Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه اجتماعی- اقبال شاکری عضو سابق شورای شهر تهران در گفت و گو با افکارنیوز درباره اظهار نظر برخی از اعضای شورای شهر تهران درباره وجود انحراف بزرگ در گزارش تفریغ بودجه سال 95 شهرداری با رد این ادعا گفت: وقتی‌ که بودجه بسته می‌شود اول اینکه کمیسیون‌های مختلف موجود در شورا در بودجه نظارت می‌کنند و سعی می‌کنند که برنامه داده شده با کمترین انحراف پیش رود و تمام تبصره‌های بودجه و تمام موضوعاتی که احتمال می‌رود و باید در بودجه دیده شود و امتیازاتی که باید داده شود و در تبصره‌ها بیاید، همه را درنظر می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مسئله دیگر این است ‌که هم گزارش شش ماهه شهرداری در موضوع بودجه‌های ماهانه شورا ارائه می‌شود و هم میزان تحقق درآمدها و هزینه‌ها و انحرافات از آنها همگی ارائه و بیان می‌شود. بعد از آن هم حسابرس شورا براساس قراردادی که با او بسته شده، موظف است که بودجه را بررسی کند و میزان انحرافات از آن را بیان کند.

شاکری تصریح کرد: پس تنها مرجعی که می‌تواند درمورد حسابرسی شهرداری اظهارنظر کند این گزارش است که خود شورا انجام می‌دهد و با یک شرکت معتبر حسابرسی قرارداد بسته و آن را به صحن شورا می‌آورد تا گزارش را ارائه دهد. آن گزارش نیز مبنای رسیدگی به بودجه می‌شود. پس هیچ کسی نمی‌تواند از سوی خود نظراتی ارائه دهد و درنتیجه ما باید هرگونه اظهارنظر و دخالت عجولانه را کنار بگذاریم و براساس همین قاعده و قانونی که در بررسی سالانه بودجه شورا صورت می‌گیرد، برهمان اساس رفتار کنیم. درغیر این‌صورت مسائل حاشیه‌ای سیاسی پیش می‌آید که باید از آن هم خودداری نمود و به‌جای این موضوعات باید درپی این بود که شهرداری فعالیت خود را آغاز کند و خدمات شهری را به مردم آغاز نماید و این فرصت یکساله که ازدست رفته را به‌نوعی از این پس جبران نماید.

شاکری افزود: وضعیت برنامه بودجه تنها برمبنای گزارش حسابرسی است که خود شورا آن شرکت حسابرسی را تعیین و معرفی می‌کند و به شورا ارائه داده می‌شود. بسیاری از مواقع حتی گزارش حسابرسی که به شورا داده می‌شود و انحرافاتی را نشان می‌دهد، این انحرافات به معنای تخلف نبوده و بلکه به‌معنای نداشتن اسناد و مدارک کافی بوده است که در چنین مواردی به شهرداری ارجاع داده می‌شود و بعد دوباره بررسی انجام می‌شودکه آیا این انحرافات حل شده و یا حل نشده است.

وی یادآور شد: برفرض مثال اگر که انحرافی هم صددرصد قطعی شود، طی یک نامه به شهرداری اعلام می‌شد که این انحرافات و نه تخلفات از برنامه دیده شده است و از شهرداری خواسته می‌شد که اولاً برنامه‌‍ریزی کند که دیگر این موارد تکرار نشود و دوم اینکه اگر تخلفی رخ داده به مرجع قانونی معرفی کنند. تمام این سازوکارها و راه‌کارها دیده شده و مسئله جدیدی نیست.
شاکری در پایان گفت: به‌نظر بنده این سخنان بیشتر حاشیه‌سازی و دور شدن از وظایف و کارهایی است که باید در شهر انجام شود و درنهایت باید گفت که ما نباید حاشیه‌سازی کنیم بلکه باید اجازه دهیم که فرایندهای بودجه خود گزارشات را روشن کند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: شورای شهر تهران شورای شهر بودجه شهرداری بودجه شورای شهر شورای شهر تهران شهرداری اقبال شاکری شورای پنجم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۴۹۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روابط عمومی در اقناع افکار عمومی نقش کلیدی دارد

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رمضانی شامگاه دوشنبه در جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های دستگاههای اجرایی استان که در محل سالن شهدای گمنام برگزار شد، از تلاش‌ها و فعالیت‌های فکری و رسانه‌ای روابط‌عمومی‌های استان قدردانی و اظهار کرد: روابط عمومی پل ارتباطی سازمان با افکار و تمایلات مخاطبان جامعه است.

وی با بیان اینکه نقش روابط عمومی‌ها در دستگاه‌ها و سازمان‌های دولتی و خصوصی بسیار پیچیده است، تصریح کرد: زمانی می‌توانیم در تعریف روابط عمومی موفق و پویا به آن نقطه اصلی و هدف غایی دست‌یابیم که جامعه مخاطب آن سازمان را نسبت به خبرها و مطالبی که در آن بستر منتشر می‌کنیم قانع و ترغیب به پیگیری آن مطلب کنیم.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار کردستان با اشاره به اینکه روابط عمومی پل ارتباطی یک سازمان با افکار، نگرش‌ها و تمایلات و سلائق مخاطبان خاص و عام یک جامعه است، تصریح کرد: بازخورد اقدامات سازمان به مدیران و مسوولان و از طرفی اقناع و ترغیب مخاطبان به منظور مشارکت همه جانبه و ایجاد سرمایه اجتماعی، ایجاد انگیزه و پیوند مدیران با مخاطبان است.

رمضانی با اشاره به اینکه هیچ سازمانی بدون روابط عمومی غنی و قوی، به اهداف خود نمی‌رسد، افزود: در این فضای جنگ رسانه‌ای، ادراکی و حرفه‌ای که در تمام دنیا جریان دارد اقناع سازی مخاطب تاثیر فوق‌العاده مهمی دارد و چنین رویه‌ای بسیار ماموریت سخت و از جمله رسالت بارز مسئولین روابط عمومی‌ها است.

وی امیدآفرینی، اقناع و اعتمادسازی را ازوظایف مهم روابط‌عمومی‌ها برشمرد و افزود: کار تبیینی در قالب مسئولیت روابط عمومی‌ها در نظام جمهوری اسلامی ایران به مراتب سخت‌تر از دیگر نقاط دنیا است چراکه ما نظامات رقیبی داریم که مانع از دیده‌شدن کارهای ما می‌شوند و نمی‌خواهند جامعه ما امیدوار شود.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار کردستان اضافه کرد: امید کلیدواژه زنده بودن و پویایی هر جامعه‌ای است اگر امید از آحاد مردم سلب شود آن جامعه به مقصد نامعلومی سوق داده می‌شود.

رمضانی یاد آور شد: جایگاه روابط عمومی‌ها باید به خوبی درک شود که متاسفانه در این زمینه ضعف‌هایی در سطح کشور و به تبع استان داریم که بایستی برطرف شود.

وی سنجش و ارزیابی عملکرد روابط عمومی‌ها توسط کارشناسان، اساتید دانشگاهی، نخبگان و صاحب نظران کارآمد در حوزه رسانه را الزامی دانست و گفت: برخی روابط عمومی‌ها در نظر خود احساس می‌کنند که خبرهایشان مخاطب دارد اما متاسفانه بسیار بی‌کیفیت، بدون مهارت و ناشیانه در حد کلمات تکراری و بسیار مبسوط و بدون توجه به عناصر خبری فقط برای رفع تکلیف، منتشر می‌کنند.

رمضانی تاکید کرد: دانش روز و تکنولوژی باید در ارتقاء عملکرد روابط عمومی‌ها بکارگیری شود و این قشر فرهیخته باید با جامعه هدف ارتباط موثر داشته و همچنین در معرفی سازمان مطلوب عمل کند.

وی در ادامه مخاطب شناسی را یکی از وظایف اصلی روابط عمومی‌ها عنوان کرد و گفت: روابط عمومی با استفاده از ابزارها و فعالیت‌های خاص حرفه‌ای به ایجاد سازش و تفاهم بین سازمان و گروه های مخاطب دست می‌یابد و از رهگذر این گونه فعالیت‌ها می‌تواند فرهنگ صحیح و پویا را تبلیغ کند.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار کردستان با ذکر اینکه روابط عمومی‌ها بازوان اصلی مدیران دستگاه‌ها هستند، افزود: متاسفانه امروزه روابط عمومی از رسالت واقعی خود دور شده است و باید در مورد نفوذ اجتماعی و خبرهایی که در حوزه روابط عمومی تهیه می‌شود کار آماری به صورت جدی با درنظرگرفتن کمیت و دقت انجام شود و بررسی کنیم تا پوشش این اخبار در جامعه چه میزان تاثیر گذاری داشته است.

گفتنی است، در این جلسه که بیش از سه ساعت به طول انجامید، نظرات و راهکارهای اعضای جلسه پیرامون برگزاری همایش روز گرامیداشت روابط عمومی‌ها مورد بحث قرار گرفت.

این همایش یکشنبه ۳۰ اردیبهشت در استاندار ی و با حضور مدیران و کارشناسان روابط عمومی دستگاههای اجرایی استان برگزار می‌شود.

کد خبر 6092619

دیگر خبرها

  • بودجه ۶۰۰۰ میلیارد تومانی شهرداری کرمانشاه بلاخره تصویب شد
  • صهیونیست‌ها نمی‌توانند مسئله غزه را از دستور کار افکار عمومی دنیا خارج کنند | ویدئو
  • وحدت اعضای شورا با شهرداران باعث رونق امور شهری می‌شود
  • رهبر انقلاب: تشکر از معلم برای توجه دادن افکار عمومی به اهمیت معلم است
  • موفقیت شورا و شهرداری در کاهش آسیب‌های شهری هنگام وقوع بارندگی
  • نتانیاهو برای قدرت ساکنان سرزمین‌های اشغالی را هم قربانی می‌کند
  • با بنده مشکل دارید، چرا باید شهر و شهرداری متضرر شود
  • طرح‌های یادگار امام و آزاد راه شهید شوشتری زیر ذره بین شورا
  • روابط عمومی در اقناع افکار عمومی نقش کلیدی دارد
  • دو برابر شدن بودجه شهرداری شهرکرد