Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-26@00:32:11 GMT

مسیر میان‌بر خرید مسکن با تسهیلات بانکی

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۱۹۹۳۰

یکی از راه‌های میان‌بر خرید مسکن با تسهیلات بانکی، انتخاب خانه‌هایی است که سند آنها بابت تسهیلات دریافتی قبلی که هنوز بازپرداخت آن کامل نشده، در رهن بانک قرار دارد.
به گزارش صدای ایران گروهی از فروشنده‌های بازار مسکن کسانی هستند که قبلا بابت خرید ملک مسکونی خود از تسهیلات خرید بانک مسکن استفاده کرده‌اند و اکنون قصد فروش ملک و تبدیل به احسن آن را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این افراد را می‌توان به دو دسته عمده تقسیم کرد؛ گروه اول کسانی هستند که قصد دارند با «تعویض وثیقه»، مانده تسهیلات خود را به ملک جدیدی که خریداری می‌کنند منتقل کرده و بازپرداخت را ادامه دهند و دسته دوم کسانی هستند که بنا دارند تسهیلات جدیدی دریافت کرده و یا حتی بدون دریافت تسهیلات، خانه جدید خود را خریداری کنند.
در مورد گروه اول که تکلیف روشن است و صرفا وثیقه ملکی تسهیلات پس از خرید ملک جدید، تغییر خواهد کرد. اما گروه دوم دو راه پیش‌رو دارند؛ راه اول آن است که این گروه، مانده بدهی خود را تسویه کنند و خریدار آتی ملک در صورت نیاز تسهیلات بانکی در سقف قابل پرداخت را دریافت کند. راه دوم نیز به این صورت است که مانده تسهیلات خود را به خریدار جدید منتقل کنند. کسانی که راه دوم را انتخاب می‌کنند، در واقع یک امتیاز و آپشن ویژه برای فروش ملک خود دارند که می‌تواند در افزایش تقاضای خرید آن نیز موثر باشد.
آنچه که در آگهی‌های ملکی تحت عنوان «خانه‌های تسهیلات دار» مشاهده می‌شود، مربوط به واحدهایی است که قبلا بابت آنها تسهیلات خرید مسکن دریافت شده و اکنون فروشنده آن ملک قصد ندارد مانده تسهیلات را به ملک جدیدی که خریداری خواهد کرد، منتقل کند. در نتیجه خریدار جدید ملک او در صورت تمایل می‌تواند از این مسیر میان‌بر، آپارتمان دارای تسهیلات آماده خریداری کند.
البته طبیعی است که اگر متقاضی خرید ملک، شخصا تسهیلات بانکی دریافت کند، می‌تواند سقف بیشتری را دریافت کند، اما اگر بنا باشد مانده تسهیلات خریدار قبلی به او منتقل شود، مبلغ تسهیلات قدری کمتر خواهد بود چرا که بخشی از آن تسویه شده و طبق مقررات 10 درصد از مانده نیز باید در زمان انتقال مانده بدهی به وی، توسط تسهیلات‌گیرنده اول (فروشنده ملک) پرداخت شود.
با این حال امتیاز خانه‌های به اصطلاح تسهیلات دار این است که مسیر دریافت تسهیلات بانکی یک بار برای آنها پیموده شده و ساده‌تر می‌توان به تسهیلات بابت آنها دسترسی پیدا کرد.
انتقال مانده بدهی تسهیلات به غیر، با شرایطی امکان‌پذیر است که شرط مهم و اصلی آن، واریز یکجای 10 درصد از مانده بدهی پس از کسر سود سال‌های آتی توسط تسهیلات گیرنده اول است. این رقم جزو اقساط آتی مشتری محسوب نمی‌شود و فردی که مانده تسهیلات به وی منتقل می‌شود، از ماه اول باید نسبت به پرداخت به موقع مابقی اقساط اقدام کند.
البته تسهیلاتی که از محل اوراق حق تقدم تسهیلات مسکن اخذ شده، نیازی به واریز درصدی از مانده بدهی در زمان نقل و انتقال مانده ندارد. همچنین در صورتی که قرار باشد تسهیلات بین بستگان نزدیک جابه‌جا شود، نیازی به واریز درصدی از مانده نیست.
البته انتقال تسهیلات منوط به این است که بانک توان بازپرداخت خریدار جدید را احراز کند و برای این منظور مدارک شغلی وی را بررسی خواهد کرد. عدم سابقه چک برگشتی و تسهیلات سررسید گذشته در سیستم بانکی از الزاماتی است که برای خریدار در نظر گرفته شده و در این صورت امکان انتقال مانده بدهی به وی وجود خواهد داشت.
به گزارش پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا، در ماه ­های اخیر تقاضا برای دریافت تسهیلات خرید مسکن هم در تهران و هم در سایر مناطق شهری افزایش پیدا کرده است.
یکی از عوامل رشد چشمگیر معاملات مسکن در شرایط فعلی، سبد تسهیلات خرید مسکن است که تنوع تسهیلات (تسهیلات بدون نیاز به سپرده­ گذاری و همچنین تسهیلات نیازمند سپرده­ گذاری) باعث این موضوع شده است.


منبع: صدای ایران

کلیدواژه: بانک بانک مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۱۹۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ثبت‌نام تاکسیران‌ها برای دریافت خودروهای برقی

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، شادی مالکی، با اشاره به تعویض تاکسی‌های فرسوده با تاکسی‌های برقی، گفت: با توجه به سیاست‌های دولت و شهرداری تهران جهت نوسازی ناوگان تاکسیرانی شهر تهران با تاکسی برقی، همه مالکان تاکسی‌های فرسوده فعال در ذیل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران می‌توانند، نسبت به ثبت نام تاکسی‌های فرسوده جهت جایگزینی با تاکسی‌های برقی اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: زمان پلاک‌گذاری تاکسی‌های برقی اعلام شد

وی افزود: در مرحله نخست ۱۰۰۰ دستگاه تاکسی برقی جک (مدل JAC E۵۰A) به متقاضیان واگذار خواهد شد و پس از تکمیل ظرفیت، بلافاصله نام نویسی از متقاضیان برای ۱۰۰۰ دستگاه خودروی برقی دیگر آغاز می‌شود.

به گفته مالکی، در این طرح تسهیلات ۳ میلیارد ریالی از سوی شهرداری تهران و همچنین تسهیلات ۶ میلیارد ریالی با کارمزد پایین از سوی خودروساز به رانندگان متقاضی اعطا می‌شود.

سرپرست سازمان تاکسیرانی شهر تهران تصریح کرد: شرایط واگذاری خودروهای برقی سایر خودروسازان هم در روزهای آتی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

به گزارش تسنیم، متقاضیان می‌توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی سازمان به نشانی taxi.tehran.ir و یا مراجعه حضوری به واحد ثبت نام خودروهای برقی در سازمان تاکسیرانی تهران به نشانی خیابان آزادی ، نرسیده به میدان انقلاب اسلامی ، نبش خیابان بهزاد ضمن آگاهی از شرایط تسهیلات اعطایی، اطلاعات فنی تاکسی های برقی و سازو کار اجرایی نوسازی، نسبت به ثبت نام در طرح نوسازی تاکسی های فرسوده اقدام کنند.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1228304 برچسب‌ها خودرو

دیگر خبرها

  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی
  • با اصلاح اطلاعات حساب بانکی خود سود سهام عدالت را دریافت کنید
  • افزایش تسهیلات ازدواج در هرمزگان
  • 5 دلیل برای خرید میان رده های شیائومی
  • بانک‌هایی که همچنان نرخ سود ممنوعه روی میز دارند/ با بهره بانکی ۴۰ درصد، دلالی جایگزین تولید می‌شود!
  • آغاز ثبت‌نام تاکسیران‌ها برای دریافت خودروهای برقی
  • ۴۰۰ روستایی در چناران تسهیلات ساخت مسکن دریافت کردند
  • دریافت تسهیلات ساخت مسکن ۴۰۰ روستا در چناران
  • خبر مهم درباره کارت به کارت و خرید با کارت بانکی
  • شارژ گران پیامک‌های بانکی؟