Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بسیج اساتید استان سمنان اظهار کرد: در استان سمنان با توجه به ظرفیت و شناختی که از استادان بسیجی این استان داریم موضوع فرهنگ کار و کارآفرینی را برای راه‌اندازی اندیشکده مطرح کردیم که مورد قبول واقع شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر سیف‌الله سعدالدین در جمع استادان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود با بیان اینکه استادان برای طرح‌های اقتصادی بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری راهکارهای عملی ارائه دهند گفت: «بر پایه همین موضوع راه‌اندازی اندیشکده‌های راهبردی بسیج اساتید در دستور کار قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی در توضیح فعالیت این اندیشکده‌ها افزود: «اندیشکده‌ها برخلاف پژوهشکده‌ها، دانشکده‌ها و دیگر مراکز علمی است به‌طوری‌که بر اساس خرد جمعی بر اساس مباحثات و نشست‌های تخصصی بر حول یک محور و موضوع استخراج و راهکار عملیاتی آن ارائه می‌شود.»

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان در مورد اینکه چرا اندیشکده‌ای با این نام در استان سمنان انتخاب شده است بیان کرد: «این موضوع از این‌ جهت انتخاب شد که با اقتصاد دانش‌بنیان و اقتصاد مقاومتی و اشتغال پایدار بدون واسطه ارتباط پیدا می‌کند و از آن طرف توسعه فرهنگی مربوط به آن می‌تواند هم سنگ با دیگر مسائل فرهنگی روبه‌جلو پیش برود.»

سعدالدین گفت: «با توجه به فعالیت‌های خوب بسیج اساتید در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود انتظار می‌رود در راه‌اندازی اندیشکده راهبردی کار و کارآفرینی با توجه به الگوی صحیح اقدام انجام شود و استادان راهکارهای عملی خود را ارائه دهند تا بتوان با تعامل سازنده و همفکری طرحی نو دراندازیم و به‌صورت عملی این راهکارها را به جامعه ارائه دهیم که انتظار داریم بتوانیم اندیشکده موفقی را در سطح کشور معرفی کنیم و الحمدالله تاکنون بسیج اساتید توانسته است برنامه‌های موفقی را در استان به اجرا بگذارد.»

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۳۲۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین نشست شورای رابطین امور بانوان و خانواده استان اصفهان در سال ۱۴۰۳ با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و عاصمه قاسمی مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در سالن امیرکبیر دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان برگزار شد.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در این نشست با اشاره به اثرگذاری استادان زن در جامعه اظهار کرد: شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی در سه سطح استادان، کارکنان و دانشجویان؛ شکل گرفته است که اهدافی همچون راهبری شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه، توانمندسازی تخصصی شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه؛ هماهنگی و نظارت بر عملکرد شورا‌های راهبری استان‌ها، هماهنگی و نظارت بر عملکرد مسئولین استان‌ها؛ ایجاد بستر تعاملی با فعالان حوزه زنان و خانواده داخل و خارج از دانشگاه را در دستور کار دارد.

قاسمی با بیان اینکه امور زنان و خانواده باید در امور دانشجویان خانم، با قوت وارد شوند، ادامه داد: ویژگی و فطرت نهادینه شده بانوان در آموزش و تعلیم و پرورش، به لحاظ پارامتر انتقال مفاهیم و دارا بودن مؤلفه‌ها و خصایص ذاتی همچون مهرورزی، صبوری و خستگی ناپذیری که خداوند در زن برای مادری قرار داده است، در شغل بسیاری از اساتید خانم تبلور یافته است.

وی با اشاره به هدف اساسی آموزش عالی خاطرنشان کرد: بانوان در هر رشته و مقطعی که تدریس می‌کنند، اهتمام ویژه‌ای را صرف صلح‌گرایی در محیط‌های سخت و ستیزه‌جو می‌نمایند. چنین معلمانی به ترویج فرهنگ تعامل، صلح و مدارا می‌پردازند و با گفتار و کردار خود، آموزش می‌دهند.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان هم با اشاره به دغدغه استادان هیئت علمی، تصریح کرد: جامعه چه تفاوتی بین زنان موفق و موثر در دنیای امروزی قائل شده است؟ پیامد حضور زنان موثر در جایگاه علمی، تا چه حد انفاق افتاده است؟ برای رشد هوش و نبوغ لازمه زنان در حوزه تعلیم و تربیت، چه تسهیلاتی درنظر گرفته شده است؟

نرگس عطریان با تأکید بر نیاز‌های بانوان در دانشگاه آزاد اسلامی تبیین کرد: فعالیت‌های ورزشی، جبران مشکلات ارگونومی و ساعات کار زیاد، برنامه‌های کمک آموزشی فرزندان، توانمندسازی شایستگی‌های فرهنگی در زنان، ازجمله موارد مهمی است که باید نسبت به آن توجه ویژه داشت.

در پایان این نشست، از بانوان هیئت علمی برگزیده و افتخارآفرین در عرصه‌های مختلف علمی، پژوهشی و تحقیقاتی با حضور دکتر طهرانچی ریاست دانشگاه آزاد، محمدعلی نادی معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد، نجفی رییس دانشگاه آزاد استان، محمد باقری معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی استان و سایر مسئولان استانی تقدیر شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه اندازی نخستین مدرسه فریلنسری ایران
  • اعلام آمادگی دانشگاه رازی برای پذیرش دانشجویان و اساتید اخراجی آمریکا
  • مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • اعلام آمادگی دانشگاه رازی کرمانشاه برای پذیرش دانشجویان و اساتید اخراجی آمریکا
  • در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی کرمانشاه هستیم
  • قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • راه‌اندازی مدرسه هنر در کاشان
  • نحوه استفاده از جایزه شیخ مفید برای استادان شاگردپرور
  • ایران با تلاش معلمین و استادان به قطب علمی منطقه تبدیل شده است
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام