Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد حوزه و دانشگاه در کرمان گفت: در فضای مجازی و محیط اینترنت ازدواج ها به دلیل احساسات صورت میگیرد و این زندگی به دلیل عدم شناخت صحیح طرفین از یکدیگر به طلاق و جدایی منجر می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مریم طباطبایی استاد حوزه و دانشگاه در کرمان در گفتگو با راه آرمان ؛ با اشاره به آیه 21 سوره روم اظهار کرد: دین مبین اسلام  برای ازدواج ارزش قائل شده اند و خداوند در قرآن کریم نیز فرموده اند که همسرانی برای شما آفریده ایم تا در کنارشان آرامش بگیرید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ازدواج امر مقدس و ارزشمندی است که بسیار به آن بها داده شده است، ابراز کرد: این در حالی است که در برخی از ادیان ازدواج را مانع رشد و کمال انسان می دانند؛ اسلام معتقد است که انسان با انجام این امر تکامل پیدا می کند.

طباطبایی عنوان کرد: پیامبر اکرم(ص) نیز فرموده اند"محبوب ترین بنا نزد خدا ازدواج است و با این سنت دین کامل می شود"؛ بنابراین ازدواج امری بسیار ارزشمند است چرا که حفظ نظام بشر به ازدواج باز می گردد و باید به آن توجه کرد.

این استاد حوزه و دانشگاه در کرمان بیان کرد: انتخاب همسر مهمترین تصمیم در زندگی هر جوان است؛ ازدواج سنتی و مدرن امروزه در جامعه باب شده است در حالی که این مسئله صحیح نیست؛ باید در این موضوع ازدواج اسلامی را بیان کنیم.

وی ادامه داد: ازدواج اسلامی ازدواجی است که دختر و پسر  از یکدیگر شناخت پیدا کنند تا بدانند هم کفو یکدیگر هستند یا نه تا در کنار یکدیگر به آرامش برسند.

طباطبایی گفت: ازدواج سنتی به این معنا است که خانواده دختری را برای فرزند خود در نظر می گیرند و به خواستگاری می روند و ازدواج صورت می گیرد و ازدواج مدرن به این صورت است که افراد خودشان یکدیگر را پیدا می کنند و بعد از ان با یکدیگر ازدواج خواهند کرد.

این استاد حوزه و دانشگاه در کرمان با بیان اینکه هر کدام از ازدواج های یاد شده نواقصی را دارند، افزود: اگر ازدواج با عقل و منطق صورت بگیرد؛ نه بر اساس خواسته های نفسانی و عواطف زود گذر؛ افراد می توانند بدون توجه به احساسات و با غلبه بر عواطف  و انتخاب درست ازدواج کنند.

طباطبایی با تأکید بر اینکه دین مبین اسلام تأکید بر هم کفو بودن فکری، اعتقادی و خانوادگی دارد، ابراز کرد: در یک ازدواج موفق باید شناخت صحیح ایجاد گردد و بعد از ان علاقه سنگین بین طرفین به وجود آید تا با یک تصمیم عاقلانه، عاشقانه زندگی کنند.

وی تصریح کرد: در ازدواج مدرن افراد در اولین نگاه به یکدیگر علاقمند می شوند و با یکدیگر رابطه بر قرار می کنند و بر اساس هیجانات و عواطف ازدواج فی ما بین صورت می گیرد؛ اما بعد از ازدواج افراد می بینند که دنیایی با یکدیگر از نظر فکری، اغتقادی، فرهنگی و اخلاقی تفاوت دارند و هم کفو یکدیگر نیستند.

طباطبایی با بیان اینکه برخی اوقات در ازدواج سنتی نیز اشتباهاتی رخ می دهد،گفت: ازدواجی که اسلام می گوید این است که دختر و پسر باید نسبت به یکدیگر شناخت درست پیدا کنند و با اطلاع خانواده ها با هم رفت و آمد داشته باشند.

این استاد حوزه و دانشگاه در کرمان ضمن ابراز تأسف از شکل گیری ازدواج در فضای مجازی عنوان کرد: همان گونه که از نام این ازدواج بر می آید این نوع ازدواج در فضای حقیقی صورت نمی گیرد به این معنا که طرفین خود واقعی شان را در فضای مجازی معرفی نمی کنند؛ لذا شاهد هستیم که بسیاری از ازدواج های اینترنتی با شکست، اختلاف و جدایی ختم می شوند.

وی با بیان اینکه این نوع رابطه به دلیل هیجانات و احساسات برقرار می شود، ابراز کرد: زمانی طرفین با واقعیت زندگی رو به رو می شوند متأسفانه میبینند که هم کفو یکدیگر نیستند و این مسئله منجر به جدایی می شود.

طباطبایی در پایان با تأکید بر اینکه فضای مجازی برای انتخاب همسر مکان مناسبی نیست، خاطر نشان کرد:این فضا با دنیای حقیقی تفاوت دارد و طرفین باید با شناخت درست از خانواده با یکدیگر ارتباط برقرار کنند؛ نه با فضاهای ساخته شده که واقعی نیستند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۰۶۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۱۵هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲

​​​​​​​رئیس کل دادگستری استان تهران از برگزاری بیش از ۱۵ هزار ملاقات انجام شده بین فرزندان طلاق با والدین در مراکز مهر خانواده استان تهران خبر داد.

به گزارش ایسنا، علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران با اشاره به برگزاری ۱۵ هزار و ۱۱۰ ملاقات انجام شده بین فرزندان طلاق با والدین در مراکز مهر خانواده استان تهران، گفت: کودک یا نوجوانی که بخش عمده‌ای از تربیتش در بستر نهاد خانواده رخ می‌دهد پس از وقوع طلاق، از این نعمت بی‌بهره می‌شود.

رئیس کل دادگستری استان تهران تصریح کرد: در همین راستا، اصل سوم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، «ایجاد محیط مساعد برای رشد فضائل اخلاقی» را از تکالیف دولت می‌داند.

وی با بیان اینکه کودکان طلاق به دلیل حق قانونی والدین برای ملاقات با فرزند، به جهت اختلاف‌ها و تعارض بین والدین در معرض آسیب قرار دارند، بیان داشت: این دسته از والدین مجبور به ملاقات و تبادل فرزند خود در مراکز انتظامی بوده‌اند که فضای کلانتری‌ها با توجه به حضور متهمان و مجرمان و وجود انواع آسیب‌های اجتماعی، محل مناسبی برای این ملاقات و نظم بخشی به روابط زوجین پس از طلاق نیست. 

وی در این رابطه گفت: در همین راستا تعداد ۱۸ مرکز مهر خانواده جهت ملاقات فرزندان در تهران راه‌اندازی و مشغول به فعالیت هستند که در مجموع در سال گذشته ۱۵ هزار و ۱۱۰ ملاقات بین فرزندان طلاق با والدین در این مراکز انجام شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق
  • بانک تجارت در فروردین 1403 جمعا 1698 فقره وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد
  • کوالالامپور؛ خواهر مدرن اما سنتی اصفهان
  • برگزاری بیش از ۱۵ هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • برگزاری ۱۵هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • فریز تخمک، راهی برای حفظ قدرت باروری دختران
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • فرونشست عمیق زمین در تقاطع خیابان کلاهدوز و قاضی طباطبایی مشهد
  • فرونشست عمیق زمین در تقاطع کلاهدوز و قاضی طباطبایی(۷ اردیبهشت ۱۴۰۳)
  • کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر