Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا از اراک ، فتح الله حقیقی در نشست کمیته فنی سامانه های هوشمند نظارتی استان مرکزی در محل فرمانداری ساوه افزود: باید با برنامه های عملیاتی و قابل اجرا در حوزه راه های استان مرکزی به خصوص شهرستان ساوه برای کاهش سوانح با ایجاد زیرساخت ها، نصب تجهیزات و انجام اصلاحات لازم تلاش کرد.

وی گفت: حادثه های رانندگی برون شهری یکی از مشکلات استان مرکزی در حوزه امنیت است و رتبه استان در این زمینه قابل پذیرش نیست به همین دلیل مسئولان ذیربط با انجام یک طرح مطالعاتی سه ماهه، نسبت به اولویت بندی و احصای ‌محورهای پرخطر اقدام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته معاون سیاسی استانداری مرکزی،‌ محورهایی چون بخش جنوبی آزادراه ساوه - همدان، ‌جاده های قدیم ساوه - همدان، سلفچگان - تهران و همچنین جاده آوه از مسیرهای پرحادثه هستند که لازم است در این خصوص تمهیداتی اندیشیده شود تا از جان و مال شهروندان صیانت شود.

حقیقی اظهار کرد: در نشست روز جاری کمیته فنی سامانه های هوشمند نظارتی استان مرکزی، ایجاد گاردریل ها، ‌استراحتگاه های موقت، ‌مجتمع های خدمات رفاهی و نصب دوربین های پایش تصویری در محورهای یاد شده تصویب شد.

وی افزود: برای تعریض و اصلاح شانه های خاکی جاده قدیم ساوه - سلفچگان نیز تصمیماتی اتخاذ شد و برای تکمیل زیرگذر سه راهی آوه مقرر شد با تعیین پیمانکار تا 2 هفته آینده ‌اصلاحات لازم انجام شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی اظهار کرد: مدیران کل راهداری و حمل و نقل،‌ راه و شهرسازی و سایر مدیران ذیربط استان مرکزی در این جلسه حضور داشتند و برای بررسی بیشتر برخی مصوبات از جمله احداث مجتمع های خدمات رفاهی، قرار است دوشنبه هفته آتی نشستی در مرکز استان برگزار شود.

حقیقی گفت: امید است با تدابیر اتخاذ شده، رتبه تصادفات استان مرکزی در سطح کشور به جایگاه مناسبی برسد.

وی در خصوص آزادراه ساوه - همدان نیز ‌گفت: قرار است تعداد پنج دستگاه دوربین پایش تصویری علاوه بر دوربین های مستقر، در این مسیر نصب و چراغ های ال ای دی و احداث 2 باب مجتمع خدمات رفاهی و یک پایگاه اورژانس در این مسیر تصویب شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان مرکزی حمل و نقل دوربین معاون سیاسی امنیتی برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۱۵۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار قابل توجه حوادث کوهستان در کرمانشاه

محمدباقر محمدی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه در نشست ستاد مدیریت بحران کرمانشاه که امروز (هشتم اردیبهشت) با حضور رئیس سازمان مدیریت بحران کشور برگزار شد، از بالا بودن حوادث کوهستان در کرمانشاه بواسطه کوهستانی بودن این منطقه یاد کرد و گفت : امسال ۳۰ حادثه کوهستان در استان رخ داده که از نظر تعداد حوادث و تعداد موارد فوتی ناشی از حوادث کوهستان دومین استان کشور هستیم.

وی ادامه داد: در سال گذشته شاهد آمار بالای حوادث کوهستان در کرمانشاه بودیم، به گونه‌ای که از ۸۵۸ حادثه رخ داده در سطح استان که هلال احمر در آن ماموریت داشته، ۹۹ مورد آن حوادث کوهستان بود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه از دشواری عملیات در حوادث کوهستان یاد کرد که پُرهزینه و با ریسک بالا بوده و نیازمند تجهیزات تخصصی است.

محمدی خواستار تامین تجهیزات بیشتری برای رسیدگی به حوادث کوهستان در کرمانشاه شد و عنوان کرد: تجهیزات کنونی که در اختیار داریم پاسخگو نیست و برخی از آنها قدیمی و فرسوده هستند.

وی از کم توجهی به امکانات و تجهیزات امدادی مورد نیاز کرمانشاه بعد از زلزله سال ۱۳۹۶ نیز گلایه کرد و یادآور شد: اکنون که تا حدودی برای سیل سیستان و بلوچستان کمک‌هایی ارسال کردیم، موجودی انبار‌های استان برای حدود دو درصد جمعیت کرمانشاه کافی است، درحالیکه بلحاظ استاندارد‌ها این میزان باید برای ۱۰ درصد جمعیت استان جوابگو باشد.

محمدی خواستار توجه ویژه به امکانات و تجهیزات امدادی مورد نیاز در کرمانشاه شد و افزود: با توجه به تعدد و تنوع بالای حوادث و مخاطرات، در اختیار داشتن امکانات و اقلام امدادی ضروری است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • پرداخت ۴۷ میلیارد تومان خسارت بدنی به علت حوادث رانندگی در کهگیلویه و بویراحمد
  • جان باختن ۶۱ نفر در استان کرمان به دلیل قاچاق سوخت و اتباع غیرمجاز
  • آمار قابل توجه حوادث کوهستان در کرمانشاه
  • فضای جامعه برای مجرمان خشن و حرفه ای ناامن شود
  • وقوع بیش از ۵۰۰۰ تصادف در جاده‌های استان کرمان
  • جان باختن ۶۱ نفر در استان کرمان به دلیل قاچاق «سوخت و اتباع غیرمجاز»
  • وقوع ۱۳ حادثه رانندگی در استان سمنان/ واژگونی خودرو صدر حوادث است
  • رانندگی خودرو دیزلی با سوخت زیستی
  • ۲۷ مصدوم در حوادث رانندگی جاده های استان سمنان
  • ۲۷ مصدوم در حوادث رانندگی سمنان