Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیش از یکماه پیش رئیس‌جمهوری آمریکا به وعده خود درباره برجام عمل کرد و از آن خارج شد. بلافاصله پس از این اقدام ترامپ وزیر خزانه‌داری آمریکا از لغو مجوز فروش هواپیماهای بوئینگ به ایران خبر داد.

استیون منوچین گفته بود: خروج آمریکا از توافق هسته‌ای ایران به این معناست که مجوز بوئینگ برای فروش میلیاردها دلار هواپیمای تجاری و مسافربری به ایران، لغو خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجوزهای فعلی برای فروش هواپیماهای بوئینگ و ایرباس به ایران، با تصمیم اخیر دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا بی‌اعتبار بوده و لغو می‌شود.

چندی بعد کمپانی بوئینگ نیز فسخ قرارداد فروش هواپیما به ایران خبر داد. سخنگوی بوئینگ در این‌باره گفته بود: «همانطور که از ابتدای این فرآیند گفته‌ایم، همچنان مقررات دولت آمریکا را دنبال می‌کنیم.»

در حالی مسئولان و مقامات ذی‌ربط خارجی در قراردادهای فروش هواپیما به کشورمان به صراحت موضع خود را اعلام کرده‌اند که طی سی و چند روز اخیر به جز یک "وعده" آنهم از سوی مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، سایر مسئولان داخلی در شاهکار خود خوانده وزیر راه و شهرسازی از اظهارنظر در این رابطه خودداری کرده‌اند.

19 اردیبهشت امسال با اشاره به خروج آمریکا از برجام گفته بود: در خصوص قراردادهای خرید هواپیما از ایرباس و بوئینگ به مدت 2 هفته بررسی های لازم را انجام می دهیم و پس از آن نظر خود را در رابطه با این قراردادها و وضعیت خرید هواپیما اعلام می کنیم.

فرزانه شرفبافی افزود: با توجه به سیاست های دولت و اظهارات رئیس جمهوری، هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در خصوص قراردادهای خرید هواپیما از کمپانی های ایرباس و بوئینگ به مدت دو هفته بررسی های لازم را انجام می دهد.

وی تصریح کرد: پس از این مدت نظر خود را در رابطه با این قراردادها و وضعیت خرید هواپیما اعلام می کنیم.

به گزارش تسنیم، فخریه کاشان قائم مقام سابق و مشاور کنوی وزیر راه و شهرسازی از ارائه هرگونه اطلاعاتی درباره قرارداد ایرباس خودداری می‌کند. مقام عالی‌رتبه وزارت راه و شهرسازی نیز که همواره بر دسترسی آزاد مردم به اطلاعات تاکید دارد در حاشیه رونمایی از ایده‌های برتر ترمینال ایرانشهر فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) با این استدلال که صحبت درباره قراردادها با منافع ملی در تضاد است از اظهارنظر درباره شاهکار خود طفره رفت. شاید او هنوز باور نکرده که قراردادها فسخ شده و قرار نیست هواپیمایی تحویل ایران‌ایر شود.

انتهای پیام/

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۸۹۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جمهور: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است

رئیس جمهور با تاکید بر رویکرد جمهوری اسلامی ایران نسبت به توسعه روابط تجاری و اقتصادی با کشورهای آفریقایی، شرکت در اجلاس ایران و آفریقا و بازدید از نمایشگاه اسکپو را فرصتی بسیار ارزشمند جهت آشنایی هر چه بهتر و بیشتر مسئولان قاره آفریقا با ظرفیت‌های جمهوری اسلامی ایران در بخش‌های مختلف دانست و بر آمادگی ایران برای تبادل این ظرفیت‌ها تاکید کرد.

به گزارش ایسنا،‌ در حاشیه دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا "کنستانتینو چیونگا" معاون رئیس جمهور زیمبابوه با رئیس جمهور دیدار کرد.

سید ابراهیم رئیسی نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا را نگاهی راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی دانست و با اشاره به روابط بسیار خوب ایران و زیمباوه، بر عزم مسئولان عالی دو کشور برای گسترش و ارتقای سطح همکاری‌ها تاکید کرد.

رئیس جمهور با تاکید بر رویکرد جمهوری اسلامی ایران نسبت به توسعه روابط تجاری و اقتصادی با کشورهای آفریقایی، شرکت در این اجلاس و بازدید از نمایشگاه اکسپو را فرصتی بسیار ارزشمند جهت آشنایی هر چه بهتر و بیشتر مسئولان قاره آفریقا با ظرفیت‌های جمهوری اسلامی ایران در بخش‌های مختلف دانست و بر آمادگی ایران برای تبادل این ظرفیت‌ها تاکید کرد.

معاون رئیس جمهور زیمبابوه نیز در این دیدار با اشاره به سابقه دیرینه و دوستانه روابط دو کشور به ویژه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، خواستار گسترش تعاملات و همکاری‌های تجاری و اقتصادی بیشتر با ایران بر پایه این روابط نزدیک و قدیمی شد.

کنستانتینو چیونگا ضمن تشکر از برگزاری موفق اجلاس بین‌اللملی ایران و آفریقا، سیاست جمهوری اسلامی ایران در قبال کشورهای آفریقایی را اصولی و اطمینان‌بخش عنوان و بر آمادگی کشورش برای توسعه همکاری‌ها با ایران تاکید کرد.

معاون رئیس جمهور زیمبابوه با اشاره به عزم مسؤلان این کشور برای اجرای توافقات صورت گرفته با ایران در سفر سال گذشته دکتر رئیسی به این کشور، از اجرایی شدن بخشی از این توافقات خبر داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود
  • امیرعبدالهیان: روابط ایران با قاره آفریقا مبتنی بر احترام متقابل و منافع مشترک است
  • روابط ایران با قاره آفریقا مبتنی بر احترام متقابل و منافع مشترک است
  • نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • رئیس جمهور: نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • رئیس جمهور: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • تامین منافع متقابل در تعامل ایران و کشور‌های آفریقایی