Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-30@07:56:20 GMT

نباید از پیام‌رسان‌های بومی انتظارات مازاد داشت

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۰۰۴۹۹

نباید از پیام‌رسان‌های بومی انتظارات مازاد داشت

به گزارش پارس نیوز، 

محمدجواد آذری جهرمی در جمع خبرنگاران در حاشیه بازدید از دستاوردهای پارک علمی و فناوری دانشگاه تهران در پاسخ به این سوال که برخی از پیام‌‌‌رسانان داخلی معتقدند که حمایت‌‌‌های لازم از سوی وزارت ارتباطات صورت نمی‌‌‌گیرد، گفت: شورای عالی فضای مجازی در راستای ساماندهی پیام‌‌‌رسان‌‌‌ها، قانونی را تصویب و به همه دستگاه‌‌‌ها ابلاغ کرد که مطابق آن وظایفی برعهده سایر دستگاه‌‌‌ها قرار داده شده که بر همین اساس شش تکلیف برعهده وزارت ارتباطات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ارتباط با این تکالیف اظهار داشت: تکالیف وزارت ارتباطات شامل در اختیار گذاشتن فضا و امکانات در مراکز داده مربوط به این وزارتخانه تا تسهیلات برای آنان ایجاد شود، اتصال رایگان به شبکه ملی اطلاعات و در اختیار قرار دادن اینترنت، است.

بالاترین مقام مسوول حوزه ICT کشور با اشاره به اینکه تکلیف داریم در سمت مصرف‌‌‌کننده تعرفه ترجیهی را برای آنها لحاظ کنیم، تصریح کرد: ضمنا مطابق این قانون از منابعی که در اختیار داریم بابت حمایت از شرکت‌‌‌های دانش‌‌‌بنیان، منابعی را در قالب وام وجوه اداره شده با بهره کم در اختیار آنها قرار می‌دهیم. علاوه بر آن تکلیف شده تا زیرساخت‌‌‌های دولت الکترونیک را در اختیار پیام‌‌‌رسانان بگذاریم.

آذری جهرمی با اعلام اینکه در همه بخش‌‌‌ها، تکالیف را انجام دادیم، خاطرنشان کرد: فقط اتصال پیام‌‌‌رسان‌‌‌ها به زیرساخت‌‌های دولت الکترونیک باقی مانده که در حال انجام است و براساس منابعی که در اختیار داشتیم تلاش شده تا در اختیار آنها قرار داده شود به گونه‌ای که در ارزیابی مرکز ملی فضای مجازی بین دستگاه‌‌‌‌هایی مثل صداوسیما، قوه قضاییه، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت آموزش و پرورش که وظیفه حمایت از پیام‌‌‌رسان‌‌‌های بومی را داشتند، وزارت ارتباطات بالاترین عملکرد و ضریب انجام تکالیف را به دست آورد.

وی با تاکید بر اینکه اگر پیام‌‌‌رسان‌‌‌ها نیازمند کمک‌‌‌هایی خارج از این چارچوب‌‌‌ها باشد، نیاز به مقررات دارد، ابراز داشت: تفاوت نظام دولتی و با سایر حوزه‌‌‌ها این است که در دولت هیچ کاری بدون قانون قابل انجام نیست. البته وزیر اختیاراتی دارد اما این اختیارات در حوزه و حیطه قانون است و اگر ما امکاناتی را در اختیار شرکتی قرار دهیم و در اختیار دیگری ندهیم این سوال پیش می‌‌‌آید که چرا از دیگری حمایت صورت نگرفته است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه رشدی که پیام‌‌‌رسانان بومی در این مدت به دست آورده‌‌‌اند با همکاری‌‌‌هایی بوده که وزارت ارتباطات پیش برده است، عنوان کرد: اما یکی از زیرساخت‌‌‌های مهمی که دچار چالش است زیرساخت اعتماد است و از آن کسی که مسئول موضوع اعتماد است، سوال شود که چه اتفاقی در این حوزه افتاده است.

آذری جهرمی ادامه داد: امروز در ارزیابی چگونگی اجرای دستورالعمل مقام معظم رهبری برای دستگاه‌‌‌‌های غیربدنه اجرایی و هم دستورالعمل دولت متوجه می‌‌‌شوید که بیشترین عملکرد در حوزه پیام‌‌‌رسان‌‌‌ها را کدام مجموعه داشته است.

وی با تمجید از کار مجموعه پیام‌‌‌رسان‌‌‌‌های داخلی یادآور شد: آنها کارشان را پیش بردند و خوب کار کردند و ما انتظار مازاد از آنها نداریم چراکه بخشی از آن به نوع نگاه به این شرکت‌‌‌ها و مکانیزم‌‌‌های تبلیغاتی برمی‌‌‌گردد.

این عضو کابینه دولت تدبیر و امید با یادآوری اینکه به طور شفاف در دی ماه سال ۹۶ اعلام کردم که این شرکت‌‌‌‌ها توان تحمل یک میلیون و پانصد هزار کاربر را دارند، بیان کرد: بعد از ادامه ارزیابی‌‌‌ها در فروردین ۹۷ اعلام کردیم که با همه اقدامات پیام‌‌‌رسانان و بسته‌‌‌های حمایتی توان آنها به ۱۵ میلیون کاربر رسیده است در حالی که برخی اینگونه بیان کردند که پیام‌‌‌رسانان داخلی امروز ظرفیت پوشش همه نیازهای کشور را دارند و توقع و انتظار مازاد بر توان تیم‌‌‌های داخلی ایجاد کردند.

آذری جهرمی با تاکید بر اینکه نباید بر تیم‌‌‌های دانش‌‌‌بنیان داخلی تکالیف و چهارچوب‌‌‌هایی را اعمال کنیم که تحمل آن را ندارند، گفت: اگر امروز به ظرفیت‌‌‌های پیام‌‌‌رسانان داخلی نگاه کنیم، آنها و رشد قابل قبول و قابل توجهی داشتند و امروز ۱۰ میلیون و پانصد هزار کاربر بدون اختلال کار می‌‌کنند.

وی در مورد علت ناراضی بودن بعضی از پیام‌‌‌‌رسانان اظهار داشت: وقتی جامعه، تیمی را مقصر بداند که با همه محدودیت‌‌‌ها و چالش‌‌‌های فنی، شش ماه یا یک سال کار خود را شروع کرده، موضوع اینگونه مطرح می‌‌‌شود که از من حمایت نشده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از رسانه‌‌‌ها به خصوص رسانه ملی خواست تا با واقعیات و داشته‌‌‌ها، مسایل کشور را حل کنیم و نه با تفکر و آرزوها و تصریح کرد: باید آرزوها را به عنوان شاخص قرار دهیم و حرکت کنیم و انتظارات فراتر از توان فعلی مجموعه‌‌‌ها را نباید درست کرد.

آذری جهرمی با بیان اینکه پیام‌‌‌رسانان ما ظرفیت مدیریت فضای سیاسی کشور و ظرفیت به دوش کشیدن بار سیاسی فعالیت رسانه‌‌‌ای کشور را ندارد، خاطرنشان کرد: چون برای رسانه‌‌‌‌ها محدودیت‌‌‌‌ها ایجاد شده بنابراین همه انتظارات این است که بار رسانه را پیام‌‌‌رسان مدیریت کند.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: علمی و فناوری فضای مجازی وزارتخانه قانون دولت الکترونیک الکترونیک وزارت فرهنگ و ارشاد وزارت آموزش و پرورش دولت فناوری اطلاعات مقام معظم رهبری دی ماه پوشش رسانه ملی شاخص رسانه ارتباطات و فناوری اطلاعات اینترنت دولت رشد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۰۰۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتظارات بازیکنان تیم ملی فوتسال ایران برای حضور در جام جهانی

به گزارش خبرنگار مهر، کاروان تیم ملی فوتسال ایران پس از قهرمانی در رقابت های جام ملت های فوتسال آسیا، امروز از طریق فردوگاه امام به ایران بازگشت.

بهروز عظیمی جوانترین بازیکن تیم ملی در خصوص قهرمانی تیم ملی گفت: خدا را شکر توانستیم پس از آنکه در دوره قبل نتوانستیم قهرمانی شویم در این دوره توانستیم قهرمانی را پس بگیریم. اولین دوره ای بود که در بازی های آسیایی شرکت کردم و انگیزه بالایی داشتم و خوشحالم که توانستم به تیم ملی کمک کنم. وحید شمسایی اسطوره است و الگوی من در فوتسال است. همه بازیکن ها دوست دارند در لالیگا بازی کنند. پیشنهادهایی برای حضور در لالیگا دارم که باید به آنها فکر کنم.

سعید احمدعباسی هم که عنوان آقای گلی این بازی ها را کسب کرد گفت: ما به دلیل تغییراتی که داشتیم بازی ها را سخت شروع کردیم اما پله به پله بهتر شدیم و در دیدار نهایی توانستیم تایلند را جلوی هزاران تماشاگر شکست دهیم. اسطوره من در فوتسال وحید شمسایی است. اما گل زدن برای من و هیچکدام از بازیکنان مهم نیست و مهم موفقیت تیم ملی است. برای جام جهانی به شرایط خیلی بهتری نیاز داریم و امیدوارم همه چیز فراهم شود.

او در خصوص آینده مهدی کریمی گفت: کریمی یکی از با استعدادترین بازیکن های فوتسال آسیا است و اگر قدر خودش را بداند می تواند در اروپا به بهترین اتفاقات برسد.

مهدی کریمی هم در خصوص قهرمانی تیم ملی ایران گفت: خدا را شکر با یک تیم یک دست و هم دل وارد مسابقات شدیم و از ابتدا به فکر قهرمانی بودیم و من هم توانستم دومین گلزن برتر این بازی ها شوم.

محمد حسین درخشانی هم در خصوص این قهرمانی گفت: سطح بازی ها خیلی بالا بود و فاصله تیم ها کم شده است و همانطور که دیدید ژاپن در مرحله گروهی حذف شد اما ما ایران هستیم و توانستیم با قهرمانی به کشور برگردیم. وحید شمسایی کاری کرده است که در هر تورنمنت چند بازیکن جدید معرفی می شوند و در این بازی ها هم با وجودی که چند بازیکن باتجربه با مصدوم بودند از چند بازیکن جوان رونمایی کرد.

وی ادامه داد: ازبکستان یک سرمربی بزرگ را آورده است و پیشرفت های زیادی کرده است. اگر در این بازی توپ های ما گل می شد می توانستیم این تیم را با گل های بیشتری شکست دهیم. در دیدار با تایلند هم باقر محمدی نشان داد یک سر و گردن بالاتر از دروازه بان های دیگر آسیا است.

جام جهانی شرایط خاص خودش را دارد و بهترین تیم های دنیا در آنجا حضور دارند. ما هم باید برنامه ریزی خوبی داشته باشیم. امیدوار لیگ برتر به موقع آغاز شود و بازیکنان در شرایط مسابقه قرار بگیرند و سپس با آمادگی کامل در اختیار کادر فنی گذاشته شوند. بازی تدارکاتی با تیم های قدرتمند دنیا مثل پرتغال، برزیل و اسپانیا به ما کمک زیادی برای آماده سازی خواهد کرد. همه تیم های فوتسال سرمایه گذاری کرده اند و امیدارم بتوانیم با اقتدار جام جهانی را پشت سر بگذاریم.

مسلم اولادقباد هم گفت: خدا را شکر توانستیم قهرمان شویم و دل مردم ایران را شاد کنیم. جام ملت های خیلی سختی بود و مربیان خیلی بزرگی در این بازی ها حضور داشتند و به ما خیلی سخت گذشت. اما توانستیم قهرمان شویم دوره قبلی را جبران کنیم. ازبکستان تیم خیلی سرحالی بود و مربی خیلی خوبی دارد. اما در این بازی مستحق برد بودیم. تیم ملی ایران این پتانسیل را دارد که در جام جهانی نتیجه خیلی خوبی بگیرد. اما مستلزم این است که فدراسیون بازی های دوستانه با تیم های بزرگ اروپایی برگزار کند که بتوانیم جام جهانی خوبی را پشت سر بگذاریم.

کد خبر 6092413

دیگر خبرها

  • انتظارات بازیکنان تیم ملی فوتسال ایران برای حضور در جام جهانی
  • توسعه ورزش های همگانی با اجرای برنامه آزاد سازی اماکن ورزشی
  • اتصال جزایر سه‌گانه ایرانی خلیج فارس به سرزمین اصلی
  • پیام لیبرمن به سیاستمداران اسرائیلی: ساکت باشید
  • دارندگان کارت سوخت بخوانند/ این هشدار وزارت نفت را جدی بگیرید؛ وگرنه زیان سنگین می‌بینید
  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد
  • پویش مجازی «خاطره ای از معلمم» در البرز اجرا می‌شود
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • عضو کانال‌های فضای مجازی صداوسیمای گلستان شوید