Web Analytics Made Easy - Statcounter

پادشاه بحرین دستور داد، به رهبران و اعضای گروه‌های سیاسی منحل شده اجازه کاندیداتوری برای عضویت پارلمان داده نشود. به نظر می‌رسد این حکم، تلاشی جدیدی برای تحت فشار گذاشتن مخالفان سیاسی در بحرین چند ماه پیش از برگزاری انتخابات پارلمانی است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رسمی بحرین، حمد بن عیسی آل خلیفه، پادشاه بحرین اصلاح ماده سه قانون اساسی این کشور در ارتباط با حقوق سیاسی را تایید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این کسی که به دلیل ارتکاب جرم یا بزهی در ارتباط با سلب آزادی محکوم شده، تنها در زمان گذراندن دوره مجازاتش از حقوق سیاسی محروم می‌شود.

اما با اعمال تغییرات در آن، رهبران و اعضای گروه‌های سیاسی منحل شده به دلیل ارتکاب جرمی در نقض قانون اساسی کشور و یا هر کدام از بندهای آن، نمی‌توانند برای عضویت در پارلمان کاندیدا شوند.

همچنین طبق تغییرات جدید، این ممنوعیت شامل محکومان پرونده‌های قضایی و نیز محکومان پرونده‌های جرائم عمدی که به بیش از شش ماه حبس محکوم شده‌اند - حتی در صورت بخشش- و نیز هر کسی می‌شود که عامدانه روند اجرای قانون اساسی و قوانین پارلمانی را با توقف فعالیتش در پارلمان یا سلب عضویتش مختل ساخته‌اند.

در سه ماهه آخر سال ۲۰۱۸ در بحرین انتخابات پارلمانی برای انتخاب ۴۰ نماینده پارلمان برگزار می‌شود.

بحرین از فوریه ۲۰۱۱ شاهد سرکوب‌های شدید علیه مخالفان است و دادگاه‌های بحرینی احکام شدیدی را علیه مخالفان صدر می‌کنند که مهمترین آن سلب تابعیت آنهاست.

در ژوئیه ۲۰۱۶ دستگاه قضایی بحرین جمعیت الوفاق، بزرگترین گروه اپوزیسیون شیعه را منحل کرد و همچنین جمعیت سکولار "وعد" هم منحل شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام انتخابات پارلمانی پادشاه بحرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۳۴۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس در پاسارگاد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد به علت نرسیدن مجموع آرای نامزد‌های برتر به حد نصاب یک‌پنجم مجموع آرای مأخوذه به دور دوم کشیده شد.

هیچ کدام از ۴۹ نامزد انتخابات مجلس دوازدهم در حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد موفق به کسب حد نصاب آرا نشدند و براساس قانون ۲ نامزد در رقابت انتخاباتی باقی ماندند.

در حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد برای دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس ۲۹۲ هزار نفر واجد شرایط رای دادن هستند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • احزاب آذربایجان‌ شرقی لیست‌های انتخاباتی خود را اعلام کردند
  • دبیران احزاب در رقابت انتخاباتی کمیسیون ماده ۱۰ حضور دارند
  • در مرحله دوم انتخابات، نامزدی که اکثریت نسبی آرا را کسب کند، پیروز است
  • ورامین از سیاسی کاری و جناح بازی خسته است/عقب ماندگی راجبران کنیم
  • استفاده از سالن‌های دولتی برای تبلیغات نامزد‌های مجلس
  • چه کسانی در دوم انتخابات مجلس می‌توانند شرکت کنند؟/ اعتبارنامه منتخبان مجلس و خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد/ همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و استعلام‌ها به صورت برخط انجام می شود/ از بین ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس، ۲۵ نفر هم ا
  • دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس در پاسارگاد
  • جلسات محسن رضایی با احزاب و جریان‌های انقلاب
  • قالیباف پدیده انتخابات شد، مفتح رکورددار شد /آراء کدام منتخبان مجلس دوازدهم باطل شد؟ /افزایش سهم وزرای احمدی نژاد در پارلمان