبه بندی تایمز یکی از مشهورترین نظام های رتبه بندی بین المللی است که هر ساله دانشگاه های برتر دنیا را بر اساس ۱۳ شاخص عملکردی در قالب ۵ معیار کلی آموزش، پژوهش، استنادات، درآمد صنعتی و وجهه بین المللی جهت انجام مقایسه های جامع و متوازن مورد ارزیابی و رتبه بندی قرار می دهد.

شاخص های رتبه بندی دانشگاه های جوان در تایمز

وزن معیار

معیار

شاخص

وزن شاخص

۳۰ درصد

آموزش

بررسی شهرت: آموزش

۱۰ درصد

نسبت مدرک دکتری به تعداد اعضای هیأت علمی

۸ درصد

نسبت تعداد کل دانشجویان به اعضای هیأت علمی

۶ درصد

نسبت مدرک دکتری به کارشناسی ارائه شده توسط مؤسسه

۳ درصد

درآمد مؤسسه نسبت به تعـداد اعضای هیأت ­علمی

۳ درصد

۳۰ درصد

پژوهش

بررسی شهرت: پژوهش

۱۲ درصد

درآمد پژوهش

۹ درصد

تعداد مقالات منتشر شده به ازای اعضای هیأت علمی

۹ درصد

۳۰ درصد

استنادات

تأثیر- میانگین تعداد استنادها به ازای مقالات منتشر شده،

۳۰ درصد

۲.۵ درصد

درآمد صنعتی

درآمد پژوهشی حاصل از صنعت(به ازای اعضای هیأت علمی)

۲.۵ درصد

۷.۵ درصد

وجهه بین ­المللی

نسبت اعضای هیأت علمی بین‌المللی به بومی

۲.۵ درصد

نسبت دانشجویان بین‌المللی به بومی

۲.۵ درصد

سهم مقالات منتشر شده مشترک با نویسندگان همکار بین‌المللی

۲.۵ درصد

در ارزیابی دانشگاه های جوان، جهت انجام بررسی های مطلوبتر، به شاخص های نظرسنجی شهرت دانشگاهی وزن کمتری اختصاص داده شده است.  همچنین در رتبه بندی تایمز از سه منبع اطلاعاتی شامل ۱- اطلاعات حاصل از نظرسنجی ها، ۲- اطلاعات ارائه شده از سوی دانشگاه ها و ۳- اطلاعات پژوهشی دانشگاه ها در پایگاه استنادی اسکوپوس جهت محاسبه شاخص ها و نمرات بهره گرفته شده است.

در سال ۲۰۱۸ دانشگاه علم و صنعت هنگ کنگ با غلبه بر مؤسسه پلی تکنیک فدرال لوزان سوئیس که سه سال متوالی رتبه نخست دانشگاه های تازه تاسیس دنیا را از آن خود داشت، توانست حائز عنوان برترین دانشگاه جوان دنیا شود.

مؤسسه پلی-تکنیک فدرال لوزان سوئیس رتبه دوم دنیا و دانشگاه صنعتی نانیانگ سنگاپور رتبه سوم دنیا را در این فهرست از آن خود کرده اند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: گیلان دانشگاه دانشگاه برتر دانشگاه جوان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل صنعتی اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۷۲۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنیس کمتر از ۱۲ سال غرب آسیا؛ پسران ایران به دیدار رده‌بندی رفتند

  به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، رقابت‌های تنیس کمتر از ۱۲سال غرب آسیا که از سوم تا هشتم اردیبهشت ماه به میزبانی اردن آغاز شده بود امروز ادامه یافت که تیم ایران با قبول شکست ۲ بر یک برابر عربستان، باید برای کسب مقام سومی به میدان برود.   تیم پسران کشورمان در بازی نخست انفرادی توسط امیرکسری رنجبر به پیروزی رسید، اما در بازی دوم آراد زینلی نتوانست به برتری دست یابد، در ادامه تکلیف تیم برنده به دیدار دونفره کشیده شد که عربستان در نهایت ۲ بر یک برنده شد تا شاگردان امیرحسین اسفندیاری شانس حضور در فینال را از دست بدهند.   امیرکسری رنجبر، رادین تقوی و آراد زینلی با هدایت امیرحسین اسفندیاری و لاوین حکیمی، شایلین ظفریکایی و سوگند عالیشاهی با هدایت هنگامه عزیزی در این مسابقات حضور یافتند. سرپرستی این تیم نیز بر عهده سیدرضا کافی رئیس هیات تنیس خراسان شمالی است. رقابت‌های تنیس کمتر از ۱۲سال غرب آسیا از سوم تا هشتم اردیبهشت ماه به میزبانی اردن آغاز شده و در حال برگزاری است.   گفتنی است در همین مسابقات، تیم دختران کشورمان موفق شد عنوان قهرمانی را از آن خود کند.

دیگر خبرها

  • پایان غمگین قصه امین اسماعیل‌نژاد در ایتالیا
  • افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران
  • لحظه انتقال جسد جوان غرق شده در میان آب‌های خروشان در ارومیه
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی با رتبه‌بندی آنها
  • ۲ انیمشن ایرانی به جشنواره معتبر انسی راه یافتند
  • تنیس کمتر از ۱۲ سال غرب آسیا؛ پسران ایران به دیدار رده‌بندی رفتند
  • تنیسورهای کمتر از ۱۲ سال ایران به دیدار رده‌بندی رفتند
  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی
  • فیلم محاصره وزیر جوان دولت رئیسی در میان مردم معترض
  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲