Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-01@11:42:40 GMT

75 درصد پیشرفت در مهار آب های مرزی

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۰۵۳۳۰

عیسی کلانتری رئیس سازمان حفاظت محیط زیست درباره آخرین اقدامات دولت برای کاهش ریزگردها در خوزستان اظهار کرد: موضوع ریزگردهای خوزستان با سایر مناطق تفاوت دارد و بودجه تعریف شده ای برای مهار ریزگردهای این استان وجود دارد.

 رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه برای مقابله با کانون ریزگردها، 100 میلیون دلار از صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده است، گفت: با ستاد مبارزه با ریزگرد جلسه ای تشکیل دادیم و استاندار خوزستان را مسئول مبارزه با ریزگرد در خوزستان کردیم؛ همچنین قرار شد مطالعات تا پایان مردادماه تمام شود چرا که ریزگردها مطالعات جانبی نداشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرفی عملیات اجرایی در خصوص مهار ریزگردها، نیز قرار است از اول شهریور ماه آغاز شود.

کلانتری افزود: عراقی ها تا حدودی در تالابهایشان آب رها کرده اند اما به طور کلی محوطه ای که ریزگردها از آنجا بلند می شود خیلی بیشتر  است؛ عراقی ها می گویند محدودیت امکانات دارند همانطور که ما با این محدودیت ها روبرو هستیم.

75 درصد پیشرفت در مهار آب های مرزی

عیسی کلانتری با اشاره به مهار آب های مرزی اظهار داشت: حدود 8.5 میلیارد دلار از محل صندوق توسعه ملی  برای این موضوع تخصیص یافته است؛ اکنون هم این کار به سرعت در حال انجام است و به طور کلی مشکل خاصی در مهار آب های مرزی نداریم و بیش از 75 درصد کارها در این بخش عملیاتی و اجرایی شده است.

کلانتری در مورد مشکل حقابه مرزی افغانستان و ایران گفت: طبق قرارداد 820 میلیون متر معکب آب در سال باید به ایران داده شود. افغانستان از اول سال مدعی است که به خاطر خشکسالی کمتر از 10 میلیون متر مکعب آب وارد شده است. این معظل بزرگی است که هم اکنون در سیستان و بلوچستان با آن روبرو هستیم.

وی در ادامه گفت: بارش ها در کشور نسبت به سال قبل 30 درصد کاهش یافته و در بعضی استانها مخصوصا شمال و شمال غربی کشور بارش ها نسبت به سال قبل بهبود داشته است. از طرفی بارش در جنوب و جنوب شرقی نیز نسبت به سال قبل بدتر شده است.

هنوز تصمیمی درباره واردات آب از ترکیه گرفته نشده است

کلانتری در خصوص وضعیت دریاچه ارومیه نیز گفت: خوشبختانه طبق آخرین آمار و بررسی های انجام شده عمق دریاچه نسبت به سال قبل 20 سانتی متر عمیق تر شده است و موضوع واردات آب از ترکیه برای احیای این دریاچه هم در حد صحبت بود و هنوز تصمیمی در این باره گرفته نشده است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: دولت بودجه سازمان حفاظت محیط زیست دلار ایران افغانستان خشکسالی سیستان و بلوچستان جنوب شرقی واردات ترکیه ایران ترکیه دلار سازمان حفاظت محیط زیست صندوق توسعه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۰۵۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، صابر جباری در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان این که پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان این که روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهارکرد: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است. روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن  ۳.۶۷ درصد بود و نشان دهنده موفقیت برنامه‌ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان این که در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، گفت: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به این که بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می‌داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

دیگر خبرها

  • ورود مسافران خارجی از مرز بیله‌سوار ۱۰۳ درصد افزایش یافت
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال
  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان
  • سازش ۶۷ درصد پرونده‌های ارجاعی به مشاوران کلانتری‎های سیستان و بلوچستان
  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود
  • شتاب یک پروژه بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • فاز اول پروژه جاده مرزی آستارا با پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصد در حال تکمیل است
  • پروژه آبرسانی شهرستان بهمئی ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • تصفیه‌خانه دوم آب شرب اردبیل ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • کمبود کلانتری در تهران/ کلانتری‌ها دیجیتال می‌شوند