Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین دستور جلسه امروز شورای شهر تهران به بررسی طرح الزام شهرداری تهران به ارائه لایحه کاهش تخلفات ساختمانی و افزایش مقررات ساخت و ساز اختصاص داشت که با رای اعضای شورای شهر تهران به تصویب رسید.

 

محمد سالاری در تشریح این طرح گفت: با توجه به گستردگی تخلفات ساختمانی و افزایش بی رویه آن از یک سو و ضعف و ناکارآمدی فرایندهای موجود در پیشگیری و جلوگیری از وقوع و گستررش تخلفات ساختمانی شهرداری موظف به آسیب شناسی دقیق و ارائه برنامه جامع در این خصوص می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی مدت زمان مقرر برای تهیه این لایحه را سه ماه عنوان کرد و ادامه داد: در گذشته مصوبات خوب اما منفک از هم در این حوزه ایجاد شده بود که در قالب این لایحه تنقیحی نیز در این قوانین صورت می گیرد.

 

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی با تاکید بر رویکرد نظارت شهروندی به این لایحه گفت: هم اکنون تمامی افراد مرتبط به تهیه این برنامه اهتمام داشته و دانش خوبی نیز در این حوزه ایجاد شده است.

 

زهرا نژاد بهرام، عضو شورای شهر تهران در جریان بررسی این دستور جلسه پیشنهاد اضافه شدن نام شورای عالی استانها به بند مرتبط با پیگیری تبدیل شدن تخلفات ساختمانی به جرم را ارائه و تصریح کرد: ایجاد قوانین مربوط به جرم انگاری تنها توسط مجلس شورای اسلامی امکان پذیر است و این موضوع عملیاتی نخواهد شد مگر اینکه از سوی شورای عالی استانها پیگیری شود.

 

سید محمود میرلوحی، عضو شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه پیش بینی های لازم برای تهیه لوایح قضائی از طریق نهادهای قانونی مشخص شده است گفت: من طرفدار کاهش عناوین جرم هستم که برهمین اساس می توان جرم هایی را که کارآمدی ندارند را حذف کرد این در حالی است که موضوع تخلفات ساختمانی لازم است در قالب جرم آورده شود چرا که با یک مخالفت یا موافقت در این حوزه میلیاردها تومان پول جا به جا می شود.

 

وی در پایان تاکید کرد: نباید پیگیری به صورت انحصاری از شورای عالی استانها باشد و می توانیم از سه مسیر ممکن موضوع را به مجلس ارائه کنیم.

حجت نظری، رئیس کمیته تنقیح شورای شهر تهران با بیان اینکه قوه قضائیه نیز می تواند چنین لایحه ای را به مجلس ارائه کند گفت: جرم انگاری الا با مصوبه مجلس مقدور نیست.

 

نظری ادامه داد: آنچه مورد دسترس تر، منطقی تر و راحت تر می تواند برای شورا انجام گیرد پیگیری موضوع از طریق شورای عالی استانها است.

 

وی در خصوص تتنقیح قوانین نیز اظهار داشت: اگر ضمائم طرح ها و لوایح پیش از طرح در صحن به دست کمیته تنقیح برسد می توانیم این تنقیح را صورت دهیم این در حالی است که این ضمائم به موقع به دست ما نمی رسد.

 

در نهایت با رای اعضای شورای شهر واژه شورای عالی استانها به ماده 5 این مصوبه افزوده شد.

 

احمد مسجدجامعی، عضو شورای شهر تهران دیگر پیشنهاد دهنده بود که خواستار اضافه شدن واژه شوایاری ها به بند یک این مصوبه شد که با موافقت اعضای شورای شهر تهران این تغییر نیز به تصویب رسید.

 

بهاره آروین در جریان این دستور جلسه به اصلاحات انجام شده بر روی سیستم رای گیری اشاره و از مسئولین واحد انفورماتیک شورای شهر تهران تقدیر کرد.

 

همچنین در خلال این جلسه شهربانو امانی، نسبت به نحوه بررسی بندهای این دستور جلسه اعتراض کرد و خواستار بررسی بند به بند آن شد که پس از بحث و بررسی الزامات قانونی رئیس شورا شهر تهران ضمن تاکید بر اینکه نحوه بررسی از اختیارات رئیس شورا است، پیشنهاد این عضو شورای شهر را پذیرفت.

 

انتخاب یک نفر به عنوان نماینده شورا برای تحریر دفاتر قانونی در شهرداری، سازمان ها و شرکت های وابسته دستور دیگر جلسه امروز شورای شهر تهران بود که یکی از کارشناسان کمیسیون برنامه و بودجه برای تصدی این عنوان انتخاب شده و مورد تائید اعضای شورای شهر قرار گرفت.

 

انتخاب نماینده شورای شهر تهران برای حضور در کمیته انضباطی سازمان اتوبوسرانی شهرداری تهران نیز دستور دیگر این جلسه شورای شهر تهران بود که با رای اعضای شورای شهر تهران یکی از کارشناسان کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران برای این موضوع انتخاب شد.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۳۶۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی و تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین جلسه شورای اقتصاد در سال ۱۴۰۳ بعدازظهر امروز (چهارشنبه) به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار و ۵ درخواست وزارت نفت برای توسعه میادین نفت و گاز خصوصاً در مناطق مشترک با کشورهای همسایه مورد بررسی و تصمیم گیری قرار گرفت.

محمد مخبر در این جلسه با تأکید بر لزوم ارائه مباحثی اساسی و زیرساختی در شورای اقتصاد گفت: مهمترین معیار برای برنامه‌ریزی اقتصادی کشور انتخاب شعار سال توسط مقام معظم رهبری است که باید ریل گذاری اقتصادی در این راستا انجام پذیرد.

معاون اول رئیس جمهور ضمن تاکید بر ارائه گزارشی دقیق از وضعیت اجرای شعار سال گذشته در جلسه آتی، ادامه داد: در دولت برنامه‌ای برای تحقق شعار امسال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» تهیه و تصویب شده که باید در جلسات آتی شورای اقتصاد نحوه اجرای آن مورد بررسی قرار گرفته و به صورت دائم پایش شود.

وی با تأکید بر اینکه در زمینه تحقق جهش تولید اقدامات و تصمیمات بسیار خوبی در دولت اتخاذ شده، تصریح کرد: باید برای افزایش مشارکت مردمی در راستای جهش تولید نیز با کمک مجلس شورای اسلامی برنامه‌ها و طرح‌های لازم پیش بینی شود تا مردم بدانند مشارکت مردمی در اقتصاد و تولید چگونه امکان پذیر و عملیاتی است.

وی خاطرنشان کرد دولت سیزدهم در ابتدای سال جاری با همکاری اتاق بازرگانی، اتاق تعاون، سازمان‌های مردم نهاد و جریان‌های فعال اقتصادی در حال تسریع و آماده سازی بسترهای لازم برای حضور مردم در اقتصاد و بهره گیری از امکانات و ظرفیت‌های موجود است.

مخبر در این جلسه که رئیس دفتر رئیس جمهور، وزرای جهاد کشاورزی، نفت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رؤسای سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مسئولان مربوطه حضور داشتند، بر ضرورت اجرای هر چه سریع‌تر طرح‌های توسعه‌ای میادین مشترک نفت و گاز تاکید کرد و در ادامه طرح «افزایش سقف اعتباری و زمانی قراردادهای طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی» و همچنین طرح «احداث مخزنگاه شهید مهدوی بندرعباس» تصویب شد.

همچنین کلیات طرح «توسعه و بهره برداری میادین نفت سامان و دلاوران»، طرح «بهبود بازیافت، افزایش تولید و انجام عملیات بهره برداری یکپارچه میدان مشترک نفتی آزداگان» و طرح «بهبود بازیافت و افزایش تولید و بهره برداری میدان مشترک نفتی آذر» مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد پس از برگزاری جلسات مشترک وزارت نفت و سازمان برنامه و بودجه در خصوص جزئیات طرح‌های مذکور، تصمیمات جلسه ابلاغ شود.

گفتنی است درخصوص طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی با افزایش مبلغ اعتباری به میزان ۳/۰۷ میلیارد دلار، ۲۱ حلقه چاه تکمیل و ۴۲ میلیون متر مکعب گاز روزانه به ظرفیت کشور اضافه می‌شود.

کد خبر 6094537 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • بررسی و تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • سبد متنوع پروژه های مشارکتی در شورای عالی سرمایه‌گذاری و مشارکت‌ها
  • قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ ها کجاست؟
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد/ اعلام آمادگی نمایندگان خانه ملت برای حمایت از نخبگان
  • ۴۶۰ روز به پایان مدیریت شهری ششم باقی مانده است
  • شهرداری سنندج برابر قانون با تخلفات ساختمانی برخورد کند
  • سازمان برنامه مکلف به نظارت برنحوه نقشه‌برداری سازمان ثبت شد
  • سازمان برنامه موظف به نظارت جدی بر نحوه نقشه‌برداری سازمان ثبت شد
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • قرارداد در چین؛ دلخوری در شورای شهر | کدام قرارداد زاکانی تنش‌زا شده؟