Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت: بیمه و مهر اصالت از چالش های هنرمندان صنایع دستی است.

به گزارش ایسنا، سیف‌الله فرزانه در نشست با هنرمندان صنایع‌دستی  که در اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری این استان برگزار شد، ضمن گرامیداشت روز جهانی صنایع‌دستی  اظهار کرد: برخی هنرمندان دارای برند جهانی صنایع‌دستی را نمی‌شناسیم از این‌ رو باید هنرمندان را در جامعه معرفی کرده و به مطالبات آنها رسیدگی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اعتلای صنایع‌دستی را هدف اصلی روز جهانی صنایع دستی دانست و گفت: خرید صنایع‌دستی و محصولات گردشگری سبب اشتغال پایدار و بازگشت سرمایه می‌شود.

فرزانه با بیان این که آموزش در حوزه  صنایع دستی باید در دستور کار قرار بگیرد تا در بازار رقابت خارجی توازن برقرار شود خاطرنشان کرد: پراکندگی هنرمندان، نبود بازارچه‌های صنایع‌دستی،  بیمه و مهر اصالت از چالش های این حوزه است و برای احیای هنرهای صنایع‌دستی متروکه باید آموزش را سرلوحه کار قرار دهیم.

مدیرکل اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری مازندران یادآور شد: تنها با آموزش و احیای صنایع دستی مناطق مازندران می‌توان  به جد در زمینه بازاریابی و فروش محصولات اقدام کرد تا اشتغال پایدار با توجه به حوزه زیرساختی در صنایع‌دستی صورت بگیرد.

وی گفت: تأمین مواد اولیه از دغدغه‌های فراروی است و نباید آموزش و کارهای زیربنایی در صنایع‌دستی رها شود.

فرزانه تصریح کرد: باید توجه جدی به دغدغه‌های هنرمندان صنایع‌دستی صورت گیرد و اگر قرار است صنایع‌دستی جایگاه دوم بعد از کشاورزی داشته باشید به هنرمندان رسیدگی و توجه شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام منطقه مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۸۷۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: ۵۹ شیء تاریخی از سوی یک خانواده ملایری به اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ملایر اهدا شد و پس از تعیین قدمت در مخزن‌های نگهداری و در موزه‌های استان در معرض دید عموم قرار می‌گیرد.

به گفته معصوم علیزاده این آثار تاریخی مربوط به دوره‌های پیش از تاریخ، تاریخی و دوره اسلامی است که پدر مسعود محبی، اهدا کننده این اشیاء، آنها را خریداری و در موزه شخصی نگهداری کرده است.

او همچنین گفت: این اشیاء قدیمی هم اکنون به رایگان در اختیار موزه‌های استان قرار گرفته است و با نام اهدا کننده در معرض دید عموم قرار می‌گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • معرفی ریسباف محور طرح های سرمایه گذاری گردشگری اصفهان
  • نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان
  • ثبت جشنواره «گل محمدی و گلاب» شهابیه خمین در تقویم ملی
  • بوم‌گردی عشایری در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • برگزاری آزمون مهارت سنجی گلیم بافی در البرز
  • معرفی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری همدان در نمایشگاه اکسپو