Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-06@22:54:50 GMT

پرورش گاومیش در مازندران

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۵۶۹۵۶

پرورش گاومیش در مازندران

به گزارش جهان نيوز،در حال حاضر در جهان بیش از ۱۵۰ میلیون راس گاومیش وجود دارد که بیش از ۹۰ درصد آن در قاره آسیا نگهداری می‌شود. ایران هم از نظر پرورش و تعداد گاومیش با ۵۰۰ هزار راس جزء ۲۰ کشور اول جهان است. به گفته کارشناس سازمان جهاد کشاورزی مازندران بدلیل شرایط خوب آب و هوایی مازندران از مناطق مستعد پرورش گاومیش در کشور است به طوری که در حال حاضر ۵ هزار و ۹۲۰ راس گاومیش در ۸ شهرستان استان پراکنده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درصد پروتئین در شیر گاو میش بیشتر از گاو‌های شیری بوده و همزیستی او با شرایط سخت در مقایسه با گاو‌های شیری عاملی اساسی در توسعه پرورش این حیوان محسوب می‌شود.

پرورش گاو میش در مقایسه با پرورش گاو بهینه‌تر است، چون نیاز غذایی این حیوان به غذا مانند گاو نیست و این حیوان از هر علوفه‌ای تغذیه می‌کند، ولی گاو‌های شیری توان هضم علوفه‌های مختلف را ندارند. این دام می‌تواند گیاهانی که فیبر بالایی دارند را به واسطه شرایط فییولوژیکی شکمبه هضم کند و در مقایسه با گاو‌های شیری نیز هزینه نگهداری آن ۵۰ درصد کمتر است. تصاوير کوچک تصاوير بزرگ اسلايد تصاوير

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۵۶۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردبیل بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را دارد

آفتاب‌‌نیوز :

محمد جعفرزاده در گفتگو با ایسنا، از استقرار و خدمات رایگان ۱۷ مرکز شبانه روزی در سطح استان برای حیوان گزیدگی خبر داد و تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۵ هزار و ۸۵۸ نفر حیوان گزیدگی گزارش شده بود که در سال ۱۴۰۲ این آمار به ۶ هزار و ۷۳۷ نفر افزایش یافت.

وی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد موارد حیوان گزیدگی مربوط به گروه سنی زیر ۱۵ سال است، اظهار کرد: ۷۷ درصد حیوان گزیدگی توسط سگها، ۱۷ درصد مربوط به گربه ها، ۲ درصد توسط گاو و گوسفندان و ۴ درصد نیز توسط سایر حیوانات انجام می‌شود.

معاون بهداشت علوم پزشکی اردبیل ادامه داد: ۴۹ درصد حیوان گزیدگی توسط سگ‌های ولگرد و ۵۱ درصد نیز توسط سگ‌های دارای مالک صورت می‌گیرد، اما با توجه به اینکه سگ‌های ولگرد شهری و روستایی واکسیناسیون ندارند، گزیدگی این سگ‌ها بیش از اندازه خطرناک هستند.

جعفرزاده با بیان اینکه تاکنون مرگ انسانی ناشی از هاری در استان اردبیل گزارش نشده است و انتقال بیماری هاری بسیار نادر است، افزود: این بیماری در صورتی از طریق انسان به انسان انتقال می‌یابد که با عدم اطلاع پیوند اعضاء انجام شود.

این مقام درمانی و بهداشتی اردبیل با اذعان بر اینکه استان اردبیل جزو استان‌هایی با بروز بالای حیوان گزیدگی است، خاطرنشان کرد: بیماری هاری درمان ندارد. هم استانی‌ها در مواجه با حیوان گزیدگی از پانسمان و بخیه اجتناب نمایند و حتما محل حیوان گزیدگی را به مدت ۲۰ دقیقه با صابون و آب پرفشار شستشو دهند و سپس با محلول بتادین ضدعفونی کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آمار بالای حیوان گزیدگی در اردبیل
  • پیشرفت و تحول در کشور از مدرسه آغاز می‌شود
  • این استان رکورد دار آمار حیوان گزیدگی در کشور
  • روستای بدون بیکار در مازندران
  • روستای بدون بیکار با پرورش گل در مازندران
  • توصیه‌های هواشناسی کشاورزی
  • درمان سرمازدگی حیوانات + بررسی علائم
  • اردبیل بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را دارد
  • چهار هزار و ۶۰۰ کارگر ساختمانی قم تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند
  • زنگ خطر سگ‌های بلاصاحب و صاحب‌دار در جنوب کرمان به صدا در آمده است