Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در نخستین مراسم ضیافت افطاری دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی  در مسجد امام علی (ع) واحد علوم و تحقیقات برگزار شد، گفت: بسیار خوشحالم که در این جمع حضور دارم و امیدوارم همه ما فیض کافی از این ماه مبارک برده و از شب‌های قدر توشه کافی برای آخرت اندوخته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه یکی از سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران گسترش روابط علمی و فرهنگی با کشور‌های مسلمان به ویژه کشور‌های همسایه است، گفت: به این منظور، برنامه‌هایی برای تمامی دانشگاه‌های کشور تعریف شده و به تبع آن دانشگاه آزاد اسلامی نیز وظایف ویژه‌ای برای گسترش روابط علمی و فرهنگی با کشور‌های مسلمان و همسایه دارد.

پذیرش دانشجو از کشور‌های دوست و همسایه در دانشگاه آزاد اسلامی

وی افزود: یکی از وظایف دانشگاه آزاد اسلامی، پذیرش دانشجو از کشور‌های دوست و همسایه است. رسالتی برعهده دانشگاه هاست که بتوانند این روابط را به خوبی گسترش دهند، اما سوالی که ممکن است ایجاد شود، این است که چرا چنین سیاست‌هایی در جمهوری اسلامی ایران اتخاذ شده است؟

 رهبر تصریح کرد: همگی به خوبی می‌دانیم که وسواس خاصی در کشور‌های شمال نسبت به کشور‌های جنوب وجود دارد که همواره کشور‌های پیشرفته نسبت به کشور‌های در حال توسعه حساسیت داشته‌اند و تلاش می‌کردند علم و دانش را که یکی از ابزار‌های پیشرفت و توسعه اقتصادی است به کشور‌های در حال توسعه منتقل نشود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه کشور‌های پیشرفته همواره در انتقال دانش و تکنولوژی به سایر کشور‌ها سخت گیری‌های خاصی داشته‌اند، گفت: دلیل این سخت گیری‌ها آن است که کشور‌های مستکبر به رهبری آمریکا تلاش دارند علم و دانش به عنوان ابزار قدرت در اختیار کشور‌های محدودی قرار گیرد و مانع دستیابی کشور‌های در حال توسعه به این ابزار شوند.

وی یادآور شد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی و با استقرار جمهوری اسلامی ایران، گام‌های بزرگی در عرصه‌های علمی با جدیت فراوان برداشته شد، به گونه‌ای که امروز ایران در تولید علم رتبه شانزدهم دنیا را در اختیار دارد که به زودی به جایگاه چهاردهم خواهد رسید؛ این موضوع موفقیت بزرگی برای نظام جمهوری اسلامی ایران و خار چشمی برای دشمنان است.

جمهوری اسلامی ایران وظیفه خود می‌داند که انحصار علمی دنیا را بشکند

 رهبر خطاب به دانشجویان غیرایرانی حاضر در این مراسم گفت: یکی از وظایفی که شما برعهده دارید، این است که خودتان را به قدرت علم و دانش مجهز کنید، چرا که شما سفیران علمی و فرهنگی کشورتان هستید که روی شما سرمایه‌گذاری شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: اگر خودتان را به سلاح علم و دانش مجهز کنید، دشمنان قادر نخواهند بود با این ابزار مانع پیشرفت کشور شما شوند.

رئیس دانشگاه آزاد با بیان اینکه همه شما مدیران آینده کشورتان هستید، تاکید کرد: امروز باید برای ساختن آینده کشورتان مجهز شوید، بنابراین جمهوری اسلامی ایران وظیفه خود می‌داند که انحصار علمی که در دنیا به وجود آمده را بشکند و خود را به مرز علم برساند و دستاورد‌های علمی خود را در اختیار کشور‌های مسلمان قرار دهد.

وی با اشاره به اینکه این موضوع را یک وظیفه دینی و انسانی می‌دانیم، گفت: معتقدیم شما دانشجویان با پیشرفت علمی خود می‌توانید مانع حضور دشمن در منطقه شوید و ما با تمام توان در خدمت شما هستیم تا کسانی که متقاضی تحصیل علم و آموزش هستند، بتوانند از ظرفیت‌ها و امکانات دانشگاه آزاد اسلامی بهره‌مند شوند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه این دانشگاه آماده تعامل و همکاری بیشتر با دانشجویان غیرایرانی است، گفت: مهم نیست که شما امروز دانشجو هستید؛ موضوعی که برای ما اهمیت دارد این است که شما مدیران آینده کشورتان هستید و ما می‌خواهیم که ارتباطمان با شما ادامه‌دار باشد.

آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی به انجام پروژه‌های مشترک علمی با کشور‌های دوست و همسایه

 رهبر خطاب به سفیران کشور‌های مسلمان در ایران گفت: آمادگی انجام پروژه‌های مشترک علمی در سطح مرز دانش را با همه کشور‌های دوست و همسایه داریم و دانشمندان ما این آمادگی را دارند که در مقاطع تحصیلات عالی، تحصیلات تکمیلی و پسادکتری، علم و دانش خود را در اختیار علاقه مندان از کشور‌های دوست و همسایه قرار دهند.

وی ادامه داد: دانشگاه‌های ایران به ویژه دانشگاه آزاد اسلامی آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های بسیار مجهزی دارند که می‌توانند در اختیار پروژه‌های مشترک قرار دهند که لازمه آن این است که شما دانشجویان ابتدا در کشور‌های خود نیازسنجی کرده و نیاز‌ها را به مسئولان منتقل کنید تا بتوانید از این ظرفیت‌ها بهره‌مند شوید.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه شکستن انحصار علمی به رهبری آمریکا یکی از اهداف جمهوری اسلامی ایران و دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: تشکیل کنسرسیوم‌های علمی در کشور‌های دوست و همسایه برای ارتقای سطح علمی و دستیابی به مرز علم و دانش، می‌تواند منجر به ثروت‌آفرینی و گذار از توسعه‌یافتگی و رسیدن به پیشرفت شود.

 رهبر خطاب به دانشجویان حاضر در مراسم گفت: شما می‌توانید برگزاری همایش‌های مشترک علمی و پژوهشی در موضوعات مختلف را برنامه ریزی و پیگیری کنید و این همایش‌ها را به صورت پایه‌ای در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار کرده و در کشور‌های خودتان ادامه دهید که این موضوع نیازمند آن است که ابتدا نیاز‌های کشورتان را بشناسید و به ما بگویید چگونه می‌توانیم با برگزاری این همایش‌ها به شما کمک کنیم.

وی با تاکید بر حفظ حرمت دانشجویان غیرایرانی گفت: شما میهمان ما هستید و تا زمانی در ایران به سر می‌برید، حفظ حرمت و کرامت شما برای ما واجب است، بنابراین هر مشکلی که برای تان پیش آمد، بدون معطلی موضوع را با معاونان فرهنگی و دانشجویی واحد خود مطرح کنید تا به معاونت فرهنگی و دانشجویی سازمان مرکزی منتقل شده و مورد بررسی و رسیدگی قرار گیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پایان تاکید کرد: این دانشگاه وظیفه خود می‌داند که حرمت میهمانان که سفیران علمی و فرهنگی کشورشان هستند را حفظ کند و به این موضوع اعتقاد داریم که می‌توانیم با همکاری متقابل، کسب علم و شکستن انحصار علمی را محقق کنیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اخبار دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۷۸۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرایی کردن طرح جامع جهاد علمی

به گزارش خبری ایسکانیوز آذربایجان غربی، جلسه‌ای در زمینه بررسی راهکارهای عملیاتی شدن طرح جامع جهاد علمی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد؛ در این جلسه که به همت اداره ارتباط با صنعت و جامعه واحد ارومیه در محل دفتر معاونت پژوهش و فناوری این دانشگاه با حضور مسئولین دفتر شهید فهمیده در استان آذربایجان غربی و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و معاون آموزش واحد ارومیه و روسای مراکز تحقیقاتی و اداره ارتباط با صنعت و جامعه و تعدادی از اساتید فناور در حوزه صنعت برگزار شد، راهکارهای اجرایی سازی عملیاتی طرح جامع جهاد علمی بر مبنای تفاهم نامه همکاری پژوهشی وتحقیقاتی فیمابین دانشگاه آزاد اسلامی وموسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

یاشار زهفروش معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی در این جلسه گفت: تعامل سازنده با نهادهای موثر در حوزه فناوری و نوآوری در جهت سرعت بخشیدن به جریان تحقیقات واز بین بردن انحصارطلبی در تحقیقات و نوآوری، جذب ذهن‌های برتر و استفاده از ظرفیت استادان، دانشجویان، نخبگان و نوآوران به منظور حل مساله صنعت و جامعه از اهداف و اولویت های دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی بر مبنی رسالت و اسناد بالادستی دانشگاه آزاد اسلامی در سال جاری است.

وی افزود:امیدوارم با حمایت مرکز نوآوران شهید فهمیده پروژه‌های تحقیقاتی و کاربردی مورد نیازصنایع دفاعی تا مرحله تبیین دانش فنی پیش رود تا با جهت دهی فعالیت‌های علمی نخبگان در راستای نیازهای طرفین و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان مستقر در مراکز رشد بتوانیم نقش دانشگاه را در راستای حل مساله علمی کشور به منصه ظهور برسانیم.

در ادامه جلسه آیدین صنم نژاد رئیس دفتر شهید فهمیده با معرفی پتانسیل‌های همکاری مشترک با مجموعه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروی های مسلح، به تشریح طرح جهاد علمی نیروهای مسلح که بخشی از آن نیز در وزارت دفاع در حال انجام است پرداخت و افزود:زمینه‌ها و حمایت‌هایی که در قالب این طرح از دانشگاه‌ها و موسسه‌های پژوهشی صورت می‌گیرد شامل حمایت از پایان نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی با موضوعات مرتبط با نیازهای صنایع دفاعی کشور، حمایت از پروژه های نوظهور و بدیع، حمایت از طرح‌های پژوهش و فناوری مورد نیاز صنایع دفاعی، حمایت از فرصت‌های مطالعاتی داخل و خارج از کشور مرتبط با نیازهای صنایع دفاعی، حمایت از برگزاری رویدادهای علمی و فناوری، حمایت از ایجاد مراکز فناوری مشترک، حمایت از انجمن‌های علمی و هسته‌های پژوهشی می‌باشد که دانشجویان، نخبگان و مخترعان می‌توانند با مراجعه به دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه از حمایت‌های مادی و معنوی دفتر شهید فهمیده استان بهره‌مند شوند؛ و در پایان جلسه نیز از برخی امکانات آموزشی و آزمایشگاهی دانشگاه بازدید شد.

خبرنگار: سامان رزمی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228382 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • مقوله حجاب اولویت دانشگاه است
  • اجرایی کردن طرح جامع جهاد علمی
  • یولیا زوتوا: عروس ایرانی ها شدم و بسیار خوش شانس هستم
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود
  • دانشگاه آزاد دامغان جنبه‌های علمی و فرهنگی شاخصی دارد
  • حسینی: در حال آماده شدن برای تعامل بیشتر با مجلس آینده هستیم
  • مدیریت شهری مفید با تعامل دانشگاه و شورای شهر
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود
  • دانشگاهیان با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان موجب خودکفایی کشور می‌شوند
  • وزیر علوم: تشکل‌ها باید برای محیط دانشگاه برنامه داشته باشند / انتظارات رهبری از تشکل‌های دانشجویی چیست؟ +فیلم