Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@04:37:09 GMT

سند سکونت‌گاه‌های غیررسمی استان مرکزی تدوین می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۶۹۸۰۷

سند سکونت‌گاه‌های غیررسمی استان مرکزی تدوین می‌شود

استاندار مرکزی با بیان اینکه سند سکونت‌گاه‌های غیررسمی استان مرکزی تدوین می‌شود گفت: ۳.۲ میلیارد ریال برای تدوین سند سکونت‌گاه‌های غیررسمی استان مرکزی تخصیص یافت. ۲۴ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۹ استانها مرکزی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سید علی آقازاده شامگاه چهارشنبه در جلسه ستاد فرهنگی اجتماعی مدیریت و ساماندهی آسیب‌های اجتماعی استان اظهار داشت: با توجه به اقداماتی که در راستای تدوین سند سکونتگاه‌های غیررسمی انجام شده اما تاکنون پیشرفت قابل‌توجهی در این زمینه شکل نگرفته است که در این رابطه نیاز است وظایف و تکالیف دستگاه‌ها مشخص شود و با ارائه راهکارهای مناسب ادارات ملزم به اجرای آن شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به منظور تدوین سند میزان اعتبار 3میلیارد و 250 میلون ریالی از بهمن‌ماه سال گذشته تخصیص‌یافته که در این رابطه نیاز است که در حوزه‌های مختلف تدوین سند با سرعت بیشتری شکل گیرد این در حالی است که اگر به غیر از این انجام شود در نتیجه این اعتبار برگشت داده می‌شود.

استاندار مرکزی تصریح کرد: باید به ایجاد پایگاه اجتماعی توجه ویژه داشت و همچنین اولویت ایجاد پایگاه‌های اجتماعی در مناطق و محله‌هایی است که اکثر مشکلات و معضلات اجتماعی در آنجا رخ می‌دهد.

آقازاده بیان کرد: با توجه به اینکه 23 درصد جمعیت اراک در سکونتگاه‌های غیررسمی ساکن هستند، در نتیجه بنابر مصوبه ستاد بازآفرینی شهری تا پایان شهریورماه باید پایگاه‌های اجتماعی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی فعالیت خود را آغاز کنند.

وی ادامه داد: در اختیار برخی دستگاه‌ها مکان‌هایی است که بدون استفاده مانده‌اند که در این رابطه با توجه به ضرورت ایجاد پایگاه‌های اجتماعی می‌توان به‌صورت موقت از این اماکن استفاده کرد تا در اسرع وقت مکان دائمی به منظور راه‌اندازی پایگاه‌ها ایجاد کنیم.

استاندار مرکزی عنوان کرد: اعتیاد به مواد مخدر، حاشیه نشینی، طلاق، ناهنجاری‌های اخلاقی و نقاط حاد و بحرانی شهری به عنوان پنج آسیب اجتماعی از سوی مقام معظم رهبری مشخص شده که دستگاه های اجرایی باید نسبت به کنترل و کاهش این مهم مشارکت گسترده داشته باشند.

آقازاده خاطرنشان کرد: به منظور موفقیت در موضوع کاهش آسیب‌های اجتماعی سند کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی تدوین شده که در این راستا وظیفه هر یک از دستگاه‌های اجرایی هم بر اساس این سند ابلاغ شده که با اولویت بندی می‌توان اقدامات شایسته‌ای در این راستا انجام داد.

وی اضافه کرد: سند ملی بازآفرینی شهری پایدار هم تصویب شده که در این سند تمام اقداماتی که برای احیای بافت‌های فرسوده، مناطق حاشیه‌ای و کم برخوردار لازم است به شکل علمی و کارشناسی مشخص شده است.

انتهای پیام/م

R41371/P1486/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۶۹۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار

محمد آئینی ظهر امروز در همایش گرامیداشت روز شورا‌های اسلامی با محوریت مشارکت در بازآفرینی شهری در شهر گلستان، با بیان اینکه طرح بازآفرینی شهری مسئله‌ای فانتزی نیست، اظهار داشت: ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار واحد مسکونی در کشور وجود دارد که جزو بنا‌های ناپایدار و بافت فرسوده است و هیچ سازه‌ای ندارند.

به گزارش تسنیم، وی با بیان اینکه ۲۲۴ هزار بنای ناپایدار در استان تهران وجود دارد، افزود: در استان تهران با توجه به اهمیت رسیدگی به بافت فرسوده و رعایت ایمنی مسئولین باید نگران فرسودگی بنا‌ها و خانه‌های نا ایمن باشند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه در حین وقوع زلزله خانه‌های نا ایمن تخریب و فاجعه به وجود می‌آید تصریح کرد: بر این اساس در حال حاضر ۱۰ میلیون نفر از جمعیت شهری در کشور در معرض خطر قرار دارند.

آئینی با انتقاد از عدم احیای بافت‌های فرسوده و معابر تنگ در برخی شهر‌های کشور گفت: نوسازی بافت‌های فرسوده توسط دولت انجام نمی‌شود و باید سرمایه‌گذاران و مردم در این مهم مشارکت داشته باشند.

وی با بیان اینکه بهترین خدمت مسئولین حفظ جان مردم است گفت: مدیران و مسئولین مردم را برای ساخت واحد‌های مسکونی ایمن تشویق کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه رئیس‌جمهور دستور تشویق مردم به احیای بافت فرسوده را داده است، عنوان کرد: ایجاد بسته‌های تشویقی توسط شهرداری‌ها می‌تواند خانه‌های نا ایمن و فرسوده را احیا کند و هر بنای فرسوده که در کشور تخریب می‌شود به تعداد واحد‌های مسکونی ایمن افزوده می‌شود.

وی با اشاره به عدم آگاهی ۷۰ درصد مردم در احیای بافت‌های فرسوده، تصریح کرد: مردم در احیا و نوسازی بافت فرسوده حق دارند حداقل از ۵۰ درصد تخفیف‌ها بهره‌مند شوند و تخفیف‌ها باید تا ۱۰۰ درصد نیز عملیاتی شود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه ۹۲ درصد پروانه‌های ساخت احیای بافت فرسوده در شهر تهران و فقط ۸ درصد در شهرستان‌های استان تهران صادر شده است، گفت: پروانه‌های ساخت باید ظرف حداکثر ۳ ماه برای مردم صادر شود.

شهرداری‌ها به دنبال درآمدزایی در بافت فرسوده نباشند

در ادامه میرمحمد غراوی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران با تأکید بر نقش مؤثر شورا‌ها در توسعه شهر‌ها اظهار داشت: بخشودگی و تخفیف عوارض یکی از مسائلی است که شورا می‌تواند مردم را با تخفیف مناسب در توسعه شهر و احیای بافت فرسوده به میدان آورد.

وی با تأکید بر اقتصادی بودن احیای بافت فرسوده برای مردم توسط شهرداری‌ها افزود: شهرداری‌ها نباید به دنبال درآمدزایی از بافت‌های فرسوده باشند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران تصریح کرد: شورا‌های اسلامی شهر‌ها در اجرای طرح بازآفرینی شهری تلاش مضاعفی داشته باشند.

غراوی در پایان با تأکید بر ایجاد زیرساخت‌ها در بافت‌های فرسوده استان تهران خاطرنشان کرد: توسعه سرانه‌های عمومی در کنار اجرای طرح بازآفرینی شهری بسیار حائز اهمیت است.

دیگر خبرها

  •  کاوش در «فلک‌الافلاک»/ قدمت ۵ هزارساله سکونت انسان در این عرصه
  • سکونت ۵۰ درصد از اتباع کشور در استان تهران
  • تجلیل از واحد‌های نمونه در اراک
  • افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • افزایش تعداد مددسرا‌ها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • کاوش در فلک‌الافلاک / سکونت انسان قبل از عصر مفرغ تأیید شد
  • کاوش‌ در «فلک‌الافلاک»/ سکونت انسان قبل از عصر مفرغ تأیید شد
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار
  • شادابی و طراوت در حوزه ورزش کارگری استان مرکزی ایجاد شود
  • گزارش‌های غیررسمی: بیش از ۴۰ میلیون ایرانی همچنان کاربر اینستاگرام هستند