Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست،  معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در هفته ای که گذشت خبر‌های متنوعی را پشت سر گذاشت که در این بسته خبری به معرفی برخی از آنان می‌پردازیم.
واکسن HPV ایرانی سال ۹۸ وارد ایران می‌شود
 
در هفته ای که گذشت موضوع واکسن HPV بسیار داغ بود و سورنا ستاری در گفت‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان خبر از تجاری سازی این واکسن در زمستان ۹۸ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سومین جایزه ملی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی برگزار می‌شود
 
فراخوان سومین جایزه ملی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی که به همت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار می‌شود، اعلام شد.
صالحی به عنوان معاون نوآوری و تجاری‌سازی فناوری منصوب شد
 
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری و رئیس ستاد توسعه فناوری‌های آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی در حکمی نادر قلی ابراهیمی را به عنوان دبیر ستاد توسعه فناوری‌های آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست را منصوب کرد همچنین معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری پس از درگذشت شیخ زین الدین پیمان صالحی را به سمت «معاون نوآوری و تجاری‌سازی فناوری» معاونت علمی و فناوری منصوب کرد.
گره گشایی از مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان با سایر نهادها
 
یکی از مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان بروکراسی های اداری در هریک از سازمان‌ها و همکاری نکردن آنها با شرکت‌های دانش‌بنیان است که در همین راستا سحادی نیری با اشاره به ابلاغیه حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، هدف اصلی را گره گشایی از مشکلات این شرکت‌ها با سایر نهاد‌ها دانست.
قرارداد همکاری میان معاونت علمی و فناوری و سازمان صنایع هوایی به امضا رسید
 
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان صنایع هوایی در راستای سند توسعه هوانوردی، قرارداد امضا کردند.
کمک برای حل پژوهش‌های مسئله محور
 
رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی از افزایش ظرفیت اشتغال جوانان به کمک شرکت‌های دانش‌بنیان خبر داد و از فعالیت های معاونت در راستای سخنان مقام معظم رهبری و عمل به فرمایشات ایشان سخن گفت.
نقش مهم وزارت کار و سازمان تامین اجتماعی در تسهیل فضای کار دانش‌بنیان
 
 به منظور تسهیل کسب‌وکارهای دانش بنیان جلسه‌ای مشترک با حضور علی ربیعی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی و سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری، برگزار و تصمیماتی برای حل مشکلات و موانع کسب‌وکارهای دانش بنیان اتخاذ شد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۸۸۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری رویدادی با مشارکت معاونت علمی، جهاد دانشگاهی، صندوق نواوری و شکوفایی، کانون مدیریت مالکیت فکری و قوه قضائیه برگزار شد.

در این رویداد روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور ضمن تاکید بر اینکه مالکیت فکری باید به صورت جدی در کشور مورد توجه قرار گیرد، گفت: معتقدیم اگر قرار باشد ساختمان و بنای اقتصاد دانش بنیان در کشور بنا شود نیاز به بن سازه‌ای دارد که این بن‌سازه فقط مالکیت فکری است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور مزیت نسبی اقتصاد دانش بنیان را ارزشی دانست که توسط علم و فناوری در مقابل دارایی‌های فکری ایجاد می‌کند و گفت: ما سال‌ها در حوزه اقتصاد دانش بنیان و توسعه شرکت‌های دانش بنیان کار کرده‌ایم ولی مشاهدات نشان می دهد حدود ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا مربوط به دارایی‌های نامشهود است.

دهقانی ضمن بیان این مطلب که ان چیزی که برای شرکت‌ها ایجاد ارزش می‌کند، نیروهای‌ انسانی، فناوری‌ها، اعتبار و برند است، خاطرنشان کرد: در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم و باید با سرعت بسیار زیادی در حوزه مالکیت فکری، ارزیابی و اعتبار بخشی کاری کنیم.

معاون علمی رئیس جمهور همچنین از توافق با مدیر وایپو (سازمان جهانی مالکیت فکری) برای برگزاری دوره‌هایی در حوزه مالکیت فکری برای اعتباربخشی به مجموعه های کارگذاری در ایران خبر داد و گفت : امیدواریم به زودی چندین تجربه موفق را در حوزه دارایی های نامشهود شرکت های دانش بنیان داشته باشیم.

وی با بیان این مطلب که ۹۰ درصد دارایی‌های شرکت‌های دانش بنیان دارایی‌های نامشهود است، گفت: امیدوارم با توجه به عزم جدی که در مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری وجود دارد به زودی شاهد یک نظام کارا برای ارزیابی و اعتبار بخشی در کشور باشیم.

کد خبر 6090812 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • رشد ۱۰۰ درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات «وعده صادق»
  • رشد صد درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات وعده صادق
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • اعتقاد عملی به اقتصاد مقاومتی لازمه تحقق حماسه اقتصادی است
  • توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری باعث ریشه کن شدن فساد است