Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@03:13:22 GMT

آینده اقتصاد و معیشت مردم را به اروپا گره نزنیم

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۰۳۷۶۷

آینده اقتصاد و معیشت مردم را به اروپا گره نزنیم

یک استاد دانشگاه با اشاره به مذاکرات ایران با کشورهای اروپایی برای ادامه تجارت دو طرف در قالب برجام گفت: نباید آینده اقتصاد و معیشت مردم را به اروپا گره زد و نباید مانند تجربه برجام کشور چهار الی پنج سال معطل بماند. ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۷ اقتصادی اقتصاد ایران صنعت و تجارت نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم، فواد ایزدی در مصاحبه با رادیو به اعلام خروج شرکت های خصوصی اروپایی از ایران اشاره کرد و گفت: این شرکت ها موظف هستند برای ادامه حیات خودشان ثروت تولید کنند و سود داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تجربیات قبلی این شرکت ها این بوده که اگر با ایران کار کنند، چند برابر سودی که قرار است از ایران به دست بیاورند، دولت آمریکا آنها را جریمه می کند.

وی با اشاره به ترک ایران توسط ده شرکت اروپایی، اظهار داشت: شاید در این زمینه بتوان به خودمان ایراد گرفت، قراردادهایی که با این شرکت ها نوشته شد، حداقل به گونه ای نبود که خروج آنها به این راحتی نباشد و باید این موضوع را پیش بینی می کردیم زیرا ایران سالیان سال سابقه تحریم دارد.

این استاد دانشگاه ادامه داد: از سوی دیگر شرکت های آمریکایی نمی توانند دائما به آمریکا جریمه پرداخت کنند و کاری که دولت های اروپایی باید انجام می دادند این بود که از شرکت های خودشان باید در مقابل فشار آمریکا حمایت می کردند که این را هم ندیدیم. دولت های اروپایی، حرف های خوبی زدند اما فقط در حد همین حرف باقی مانده است. شرکت های اروپایی نیز از یک طرف تهدید آمریکا و از سوی دیگر حمایتی از سوی دولت خودش نمی بینند و به همین دلیل قطعا ریسک کار با ایران را نمی پذیرد.

کارشناس مسائل سیاسی در عین حال اشاره کرد: البته دولت های اروپایی برای تضمین به ایران صحبت هایی کرده اند مانند قانون انسداد اما این مسائل فقط در حد افکار عمومی مطرح شده است.

وی تاکید کرد: نباید آینده اقتصاد و معیشت مردم را به اروپا گره زد. باید به گونه ای برنامه ریزی اقتصادی کنیم که کشور وابسته این نوع تجارت و قراردادها نشود و در واقع نگاه باید به درون باشد و نباید مانند تجربه برجام که کشور چهار الی پنج سال معطل ماند، عمل کنیم چراکه برای آینده اقتصاد ایران خوب نیست.

انتهای پیام/

R1012122/P1012122/S7,77,78,85/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۰۳۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی

این تحقیق از سوی شرکت بیمه «کوت زون» در بریتانیا انجام شده است. محققان پنج مکان محبوب گردشگران در هر کشور را از نظر موارد گزارش‌شده از جیب‌بُری از سوی بازدیدکنندگان بررسی کردند. 

به گزارش ایران جیب، نتیجه این بررسی‌ها نشان داد که ایتالیا را می‌توان «بهشت جیب‌بُرها» نامید چراکه بیشترین موارد جیب‌بُری در مکان‌های محبوب گردشگران در این کشور گزارش شده است.

پس از ایتالیا که یکی از مقصدهای اصلی گردشگران در قاره اروپا است کشورهای فرانسه و اسپانیا در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند. 

فواره معروف تروی در رمِ ایتالیا

بررسی‌های شرکت بیمه «کوت زون» نشان داده است که گردشگران هنگام بازدید از برخی از جاذبه‌های گردشگری قاره اروپا به طور خاص باید مراقب خطر جیب‌بُری باشند. 

به عنوان مثال خطر جیب‌بُری هنگام بازدید از جاذبه‌های گردشگری شهر رم، پایتخت ایتالیا از دیگر شهرهای این کشور بیشتر است. فواره معروف تروی در رم به طور خاص از جمله مکان‌هایی است که خطر جیب‌بُری در آن بالا است.

گردشگران هر سال بنا به سنت حدود یک میلیون یورو سکه به داخل حوض این فواره پرتاب می‌کنند. 

برج ایفل در پاریس

پاریس، پایتخت فرانسه نیز یکی از مقاصد مهم گردشگران در اروپا است. با این حال پاریس دومین شهر از نظر خطر جیب‌بُری در اروپا است. 

جیب‌بُرها در محوطه اطراف برج ایفل که از جاذبه‌های گردشگری محبوب پاریس به شمار می‌رود حضور پررنگی دارند. کلیسای نوتردام و موزه‌های لوور و اورسی از دیگر اماکنی هستند که گردشگران به طور خاص هنگام بازدید از آنها باید مراقب جیب‌های خود باشند. 

این در حالی است که پاریس طی ماه‌های آینده به دلیل برگزاری بازی‌های المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۴ بیشتر از سال‌های قبل میزبان گردشگران خواهد بود. 

در این میان نکته جالب این است که یکی از شاهکارهای تاریخ سینمای فرانسه اثر روبرت برسون «جیب‌بُر» نام دارد. این فیلم در سال ۱۹۵۹ ساخته شد. 

جایگاه برابر آلمان و اسپانیا

کشورهای اسپانیا و آلمان در بررسی‌های شرکت بیمه «کوت زون» از نظر خطر جیب‌بُری در مناطق مورد علاقه گردشگران جایگاه یکسانی به دست آوردند. 

بارسلون به عنوان یکی از شهرهای پرخطر از نظر جیب‌بُری محسوب می‌شود و به همین دلیل خیابان معروف «لا رامبلا» در صدر فهرست اماکن مورد علاقه جیب‌بُرها قرار گرفته است. کلیسای معروف «ساگرادا فامیلیا» در بارسلون نیز از جمله اماکنی است که گردشگران هنگام بازدید از آن باید مراقب جیب‌های خود باشند. 

از سوی دیگر خطر جیب‌بُری هنگام بازدید از دروازه براندنبورگ در برلین، پایتخت آلمان مانند دیگر جاذبه‌های گردشگری اروپا بالا است.

آمستردام؛ کانون جیب‌بُری در هلند

منطقه معروف «رد لایت» در آمستردام، پایتخت هلند یکی از محبوب‌ترین محل‌ها برای گردشگرانی است که به این شهر سفر می‌کنند. این در حالی است که گردشگران در این محله از هر محله دیگری در کل هلند بیشتر در معرض خطر جیب‌بُری هستند.

واقع شدن این محله در مرکز شهر بی‌شک در این امر بی‌تاثیر نیست. احتمالا یکی از دلایلی که مقام‌های آمستردام به دنبال انتقال این محله به خارج از شهر هستند همین حضور جیب‌بُرها است.

دیگر جاذبه‌های گردشگری هلند نیز که به عنوان محل‌های پرخطر از نظر جیب‌بُری شناخته می‌شوند هم در آمستردام واقع شده‌اند. خانه آن فرانک، دختر نوجوانی که در دوران اشغال هلند به دست نازی‌ها کشته شد نیز از جمله جاذبه‌های گردشگری است که خطر جیب‌بُری در آن بالا است.

کارشناسان حوزه گردشگری به گردشگران توصیه می‌کنند که همواره مراقب اموال خود باشند و اشیاء گران‌قیمت را در هتل یا محل اقامت باقی بگذارند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • مزه دورکاری در اقتصاد آمریکا
  • وزیر اقتصاد: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند