Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- مدير جهاد کشاورزي قائم شهر گفت: عدم تطابق پرداخت غرامت با خسارت وارده و طولاني بودن زمان اعلام خسارت تا پرداخت غرامت، از مهمترين دلايل عدم استقبال بهره برداران است.

به گزارش خبرنگارآريادفترمازندران درقائمشهر، مجيد جعفري در جلسه هم انديشي و آسيب شناسي عدم استقبال بهره برداران بخش کشاورزي از بيمه محصولات بخش کشاورزي با حضور نماينده صندوق بيمه و روساي 4 گانه مراکز جهاد کشاورزي شهرستان قائم شهر، اظهار کرد: حوزه کشاورزي بخش بسيار پر ريسکي است که همواره در معرض حوادث طبيعي و تنش‌هاي محيطي زيادي قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدير جهاد کشاورزي قائم‌شهر با بيان اينکه حوادث طبيعي و تنش‌هاي محيطي ممکن است آسيب‌هاي چشمگيري به توليدات بخش کشاورزي وارد کند، به اهميت بيمه محصولات کشاورزي تاکيد کرد و گفت: يکي از دلايل اصلي عدم استقبال مناسب کشاورزان براي انجام بيمه محصولات کشاورزي، شرائط و مقررات پيچيده بيمه و عدم همخواني خسارت ها با پرداخت هاست.

جعفري با اشاره به بيمه تنها 509 هکتار از بيش از 8 هزار هکتار شاليزارهاي اين شهرستان در سال زراعي امسال تاکنون، به عوامل مهم ديگر تسري بيمه محصولات کشاورزي اشاره کرد و افزود: عدم تطابق پرداخت غرامت با خسارت وارده و آئين نامه پرداخت و طولاني بودن از اعلام خسارت تا زمان پرداخت غرامت، از جمله موانع تسري بيمه محصولات کشاورزي است.

اين مقام مسئوول خاطر نشان کرد: هر خسارتي به محصولات کشاورزي وارد شود در وهله اول طرف حساب بهره بردار جهاد کشاورزي است، ولي تصميم گيرنده اصلي پرداخت خسارت به بهره برداران، صندوق بيمه محصولات کشاورزي است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دلايل عدم استقبال بهره برداران بيمه محصولات کشاورزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۵۶۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به تداوم بارندگی در استان هشدار داد: دامداران، کشاورزان و مزرعه داران ماهی در این بارش ها خسارت هایی را متحمل می شوند که با بیمه کردن بخشی از این خسارت ها جبران می شود. علیرضا نیکروز تاکید کرد: تکرار سامانه بارشی تا پایان سال دور از انتظار نیست و ضرورت داد عشایر، کشاورزان اعم از باغداران، صیفی جات و حتی شیلات استان بیمه محصول خود را جدی بگیرند تا بخشی از خسارت ها با بیمه جبران شود. وی با اشاره به خسارت های سامانه بارشی سه روز گذشته گفت: علاوه بر خسارت های محصولات کشاورزی در شهرستان گچساران و باشت برخی راه های روستایی شهرستان کهگیلویه مسدود شده است که همکاران راهداری در حال بازگشایی آنها هستند. نیکروز با اشاره به ریزش جاده پاتاوه- دهدشت حد فاصل «قلعه دختر» و «قلعه گل» (همجوار روستای «دشت قاضی») ادامه داد: بلافاصله پس از ریزش، این جاده ملی بازگشایی شد و هم اکنون مشکلی برای تردد وجود ندارد. مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به دیگر خسارت های بارندگی در استان گفت: راه های عشایری و برخی از عشایر ما دچار آبگرفتگی شدند که امدادگران هلال احمر استان کمک های لازم را انجام دادند.

دیگر خبرها

  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • برگزاری انتخابات اتحادیه‌های صنفی دامپروری و باغبانی در مهریز
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟