Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- اظهارات اهانت آميز رئيس جمهور آمريکا در نشست جي هفت، واکنش ديگر اعضاي اين نشست را بهمراه داشت.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري آريا، «دونالد ترامپ» رئيس جمهوري آمريکا شامگاه شنبه با انتقاد از اظهارات نخست وزير کانادا، امضاي خود از بيانيه مشترک نشست سران گروه هفت « جي 7 » را پس گرفت.
ترامپ در صفحه توئيتر خود نوشت: نخست وزير کانادا در ديدارها، بسيار آرام و مطيع بود که تا آنجا را ترک کردم، به کنفرانس خبري برود و بگويد که «تعرفه‌هاي آمريکا توهين‌آميز است» و او «زير بار نخواهد رفت».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسيار ضعيف و فريبکارانه. تعرفه‌هاي ما نتيجه تعرفه‌هاي 270 درصدي او بر محصولات لبني است!
بنابر اين گزارش، دونالد ترامپ، رئيس جمهور آمريکا همچنين در کنفرانس خبري گروه هفت با بيان اينکه ما روابطي عالي با سران ديگر کشورها مانند کانادا داريم، اما دراين حال هشدار داد: «اگر شرايط تغيير نکند، ما با کشورهايي که قراردادهاي نادرست با آمريکا بسته اند، تجارت نخواهيم کرد.»
خبرگزاري رويترز در گزارشي از لامالبه کانادا نوشت دونالد ترامپ رئيس جمهور آمريکا شنبه شب با انتقاد شديد از جاستين ترودو نخست وزير کانادا و با اعلام تلويحي اين مسئله که واشنگتن احتمالا تعرفه هاي گمرکي بر واردات خودرو را حفظ خواهد کرد، تلاشهاي سران گروه هفت را براي اتخاذ يک جبهه مشترک در زمينه تجاري مختل کرد.
رئيس جمهور آمريکا که روز شنبه حضور خود را در نشست سران گروه هفت در لامالبه کانادا کوتاه کرد، شنبه شب اعلام کرد از نمايندگان خود در نشست گروه هفت خواسته است از تاييد بيانيه مشترکي که سران اين گروه تهيه کرده اند، خودداري کنند. ترامپ با اين کار تلاشهاي سران گروه هفت را براي دستيابي به يک اجماع شکننده ميان آمريکا و شرکاي تجاري اصلي اين کشور در گروه هفت به بن‌بست کشاند.

بيانيه گروه هفت
بيانيه گروه هفت سياست هاي حمايتي از صنايع داخلي را محکوم کرد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه، بيانيه پاياني نشست سران هفت کشور صنعتي جهان سياست هاي حمايتي از صنايع داخلي کشورها را محکوم کرد.
در اين بيانيه، بر احترام به نقش اساسي نظام تجاري بين المللي، که بر پايه مقرراتي بنا نهاده شده باشد، تاکيد شد. طرف‌هايي اروپايي بر گنجاندن قيد «جمعي» براي اين «مقررات» تاکيد کردند.
به گزارش آسوشيتدپرس از کبک، جاستين ترودو، نخست وزير کانادا اعلام کرد تمامي هفت کشور عضو گروه هفت علي‎رغم تنش هاي تجاري با آمريکا بيانيه پاياني اين نشست را امضا کردند.
نخست وزير کانادا اعلام کرد تدابير اعمال شده اين کشور عليه آمريکا مبني بر وضع تعرفه هاي تلافي جويانه ادامه خواهد داشت.
نخست وزير کانادا در يک کنفرانس خبري گفته بود که به ترامپ هشدار داده است از يک ژوئيه (10 تير) در اقدامي تلافي جويانه، تعرفه‌هايي سنگين روي کالاهاي آمريکايي وضع خواهد کرد.
نخست وزير کانادا که ميزبان نشست دو روزه سران گروه هفت در استان کبک بود، در کنفرانس مطبوعاتي خود به تدابيري اشاره کرد که ممکن است کانادا ماه آينده در واکنش به اقدام آمريکا در اعمال حقوق گمرکي بر واردات فولاد و آلومينيوم از کانادا، اتحاديه اروپا و مکزيک وضع کند. ترودو تصريح کرد:" ما کانادايي‌ها آدمهايي مودب و معقول هستيم اما زير بار حرف زور نخواهيم رفت."

واکنش ها به اظهارات توهين آميز ترامپ
دفتر «جاستين ترودو» نخست وزير کانادا با صدور بيانيه‌اي در توئيتر، به اظهارات اهانت آميز رئيس جمهوري آمريکا در پايان نشست سران «جي هفت» واکنش نشان داد و اعلام کرد که ترودو همه مواضع خود را پيش از اين هم در مجامع عمومي و خصوصي مطرح کرده بود.
در بيانيه دفتر ترودو در واکنش به اين اظهارات آمده است: نخست وزير مطلبي نگفته است که پيش از اين در گفت وگوهاي علني و غيرعلني با رئيس جمهوري آمريکا مطرح نکرده باشد.
بيانيه مي‌افزايد: دولت هم‌اکنون روي دستاوردهاي نشست جي هفت متمرکز است.
در همين حال سخنگوي دولت کانادا در واکنش به سخنان ترامپ بر ضد جاستين ترودو تاکيد کرد نخست وزير کانادا چيزي نگفت که پيش از اين چه به صورت علني و چه در مذاکرات خصوصي خود با رئيس جمهور آمريکا نگفته باشد.
سخنگوي دولت کانادا افزود جاستين ترودو همچنان تمرکز خود را بر روي آنچه در نشست سران گروه هفت در لامالبه بر روي آن توافق شده است، حفظ خواهد کرد.
يک مقام اتحاديه اروپا گفت:ما همچنان به بيانيه اجلاس گروه هفت پايبند هستيم.
 به گزارش خبرگزاري رويترز ، يک مقام اتحاديه اروپا بعد از آنکه دونالد ترامپ رئيس جمهوري آمريکا در توييتر اعلام کرد ديگر بيانيه پاياني اجلاس گروه هفت را تائيد نمي کند، گفت ما همچنان به اين بيانيه که تمام شرکت کنندگان در مورد آن توافق کردند، پايبند هستيم.
يک منبع آگاه در رياست جمهوري فرانسه نيز اعلام کرد امانوئل مکرون رئيس جمهور اين کشور هنگام پرواز هواپيمايش از کانادا به فرانسه، از توئيت دونالد ترامپ آگاه شده اما هنوز در اين باره اظهار نظر نکرده است.
امانوئل مکرون  رئيس جمهور فرانسه هم در پايان نشست هفت گفت: جبهه متحد اروپايي در برابر رئيس جمهور آمريکا وي را به اذعان به رعايت مقررات تجارت بين المللي ملزم ساخت.
به گزارش خبرگزاري رويترز، رئيس جمهور فرانسه در پاسخ به سئوال خبرنگار لوموند که پرسيد : رئيس جمهور آمريکا با ژست جنگ تجاري با فرانسه وارد اين نشست شد اما در نهايت بيانيه پاياني را به جز در موضوع آب و هوا امضا کرد. اين مهم چگونه ممکن شد و با توجه به اينکه بيانيه هاي گروه هفت الزام آور نيست، آيا مي توان به قول آمريکا اعتماد کرد؟ ، گفت:
 گوش کنيد. نخست اينکه رئيس جمهور ترامپ در اين نشست خودش را در برابر يک جبهه متحد ديد. تصور کنيد اگر با هم اختلاف داشتيم چه مي شد. بر اين باورم که داشتن اين موضع واحد مخصوصا در سطح اروپا يکي از دلايل ( نرم شدن ترامپ) بوده است. رئيس جمهور ترامپ همچنين در باب سياست خارجي تمايل نداشته است منزوي شود. در زمينه اقيانوس ها نيز تلاش زيادي انجام شد تا توافقي هفت طرفه داشته باشيم و به آن نزديک هم بوديم. من فکر مي کنم آمريکا نقشي در تقابل با تاريخ اش را ايفا مي کند: اينکه شما در ميان هفت کشوري که قدرت هاي توسعه يافته است و مي خواهند با هم هماهنگ باشند، تنها باشيد. در مورد سياست خارجي و تجارت، آمريکا نخواسته است که منزوي بشود. بايد بگويم هماهنگي ما نخست با ژوستين ترودو نخست وزير کانادا در دو روز گذشته و هماهنگي با قدرت هاي اروپايي در روز گذشته کارايي خودش را در اين زمينه داشته است. اما نکته دوم اين است که بايد واقع گرا بود و من منتظر اقدامات عملي هستم. مواضع مطروحه در اينجا دو موضوع ر ا در نظر گرفت که يکي تبادل نظر ها و بحث ها براي امضاي يک متن است که بر اين اساس ما همه متني را امضا کرديم داير بر شناسايي مقررات تجارت بين الملل، اهميت مدرن سازي آن و داشتن يک تجارت عادلانه و هماهنگ؛ من فکر مي کنم جدا از اينکه ممکن است در چند هفته آينده خلاف اين اظهار نظر علني مان عمل کنيم يا نه، همين مقدار هم يک پيشرفت بوده است. از سوي ديگر اين نشست اجازه داد مسايل به صورت روشن با آمريکا طرح شود. من به رئيس جمهور درباره واقعيت برخي از خدمات و روابط تجاري مان و تعرفه ها توضيح دادم. فکر مي کنم اين تبادل نظر ها مهم است که اجازه داد برخي نقاط کور روشن شود. در هر صورت اين روند خيلي از آنچه تلاش مي شود آمريکا در اين معادله قرباني شده فرض شود دور است. در عين حال واقعا کسري تجاري به دليل تعرفه ها نيست. اين موضوع ناشي از دلايل زيادي است و در اقتصاد جهاني شده فقط روابط دوجانبه نيست که تاثيرگذار است. من مثال اتحاديه اروپا را مطرح کردم که اعضا بين خودشان کسري تجاري دارند اما تعرفه اي وجود ندارد.

ترامپ به دنبال چيست؟
رويترز نوشت: حمله لفظي شديد دونالد ترامپ به نخست وزير کانادا پس از دو روز رايزنيهاي سران گروه هفت که با بحث و جدلهاي زيادي هم همراه بود، اتفاق افتاد. علاوه بر اختلافات آشکار ميان آمريکا و شرکايش در گروه هفت در خصوص حقوق گمرکي مد نظر ترامپ، در نشست لامالبه رئيس جمهور آمريکا بازگشت روسيه به گروه هفت را خواستار شد که با مخالفت اروپاييها مواجه گشت.
روسيه پس از انضمام شبه جزيره کريمه اوکراين به خاک خود در سال دو هزار و چهارده از گروه هفت اخراج شد.
اروپايي‌ها با پيشنهاد دونالد ترامپ در خصوص بازگشت احتمالي روسيه به اين گروه به صراحت مخالفت کرده و چنين امکاني را منتفي دانسته اند. در اين ميان آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان در واکنش به پيشنهاد ترامپ تاکيد کرد بازگشت روسيه به گروه هفت تا زماني که ما شاهد بهبود شرايط و پيشرفت واقعي امور در رابطه با مناقشه اوکراين نباشيم، امکان پذير نخواهد بود.
پس از خارج کردن آمريکا از توافق نامه آب و هوايي پاريس و همچنين توافق نامه هسته اي ايران (برجام)، ترامپ يک بار ديگر در نشست لامالبه نشان داد که قصد دارد وضعيت موجود را دگرگون کند.
طبق بيانيه مشترک نشست لامالبه که به نظر مي رسيد به اختلافات ميان آمريکا و ديگر اعضاي اين گروه پايان داده است، سران گروه هفت ( آمريکا، کانادا، انگليس، فرانسه، ايتاليا، آلمان و ژاپن) روز شنبه بر ضرورت يک "تجارت آزاد، منصفانه و متقابلا سودمند" و همچنين اهميت مبارزه با حمايت گرايي توافق کردند.
اما چرخش ناگهاني دونالد ترامپ در هنگام عزيمت به سنگاپور براي ديدار با کيم جونگ-اون رهبر کره شمالي، همتايان وي را در گروه هفت متحير و غافلگير کرد.
شبکه تلويزيوني فرانس 24 هم گزارش داد با آنچه در نشست سران گروه7 گذشت و  با توجه به اقدام ترامپ در پس گرفتن امضاي خود از بيانيه پاياني اين گروه، شاهد خاتمه اين گروه بوديم.
فرانس 24 از `آندره لوئيزکروک پيتري` (Andre Loesekrug Pietri) بنيانگذار "صندوق اِي کپيتال" ( A Capital Funds ) پرسيد که در پي رفتار منفعالانه دونالد ترامپ رئيس جمهوري آمريکا در اجلاس سران گروه7 و پس گرفتن امضاي خود از بيانيه پاياني اين گروه، آيا شش کشور عضو اين گروه يعني به غير از آمريکا، به جهت اقتصادي و سياسي با يکديگر متحد خواهند شد و يا هنوز از انسجام لازم براي اينکار برخوردار نيستند؟ که مشاور و بنيانگذار شرکت بين المللي صندوق سرمايه گذاري در پاسخ گفت: در تمام جريان 48 ساعت برگزاري اين نشست صحبت از گروه 1+6 و يا گروه 1+2+4 مي شد چرا که درميان اين گروه ايتاليا و همچنين آمريکا نظرات واگرايي درباره روسيه و تجارت جهاني داشتند و آلمان نيز مخالف سخت گرفتن تجارت بر ديگر کشورها بود.
اين کارشناس خاطرنشان کرده، امانوئل مکرون رئيس جمهوري فرانسه نيز درجريان اين اجلاس اظهارات تندي بر زبان راند و گفت شش کشور عضو گروه7 به مراتب قوي تر از آمريکا هستند.
پيتري به فرانس24 گفته، در واقع بدون آمريکا گروه7 وجود ندارد و تا آنجايي که مي دانيم ما شاهد به پايان رسيدن گروه7 دراين اجلاس بوديم.
وي تصريح کرده، در سال هاي اخير شاهد ظهور اتحاديه اروپا بعنوان يک جناح قوي بوديم اما اتحاديه اروپا هم چنانچه ائتلاف قوي بين آنها برقرار نباشد ، وجود نخواهد داشت، بخصوص بين سه عضو قدرتمند آن فرانسه، ايتاليا و آلمان که در زمان حاضر چنين نشان نمي دهد.




منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: هفت هشدار مکرون ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۹۱۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا هشدار سفر به آلمان را تشدید کرد

آمریکا به دلیل افزایش تهدید تروریسم در آلمان توصیه‌های سفر به این کشور را تشدید کرده و به شهروندان خود توصیه کرد که در این زمینه با احتیاط بیشتری عمل کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، ایالات متحده آمریکا توصیه های سفر به آلمان را به دلیل افزایش تهدید تروریسم در این کشور تشدید کرده است. نیویورک پست گزارش داد که مقامات ایالات متحده از اول ماه مه به شهروندان خود توصیه کرده‌اند که "احتیاط بیشتری در این زمینه داشته باشند".

بر این اساس وزارت امور خارجه آمریکا در وب سایت خود هشدار داده است که "گروه های تروریستی به برنامه ریزی حملات در آلمان ادامه می دهند."

در این بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده است: آلمان در سطح 2 از 4 طبقه بندی شد. تروریست ها می توانند "مرکزهای گردشگری و مراکز حمل و نقل" را هدف قرار دهند. آن‌ها می‌توانند با اخطار کم یا بدون هشدار حمله کنند. آنها همچنین بازارها/ مراکز خرید و مؤسسات دولتی محلی را هدف قرار می دهند. تروریست ها هتل ها، باشگاه‌های شبانه و رستوران ها را هدف قرار می دهند. آنها همچنین عبادتگاه ها، پارک ها و رویدادهای مهم ورزشی و فرهنگی را هدف قرار می دهند. این گروه ها مدارس، فرودگاه ها و سایر تأسیسات عمومی را هدف قرار می دهند، با وجود تهدید تروریسم، در حال حاضر هیچ هشداری برای سفر به آلمان وجود ندارد.

به این ترتیب آلمان تنها کشور اروپایی خواهد بود که در سال 2024 این سطح احتیاط برای آن ارتقاء یافت. کانادا هم در پایان مارس 2024 دستورالعمل های ایمنی جدیدی را برای آلمان صادر کرد و به مسافران توصیه کرد در "درجه بالایی احتیاط کنند".

چند هفته پیش، آندریا لیندهولز،معاون فراکسیون اتحادیه احزاب متحد مسیحی در پارلمان آلمان در سخنانی تاکید کرد که خطر حملات به توصیف وی اسلام گرایان افراطی «در این کشور واقعی» و از زمان تشدید مناقشات خاورمیانه بیش از هر زمانی افزیش پیدا کرده است. دولت فدرال آلمان تهدید تروریستی را در این کشور به عنوان "حاد" طبقه بندی می کند. نانسی فایزر، وزیر کشور فدرال آلمان هم در سخنانی گفت که داعش و برخی از گروه‌های منشعب آن در حال حاضر بزرگترین تهدید ترور از طرف اسلام گرایان افراطی در آلمان هستند.

فایزر همچنین در مورد امنیت در مسابقات قهرمانی فوتبال اروپا در آلمان (از 14 ژوئن) گفت: پلیس فدرال ما از مرزها، فرودگاه ها و ترافیک راه آهن آلمان محافظت خواهد کرد. ما بسیار هوشیار و آماده هستیم.

به این ترتیب در آستانه مسابقات قهرمانی فوتبال اروپا مقام‌های امنیتی آلمان درباره افزایش خطر ترور هشدار داده و درخواست‌ها برای تقویت اقدامات ضد تروریستی در این کشور بالا گرفته است.

چندی پیش هم رئیس اتحادیه پلیس فدرال آلمان تامین امنیت مسابقات قهرمانی فوتبال اروپا در تابستان جاری را چالش بزرگی برای نیروهای خود دانسته و از کمبود پرسنل به ویژه در تامین امنیت‌های مرزی خبر داد.

به این ترتیب نهادهای امنیتی آلمان در ماه‌های آینده با چالش‌های بزرگی مواجه خواهند شد. از آنجا که مسابقات قهرمانی فوتبال اروپا هدف احتمالی حملات از اواسط ژوئن در نظر گرفته می‌شود، مقامات در حال برنامه ریزی برای مقابله با تروریسم هستند.

مسابقات قهرمانی اروپا بین 14 ژوئن تا 14 جولای در استادیوم های ده شهر بزرگ آلمان از جمله برلین برگزار می شود. آندریاس روسکوف، رئیس اتحادیه پلیس فدرال آلمان (GdP) در این باره گفته است: پلیس فدرال برای مسابقات قهرمانی اروپا ممنوعیت مرخصی را برای نیروها در دستور کار قرار خواهد داد.

نانسی فایزر،وزیر کشور فدرال آلمان پیش از این هم گفته بود که امنیت مسابقات قهرمانی اروپا در آلمان "اولویت اصلی" است.

مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شدافزایش چشمگیر شمار اخراج های پناهندگان از آلمانآلمان همکاری‌های تسلیحاتی با استرالیا را تقویت می‌کند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • آمریکا هشدار سفر به آلمان را تشدید کرد
  • چین، اتهامات دخالت در امور انتخاباتی کانادا را بی‌اساس خواند
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت
  • واکنش کاردار ایران در لندن به اظهارات وزیر دفاع انگلیس
  • اتهام‌زنی آمریکا به ما درباره حمله سایبری به اروپا دروغ است
  • طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین